Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fel regisztraltam egy tarskere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel regisztraltam egy tarskeresore. Ti kaptatok mar ilyen levelet?

Figyelt kérdés

Google forditoval van irva.Mar a masodik levelnel tartok vele!

Egy no irt,aki afganisztanban van,egy amerikai bekefentarto...egy kapitany :O.Kuldott magarol kepeket...Szeretne nagyon eros baratsagot kotni velem!(Rollam meg kep se volt kint)...Azt keri,hogy kuldjek kepet.

Szerintetek van ilyen? unatkozhat? allitolag haborus ovezetben van...Kuldhetek neki kepet szerintetek?

2017. júl. 12. 17:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Mi történt? Mit mondott?
2017. júl. 14. 00:19
 22/32 anonim ***** válasza:
Na mondd már mi volt! vagy küldd privátban, nagyon kíváncsi vagyok... nyugdíjas apukamat is majdnem bepalizták így...
2017. júl. 14. 11:36
 23/32 anonim ***** válasza:
Mond már! Hagy talulhasson mindeni ez szerintem közügy!!!!
2017. júl. 14. 13:01
 24/32 A kérdező kommentje:

Olyasmit akar,hogy :

Idezem: edves szeretném tudni, hogy mindennap megtámadják a felkelők és az autóbombák. A mentési küldetésünk egyikén átesettünk egy olyan széfet, amely hatalmas pénzmennyiséget tartalmaz, amely a forradalmárokhoz tartozik, és azt hiszem, fegyverek és lőszerek vásárlására használják, és minden jelen lévő párt beleegyezett, hogy a pénz lesz Megosztott köztünk

A teljes alapból a részem (négymillió dollár) volt. Kerestem a segítségedet, hogy kiszabadítsd a pénzedből a részemet, ami (négymillió dollár) innen származik; Annyit, amennyire biztosíthatja, hogy a saját részem biztonságban lesz, amíg teljesítem a szolgálatot. Ez nem ellopott pénz, és nem jelentenek veszélyt.

Kedvesem egy Egyesült Nemzet diplomával kötöttem megállapodást, aki megígérte, hogy eljuttatja a dobozt az általam választott helyre. A projekt befejezésekor a teljes alap 30% -át kompenzálom, míg a többi egyenleg a befektetési tőke lesz. Egy szenvedélyes fellebbezést fogok tenni Önnek, ha nem kívánja ezt a kérdést harmadik félnek megvitatni, ha van oka annak, hogy elutasítod ezt az ajánlatot, kérjük, tönkreteszi ezt az e-mailt, mivel ennek az információnak a szivárgása rosszabb lesz számomra, Pozícióját a hadseregben.

Úgy döntöttem, hogy kapcsolatba lép velem az imáim után, és úgy gondolom, hogy nem fogja elárulni a bizalmamat. De vegye be, mint a saját testvérem. Bár talán elgondolkodhatsz, miért olyan hamar felfedezem magamat anélkül, hogy tudnám, jól fogom mondani, hogy az elmém meggyőződött róla, hogy te vagy az igazi személy, aki segíteni fog az alap befogadásában és befektetésében.

Nem tudom, mennyi ideig fogunk itt maradni, és itt maradtam két bombatámadás, ami arra késztette, hogy megbízható és megbízható embert keressek, hogy segítsen nekem megkapni és befektetni az alapot az országában, mert át fogok költözni Az otthonod, hogy befektetni és új életet kezdeni, nem pedig katonásként.

2017. júl. 14. 16:13
 25/32 A kérdező kommentje:
Azt irja 30 szazalek az enyem! :D
2017. júl. 14. 16:14
 26/32 anonim ***** válasza:
az, persze... szivasd kicsit... mondd mef, hogy utalod a pénzt, de kuldjon cserebe magáról erotikus fotot vagy valami :)
2017. júl. 14. 16:45
 27/32 anonim ***** válasza:
A vége az lesz hogy fizetned kell majd. Elutalva valakinek a nevére
2017. júl. 14. 17:07
 28/32 A kérdező kommentje:
inkabb nem irok neki tobbet
2017. júl. 14. 17:08
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Kedvesem mért nem írni ismét levél? Nagyon nehezen lelni talált rád ezen oldal. Csúnya fiú. Változik a kompenzáció a teljes alap 30% -a és kemény gangbang felcsatolható dákórúd a fenékbe tiéd.
2017. júl. 15. 11:33
 30/32 A kérdező kommentje:

szia! Te itt is megtalalni? O,hogy egy bomba esni rad!!! :D

Gangbangeljel a migransokkal es ne velem!

2017. júl. 15. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!