Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezhetnék barátnőt?
Figyelt kérdés
Olyan csúnya vagyok h egy nő se néz rám férfiként. Senki nem akarna eljönni velem randizni se...2013. máj. 11. 22:21
1/12 anonim válasza:
"Senki nem akarna eljönni velem randizni se..."
Azért ne túlozz.Nem minden nő felszínes
2/12 anonim válasza:
Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna o.O Az én válaszom, hogyha ronda vagy, akkor semmi esélyed barátnőre.
(Egy alacsony, dagadt, ronda srác)
3/12 anonim válasza:
1: Ez annyira nem túlzás. Én 26 éves vagyok, és több, mint 200 nőnél próbálkoztam, de 1 randit sem tudtam összehozni a külsőm miatt.
5/12 anonim válasza:
Ezért létezik az életmód váltás!
Én nekem összejött. 30 kg fogyás után lazán eljött randira velem több lány is.
Menj el konditerembe fogyj le legyél sokkal nyitottabb határozottabb olvass testbeszéddel kapcsolatos könyveket. Lehetsz csóró is ,ha van stílusod akkor nyertél. A külső bizonyos szinten számít. Aki lusta az barátnővel miért ne lenne az? Elhízás= lustaság.
22/f
6/12 A kérdező kommentje:
a prosti drága és ráadásul sokan megdugták
2013. máj. 11. 22:40
7/12 A kérdező kommentje:
vékony vagyok, túlságosan is
2013. máj. 11. 22:42
8/12 anonim válasza:
Egy ocsmány csaj nehogy már ne jöjjön össze
9/12 anonim válasza:
Sok pénzzel, és fekete BMW-vel szerezhetsz leginkább. Enélkül esélytelen.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem ocsmány csaj kell.
2013. máj. 12. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!