Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem így magam?
A családom és a barátaim állandóan azzal szekálnak, hogy keressek már magamnak valakit.. De én nem akarok!:D 18 éves lány vagyok, még nőnek sem érzem magam, de egy kapcsolatba próbálnak kergetni. Volt már egy komoly kapcsolatom, 3 évig tartott és miután elmúlt a szerelem, úgy érzem, hogy nem éri meg valakibe szerelmes lenni, hogy aztán elmúljon és megunjam..:D
+ az a durva, hogy a velem egykorú lányoknak már van "állandó" párjuk babával együtt, de már iskolába sem járnak én pedig be akarom fejezni azt.
Amúgy az a gáz, hogy úgy érzem egy babára már inkább kész lennék mint egy kapcsolatra.
Talán elment a férfiaktól a kedvem vagy mi?:D
Na, ezt hogy etessem meg velük, hogy én inkább egy macskás néni leszek?:Ddd
Én 18 vagyok :( :D
Jolvan, hogy anyam 18 evesen szult engem de azert mar nem nagyon lehet talalni rendes sracot aki babazgatna veled hogy a jo csalad boldog legyen meg unokazgasson stb..:Dd
Én is 18 vagyok, és ja, gyakran piszkálnak ezzel a témával. :'D
Pacsi kérdező 😊
Mikor ért véget az a 3 éves kapcsolat?
Kell neked egy kis regenerálódási idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!