Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A gimis szerelmem megházasodik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gimis szerelmem megházasodik mit csináljak?

Figyelt kérdés
A gimiben nagyon szerelmes voltam egy lányba. Mindent megtettem volna érte, tényleg szerettem. Sajnos a kavaráson kívül nem történt több köztünk. Az érettségi után még párszor beszélgettünk facebookon ill. találkoztunk véletlen egy szórakozóhelyen, de sosem hívtam el randizni. Régóta terveztem már, hogy randira invitálom, de nem tettem. El akartam mondani neki, hogy mennyire szerettem, aztán most láttam ma facebookon hogy megkérte a kezét a pasija. Tudom, hogy elkéstem, de nem akarok úgy meghalni, hogy nem mondom el neki az érzéseimet. Tudom, hogy nincs már esélyem, de mit tehetek már? 26f
2017. júl. 9. 21:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nézd, ha megkérte a barátja a kezét, akkor gondolom nem 1-2 hónapja volt párja, hanem valószínűleg évek óta foglalt volt.

El kellett volna hívni találkozni és lépni,amikor még szingli volt.

Most így nem nagyon tudsz mit tenni, ez a hajó már elúszott valószínűleg .

Ha nagyon nem bírod, akkor írj neki egy üzenetet,hogy gratulálsz és hogy utólag bánod,hogy nem léptél felé,amikor még szingli volt.

Így hátha kicsit megkönnyebbülsz..

És próbálj tovább lépni, keresni mást. És ha ott van az alkalom, akkor lépj, hívd el a csajt és mondd el neki mit érzel.

2017. júl. 10. 10:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Remélem elmondtad neki.
2022. febr. 19. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!