Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy szűz 23 évesként jobban foglalkoztat, hogy új sz. Gépem legyen mint az, hogy legyen egy barátnőm?
Én is intel párti vagyok, de ha most raknék össze gépet, ryzenre építeném. :D
30/f
A számítástechnika rovatba rakd föl a kérdést (ennyi pénzem van, ilyen gépre gondoltam, mit szóltok hozzá), de az i5-tel nem lesz nagy sikered.
Amúgy tippmixszel hogy lehet ekkora összeget nyerni? Egy 5-ös szorzóval legalább 35000 ft-ot kell megjátszani, hogy 180000 ft-ot nyerj.
#12: Az a rovat olyan kihalt, mint Csernobil. xD
Online fogadtam hosszú időn keresztül, megfontoltan kis nyerésekkel.
Akkor egyre jobban elgondolkozok a Ryzen-en. Nekem nem a grafika a lényeg, hanem, hogy stabilan fusson. A mostani open-world játékok (GTA 5, Project Cars, ARMA 3) meg gondolom inkább a procit zabálják.
Nos, nem igazán jó döntés, de sajnos már rég "normális" dolog csajozás HELYETT kockulni.
Én is effélét műveltem, és hát... kocka is maradtam, no.
Ha húsz-huszonöt évet visszatekerhetném az órát, akkor eszemben sem lenne kizárólag CSAK gépezni.
Nekem is GTX 1050-em van, de a helyedben legalább 1050ti-t vennék sokat számít a +2GB VRAM mivel hiába erős a kártya és bírná még a magasabb beállításokat, ha elfogy a memória semmire nem megyek vele.
Csak pár ezerrel drágább, bánom hogy nem azt vettem anno.
Nem tudom te hol élsz lehet 2008-ban, de ma már kell a legalább 3 de inkább 4GB VRAM sok modern játéknak ha magas felbontáson (1080p, 2k, 4k) ÉS magas beállításokon (textúránál fontos leginkább) akarsz játszani.
Pl. a Prey-t csak low textúrán tudtam kijátszani, mert mediumon már betelt a memória és játszhatatlanul szaggatott tőle. Ha nem hiszed olvass utána fórumokon.
PUBG szintén, low textúrán lehet csak tolni 2GB VRAM miatt.
Elhiszem hogy a San Anderashoz, meg a CS 1.6-hoz nem kell több, de a kérdező hátha halad a korral ESETLEG még a jövőre is gondol, veled ellentétben.
Ha kapcsolat mellet videojátékozol akkor úgy jársz majd mint Ő
https://www.youtube.com/watch?v=DJVBsUX-zCM
Szal én a helyedben ezt nem tenném.
És igen szerintem normális. Eleve egy SZ gép kevesebbe kerül és jobb befektetés.
Átlag 200-250-E ért 4 évig röhögve elvagy vele.
Egy b nő sokkal többe fog neked fájni + a hülyeségeit elviselni. Ide menjünk, oda menjünk, fizesd ezt, fizesd azt.... Szexre meg van az ősi mesterség.
Szerintem inkább menj egy egyetemre és képezd magad jobb befektetés mint egy nő. És gépezni is tudsz mellette. Én is végigkockultam mind a 4 évet.
És fizetési szinten 150+-ról indulok. És senki nem húz le :D
Két geek beszélget
- képzeld, tegnap leszólított egy szőke bombázó, fel jöttünk a lakásomra, elkezdtünk smárolni, letépték róla a tuhát, és rádöntöttem az íróasztalát a notebook mellé
- jé, vettél egy notebookot? és milyen cpu van benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!