Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy szerezhetnék barátnőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezhetnék barátnőt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya srác,az elvárásaim se nagyok,persze mint mindenkinek nekem is van ideálom,tehát ne legyen egy egészségtelenül elhízott,de nem kell se topmodellnek lennie,se kigyúrtnak mert az is taszít engem.Belső leginkább az elvárásom hogy szeresen,legyen őszinte és kompromisszumra képes.Viszont nem igazán megy az ismerkedés,ha lehetőség adódna vagy leblokkolok vagy pedig nem észlelem a lány jeleit,volt már barátnőm de ebben valahogy mindig rossz voltam,de nem tudom hogyan változtathatnék.
2017. júl. 12. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem ismerkedj és beszélgess minél több emberrel aztán majd alakul.
2017. júl. 12. 21:39
 2/4 Diavolino44 ***** válasza:

Ez attol fugg, mik a hataraid.

Nehez ennyibol velemenyt monndani, de az eleg nagy baj, igy elsore, hogy kb akarki jo lenne leked, ebbol nem tud vonzalom kialakulni, mert barmikor probalsz ismerkedni elbol alarendeled magad a lanynak. S ha nem minimum egy szinten vagytok ugy abbol nem lesz vonzalom s igy baratno sem. Legyen egy normalis elvarasod, ki az aki bejon, s ki az aki nem.

Ismerkedni akarhol lehet. De elegge nehez egy 500 fős kis faluban. Ha Budapesten laksz vagy egyebb nagy varosban, alakits ki egy olyan eletritmust, ahol azon van a hangsuly, hogy tudj ismerkedni. Pl menj el bulizni, koncertekre, fesztivalokra, es beszelgess minel tobb emberrel heti rendszeresseggel.

En vagyok itt az egyik Pua nagykovet, szoval nekem evidens lenne az is. Mert ez a kerdes, kb olyan mi az elet ertelme.

2017. júl. 12. 21:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Olyan módszer kell, amivel garantált, Kérdező?

Nos, akkor pénzzel. Sok pénzzel. Sok-sok pénzzel és pindurkát még annál is többel.

2017. júl. 12. 23:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Kepet tegyel fel.

N

2017. júl. 13. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!