Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fel regisztraltam egy tarskere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel regisztraltam egy tarskeresore. Ti kaptatok mar ilyen levelet?

Figyelt kérdés

Google forditoval van irva.Mar a masodik levelnel tartok vele!

Egy no irt,aki afganisztanban van,egy amerikai bekefentarto...egy kapitany :O.Kuldott magarol kepeket...Szeretne nagyon eros baratsagot kotni velem!(Rollam meg kep se volt kint)...Azt keri,hogy kuldjek kepet.

Szerintetek van ilyen? unatkozhat? allitolag haborus ovezetben van...Kuldhetek neki kepet szerintetek?

2017. júl. 12. 17:55
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Nehogy elhidd!
2017. júl. 12. 17:57
 2/32 A kérdező kommentje:
De mire jo,ha kamu???
2017. júl. 12. 17:57
 3/32 anonim ***** válasza:
Kamu. Méghozzá ordas nagy. A bullshitek bullshitje.
2017. júl. 12. 17:58
 4/32 A kérdező kommentje:
ertem...
2017. júl. 12. 17:58
 5/32 anonim ***** válasza:

Társkeresőre regisztráltál, ezért gondolom társat, tartós kapcsolatot keresel, ez a nő pedig nem alkalmas ilyen kapcsolatra. Már ha egyáltalán létezik.

Nem tudom miért estél egyáltalán gondolkodóba azon,hogy küldj-e képet vagy sem, egyértelmű,hogy kerüld el és keresgélj tovább.

A távkapcsolatok is nehezen működnek, ez meg még attól is lehetetlenebb lenne.

2017. júl. 12. 17:59
 6/32 anonim ***** válasza:

A külföldi nem magyar nyelvű személyeket mindig célszerű ignorálni.

Sokan csak szórakoznak, nem keresnek társat maguknak, csak h..lyítik a másikat, mert egyéb szórakozásuk nincs.

7/32 anonim ***** válasza:
100%

régebben gmail-en is jöttek ilyen levelek. Felváltva volt afrikai hadúr akinek menekülnie kell, pilóta máshonnan, katona stb.

mind kamu.

nehogy beugorj!

8/32 anonim ***** válasza:
100%
Es amikor mar akkora baratok lesztek, hogy 3 konnycseppet is elmorzsoltal szerencsetlenert, akkor legyszi kuldjel mar egy kis penzt is, mert hatalmas veszhelyzet van... ez egy viszonylag klasszik atveres.
2017. júl. 12. 18:00
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

Ezek mindenhol ott vannak.

Előbb-utóbb majd pénzt fog tőled kérni valamilyen szívbemarkoló mesével.

2017. júl. 12. 18:00
 10/32 A kérdező kommentje:
Ertem...igazatok lehet.Irok neki valami lekoptato dolgot.....Csak ugy tudom ezt lezarni ha irok neki.Azt nem tudnam megtenni,hogy ne valaszoljak!
2017. júl. 12. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!