Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfiak! Leírnátok, mi mindent tennétek meg azért, hogy megszerezzétek a kiszemelt hölgyet, akit nagyon szeretnétek komoly párkapcsolatra?
Semmit, ha nem kellenék neki, nem passzolnánk össze nincs értelme küzdeni.
Nők gyakran olyan alapon döntenek, hogy hülyén néznének ki mellette mert alacsonyabb, a másik tetováltat akar, a harmadik motorost, a negyedik orvost, aztán ha nem esik bele küzdjön csak a nyomorult, legfeljebb párszor hülyét csinálnak belőle, meg ugráltatják hónapokig kisebb-nagyobb szívességek végett.
Hát nem.
Két ember egyenrangú kapcsolata vagy kialakul, vagy nem.
Semmit. Kiterítem a lapjaim, ha kell viszi, ha nem kell, nem viszi.
30/f
Mi az, hogy semmit? Akkor a nő sem tesz semmit és tök jól ellesztek, senki nem lép a másik felé, valószínűleg hosszú, boldog kapcsolat lesz belőle...
Én nőként meghagyom a kezdeményezést a pasinak, de pl sose mondok le randit, nem rázom le 1-2 óra után, felajánlom a randin, hogy fizetem a részem, én is hívom/írok neki, normálisan kommunikálok, nem hagyok mindent rá. Kezdetben ezeket teszem, a pasitól pedig azt várom, hogy éreztesse, tetteivel bizonyítsa, hogy komolyan érdeklem. Pl ne csak heti 1-2 napot áldozzon rám az idejéből, mert az olyan, mintha együtt sem lennénk, meg amikor csak tud, írjon, hívjon...nem kell összenőni, de nekem a legnagyobb dolog, amit egy férfi adhat, az az ideje. Én elsősorban ebben mérem azt, hogy mennyire vagyok fontos neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!