Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy szűz 23 éveskén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy szűz 23 évesként jobban foglalkoztat, hogy új sz. Gépem legyen mint az, hogy legyen egy barátnőm?

Figyelt kérdés
Nyáron szeretnék venni egy új gépet - persze csak akkor ha nem kerülök át fizetős képzésre - mert régóta szeretnék a GTA 5-el játszani, de a szüleimmel együtt olyan csóró vagyok, hogy évek óta most először van valamennyi pénzem, az is csak azért, mert egy nagyobb összeget összenyertem a tippmixen. Úgy érzem, hogy ez valamelyest érzelmileg kielégítene és úgy látom, hogy barátnőre milliószor kevesebb esélyem lenne, mint most megvenni az új gépet. Eleve nem vagyok "pasikompatibilis", azaz alacsony, sovány, csúnya és lúzer típus vagyok. Ennyi pénzből meg még egy csaj előtt sem lehetne jampiskodni. Az utóbbi időszakban ráadásul libidóm sincs, viszont naponta több órát töltök konfigok összeállításával és folyamatosan számolgatom, hogy azt a kevés kis pénzemet miként költsem el. Amióta azon gondolkodom, hogy i3 vagy i5-ös procit vegyek-e illetve elég lesz-e a jelenlegi tápegységem vagy abból is vegyek-e újat, teljesen elfelejtkezem arról, hogy még sosem csókoltam meg egy csajt csak a GTA 5, Mafia 3 és a Battlefield 1 lebeg a szemem előtt.

2017. júl. 7. 23:47
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

"Ha kapcsolat mellet videojátékozol akkor úgy jársz majd mint Ő

https://www.youtube.com/watch?v=DJVBsUX-zCM "

LOL, ez a veszély engem sosem fog fenyegetni. :D

Jól tudod, hogy a kérdést sem véletlen tettem fel.

Már az is egy történelmi csoda lenne, hogy egy csaj minimálisan is ragaszkodjon hozzám (akár érdekből), nemhogy még annyira szeressen, hogy képes legyen a sz.gépemet tönkrevágnia csak azért, mert elhanyagolom. [link]

2017. júl. 9. 16:31
 22/25 anonim ***** válasza:
17es ha nem értesz a gépekhez minek vagy itt? Igen is jobb vétel a 1050ti mint a sima. Valóban nem a vram a legfontosabb a videókártyáknál DE azért nem árt ha van. Hiába van 2 gb vramod ha a gta 5 többet eszik magasabb beállításoknál. Annak ellenére hogy a videókártya bírná csak ugyr a vram kevés. Kérdező ha már 1050 akkor a ti-t vedd. Jobban jársz
2017. júl. 9. 19:05
 23/25 anonim ***** válasza:
27%
Ehhe 22-és, ez a felnőtt párkapcsolat rovat, első sorban azért vagyok itt, mert már voltam nővel, nem úgy, mint a kis nőhöz, és géphez sem nagyon konyító, de nyálat mindkettőre csorgató kompániád.
2017. júl. 9. 19:10
 24/25 anonim ***** válasza:
Ez most tényleg igaz? Meg amiket itt írnak? Ez? Ilyen van? Meg így? Meg... hú, ez most nekem beütött, mint Quasimodonak a Limbó-láz.
2017. júl. 14. 00:16
 25/25 anonim ***** válasza:
59%
Van nőm is gépem is, ne magadból indulj ki haver 😎
2017. júl. 14. 05:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!