Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok izmos, hogyan szerezhetnék barátnőt?
mindegyik az izmos pasikra hajt,nekem csak a vállam széles izmos,meg valamennyire a karom,de ennyi.
szerintetek ha valahogy sikerülne növelnem végre a mellizmomom,akkor jobban bejönnék nekik,pl.póló alatt látszana,hogy izmos a mellkasom.
Nekem is az 5-öshoz hasonló tapasztalataim vannak. Elég jóképű vagyok (jobban nézek ki arcra, mint 10-ből 8 férfi), magas vagyok és régen nem annyira, de pár éve hogy gyúrok, izmos is.
De az utóbbi 1-2 évet leszámítva, mióta aktívan változtatok magamon belsőre is, sosem volt sikerem a lányoknál. Sok lány volt belémzúgva, de túl visszahúzódó és szégyenlős voltam. Sosem mertem megszólítani akkor a lányokat és renegeteg lánynál hagytam ki lehetőségeket.
Érdekes módon nekem is van egy jó barátom, aki kinézetre nálam sokkal rondább. Gimiben ő is visszahúzódó volt, de a főiskolán teljesen megváltozott. Van egy menyasszonya 2 éve és 1 éve kezdett viszonyt más lányokkal. 1 év alatt több mint 20 lánnyal volt (úgy hogy a menyasszonya nem tudja).
Mostanában én is változtatok és például csajozós könyveket, blogokat olvasok (kizárólag angol nyelven) és onnan szerzek bátorságot, hogy kezdeményezni merjek ismeretlen lányoknál akár bulikban, akár nappal az utcán.
Szóval amit egy férfinak leginkább fejlesztenie kell, az a személyisége és bátorsága. Igen, ha jobb képű vagy, vagy esetleg izmosabb, akkor lehet hogy nem 5, hanem csak 3 lánynál kell próbálkozni, mire bejössz az egyiknek, de EZEK ÖNMAGUKBAN NEM ELEGEK AHHOZ HOGY SZEX LEGYEN A DOLOGBÓL.
21/F
7:
Igen, de ha a kisugárzásod, viselkedésed, stílusod, testbeszéded, vagy a szavaid egy lúzeréi, aki nem ért a nőkhöz és nem tud bánni velük, akkor lehetsz majdnem bármilyen izmos, azt sosem tudod szexre váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!