Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha en egy nyomi srac vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha en egy nyomi srac vagyok akkor van ertelme probalkoznom lanyoknal vagy inkabb torodjek bele a szingli eletbe?

Figyelt kérdés

2017. júl. 9. 13:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

@9

Mint láthatod, van egy ritka hobbim, amiben kis túlzással kulcsfigurának is nevezhetem magamat. Vannak a világról önálló gondolataim, mindenről kritikát tudok fogalmazni, meglátom a mainstreamben a rosszat, van szaktudásom is a másik érdeklődési körömben, szóval hülyének sem nevezném magamat, és bár társaságokba nem járok, érdektelennek sem. Igen, a hobbimat nagyobb önbizalommal végzem így, 4 év tapasztalattal. Véleményt nagyobb önbizalommal fejtek ki fórumokon. Minden máshoz zéró önbizalmam van, ugyanis ezek NEM FÜGGNEK ÖSSZE.

Aztán ugye ha a külső miatt nem jut el addig az ember, hogy a pozitívumait megmutassa a nőnek, akkor abból nem lesz párkapcsolat, így összességében vett önbizalom se. Ez is köszönhető amúgy a média által elbutított társadalomnak, ami kiveti magából azokat az embereket, akik akaratukon kívül vannak egyedül, még nagyobb terhet róva rájuk (ránk). Nem tudom, mennyire valós ugyanis az érzés, de mindenhonnan az jön le, hogy akinek nincs kapcsolata (sőt, elsősorban itt nem is kapcsolatra kell gondolni, hanem szexre), az érdektelen, selejtes és van valami belülről jövő oka, hogy a kutyának se kell.

Na, ezért nem ad önbizalmat a réteghobbi, az érdekes időtöltés, de még talán a hírnévhez és-vagy népszerűséghez vezető út sem.

2017. júl. 9. 15:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Itt a valódi nagy kérdés az,hogy hogyan lehetne önbizalma egy olyan dologban,ahol a nem rajta múló dolgok miatt(genetikai adottságok), egyszerűen egyetlen nő sem akar érdeklődni felőle.

Jól írták előttem,nekem is vannak sikereim az élet más területein is, de ettől még a nők ugyanúgy levegőnek néznek,és semmi pozitívat nem mutatnak felém.

Mindezt azért,mert nem születtem jó genetikával,helyesnek.

Nos ezt nem lehet jól bírni,mikor másokat meg látsz ilyen olyan boldogok,meg blablabla. Neked meg azért nem lehet soha senkid,mert nem jó lapot osztott az élet.

Igen,én is ilyen helyzetben vagyok.

Pedig adok magamra,külsőmre,mindig jó illatom is van,ápolt vagyok magamra.

Tudom, az arcom aránytalan,és vékony vagyok de az meg az ez van kategória.

26/F

2017. júl. 9. 16:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha önbizalmat a külső visszajelzés adhatna csak (ami egyébként kiszolgáltat mások kényének-kedvének és kis túlzással egy befolyásolható "robottá" tesz), kb. mindenki szüzen halna meg.

A hobbi/szenvedély áttételesen segíthet ebben, ha tudod magadról, hogy értékes ember vagy, van egy életed, amit élvezel, az már fél siker. Ha mellette még begyakorolsz pár dolgot ismerkedés terén, akkor olyan hatalmas problémád már nem lesz.

"Aztán ugye ha a külső miatt nem jut el addig az ember, hogy a pozitívumait megmutassa a nőnek"

Erre találták ki az indirekt ismerkedést (a külső miatti szokásos rinyálástól, amit az oldalon ezerszer átbeszéltek már - fejleszd magad, sportolj, öltözz fel igényesen, légy ápolt, legyen jó a testbeszéded stb. és min. 95% eséllyel nem leszel már ronda - most eltekintve).

2017. júl. 9. 17:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Az első válaszadó nagyon jó választ írt, zöld pacsit adtam neki!!!

Kérdező, fogadd meg a tanácsát - ha elindulsz ezen az úton, csak megaláztatásban és kudarcokban lesz részed. Bődületes férfitöbblet van, és még az átlag pasasoknak se jut nő, nemhogy az átlag alattiaknak. Abszolút vesztes pozícióból, úgy 4-500 kilométer hátránnyal indulnál, és elsőként kéne beérkezned. Mission impossible.

Hidd el nekem, te jársz jobban, ha elfelejted hogy a nők a világon vannak, és inkább olyanra fordítod az idődet és a pénzedet, ami NEKED szerez örömöt! Szabad vagy, nem tartozol felelősséggel senkinek, senkihez se kell alkalmazkodnod, az időd a tiéd, és simán lehetsz boldog! A csajozást meg hagyd a 3,14csába, kit érdekelnek.

2017. júl. 9. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!