Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek a dolgok igazak?
Egyetértetek azzal, ha egy férfi humoros, intelligens, és törődő/figyelmes/kedves, akkor elnézhetők külső hibák vagy hiányosságok, mint pl. a vékonyság, túlsúly, magasság, vagy egy kevésbé vonzó arc? És azzal, hogyha egy ilyen férfi, akire az említett külső és belső tulajdonságok vonatkoznak leszólít egy nőt, akkor be tud vágódni a jellemével?
Én valamiért mindig úgy voltam vele, hogy egy nőt akkor érdekel egy férfi jelleme, ha a teste kidolgozott, és arcra helyes, hisz ezt látja meg először. Tévesen gondolom?
Dagi vagyok 120kg, szar a munkám, nincs BMW-m, és mamahotelben lakom 30 évesen...
Ellenben tökéletesen magabiztos vagyok, 16 éves korom óta nem volt olyan 2hónap, hogy ne lett volna csajom...
Állandót egyelőre nem akarok.
SOHA nem láttam még olyat, hogy a belső döntötte volna el a dolgokat. Az összes kapcsolat, amit az ismerősi körömben láttam és amit átéltem, azon alapult, hogy külsőre IS bejöttek egymásnak a felek. Senkit sem érdekelt addig a másik személyisége, amíg külső alapján nem volt az illető esete.
A "belső tulajdonságok számítanak igazán" egy olyan szöveg, amit sokan önvigasztalásból nyomnak, sokan álszentségből. Millió és egy kutatás szól arról, hogy az első benyomás számít, aminek a nagy részét a külső, a gesztusok és a mimika adja. Millió és egy példa van rá, hogy "humorosintelligensfigyelmes" srácok nem kellenek az égvilágon senkinek, ha nem néznek ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!