Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai pasik milyen nőket keresnek akiket nem testileg akarnak hanem társnak akarnak?

Figyelt kérdés

Eddig sokszor voltam lekoptatva és arra kellettem és elegem van bármin változtatok csak tudjam hogy valójában milyen nőkkel kezdenek párkapcsolatba milyennek kell meg felelni?

20éves lány

2017. júl. 11. 16:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezt én is kérdezhetném. Ja a fiúknak eleve modell alkatú szép lány kell akinek gyönyörű a mosolya hosszú haja van blabla ezek a kezdeti elvárások...a fenét!!mind elhízott igénytelen zsíroshajú fruskával szaladgál...a végén lejjebb ad a szintből mikor rájön hogy ezeknek a nőknek az életben nem fog kelleni. Amúgy meg pénz jó meló saját ház. A többi lényegtelen. Ez a nőkre is vonatkozik.
2017. júl. 11. 18:57
 12/13 anonim ***** válasza:

3# Miért neked mi a fontos ezen a földön? A saját magad boldogsága, nem? Hogy akarod azt elérni? Mit érzel, mikor vagy a leg boldogabb? Persze ezt sokan nem tudják egész életükben megmondani, sőt, beazonosítják ezt a boldogságot a párkapcsolat kialakításában és a gyerek(ek) felnevelésében. Valakinek ez biztos maga a boldogság, ez tény. Társas lények is vagyunk, egyértelmű. De ez nem azt jelenti, hogy a társaság fogalma csak a párkapcsolatból kell álljon. Ha valakinek vannak barátai, nyitott, segít ismerős/ismeretlen embereken "viszonylag" önzetlenül, ő is átérezheti eme társas lény fogalmat. Csak úgy értettem, hogy nagyon sok minőségi időt kellene tölteni saját magunk megismerésével is, hogy megtudjuk kik is vagyunk legbelül, mit hiszünk magunkról a környezetünk skatulyái nélkül és mitől vagyunk boldogak. Hisz nem mindenki lesz boldog egy család és gyerekáldás gondolatától sem és nonszensz azt hinni, hogy ez hülyeség, hisz mindenki erre vágyik legbelül. Nem, ezt csak hiszik egyesek. Senki sem ismerhet 7 milliárd ember vágyát, gondolatát, hisz a szomszéd marikát sem ismerjük igazán, de a legtöbben még a szüleit/barátját/nöjét sem.

Ha sokszor lőttél mellé a pártalálásban, nem kellene kicsit magadba nézned, hogy megtudd, mégis mi a gond, mire vágysz, hol szúrsz mellé? Mert ezekre a kérdésekre csak magadban fogod megtalálni a választ. Ismer téged valaki úgy, mint ahogy saját magad ismered? Valószínűleg senki.

2017. júl. 11. 21:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Gyere, kárpótollak Baby.
2017. júl. 11. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!