Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fel regisztraltam egy tarskere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel regisztraltam egy tarskeresore. Ti kaptatok mar ilyen levelet?

Figyelt kérdés

Google forditoval van irva.Mar a masodik levelnel tartok vele!

Egy no irt,aki afganisztanban van,egy amerikai bekefentarto...egy kapitany :O.Kuldott magarol kepeket...Szeretne nagyon eros baratsagot kotni velem!(Rollam meg kep se volt kint)...Azt keri,hogy kuldjek kepet.

Szerintetek van ilyen? unatkozhat? allitolag haborus ovezetben van...Kuldhetek neki kepet szerintetek?

2017. júl. 12. 17:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen van ilyen, általában férfi katonáknak adják ki magukat és amcsi nőket hálóznak be, majd kérnek pénzt ilyen-olyan ürüggyel ami lehet a hazautazástól az elöljáró megvesztegetéséig áthelyezéshez bármi. Szórakozni lehet, de pénzt, személyes adatot ne küldj.

30/f

2017. júl. 12. 18:25
 12/32 A kérdező kommentje:
Nem kuldok...viszont irtam neki meg 1 levelet...Valmi nagyon fontosat akar velem megvitatni XD Amugy az adatlapjan Lakhely: Budapest van!
2017. júl. 12. 18:32
 13/32 anonim ***** válasza:
Kiváncsi leszek, mi lesz az a fontos.. :D
2017. júl. 12. 18:48
 14/32 A kérdező kommentje:
lehet toboroz :)
2017. júl. 12. 18:54
 15/32 anonim ***** válasza:

Az is lehet :D

30/f

2017. júl. 12. 19:22
 16/32 anonim ***** válasza:
Mese minden!!! A fotó valakié, de neked nem ő írogat. Többet kaptam ilyet. Mindig pénzkérés a vége. Hajszál híján bedőltem.
2017. júl. 12. 19:33
 17/32 anonim ***** válasza:
Ahogy már említettek. Általában arra szokott menni ez a dolog, hogy amikor már nagyon jóban vagytok és éppen megsajnálnád, akkor küldjél pénzt erre-arra. Majd ha először nem esik le, hogy át lettél vágva, akkor megfej még egyszer-kétszer.
2017. júl. 12. 20:59
 18/32 A kérdező kommentje:
Engem biztos,hogy nem!
2017. júl. 12. 21:01
 19/32 A kérdező kommentje:
Irt a csaj...ettol eldobjatok az agyatokat! Akit erdekell az irjon privatban!
2017. júl. 13. 17:46
 20/32 A kérdező kommentje:
Na ne :D Irt a Doktor no is :D Ugyanazokkal a kepekkel...hihetetlen,hogy azota se talalt senkit,es meg ugyanugy nez ki 5 ev tavlatabol XD
2017. júl. 13. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!