Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen lányt hol lehet megismerni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lányt hol lehet megismerni?

Figyelt kérdés
Kedves,szerény,bújós,okos,igényli a szeretetet ( az exem zavarta rendesen ha csak kicsit is szeretgettem ) mosolygós,nem igényli az állandó hétvégi bulikat.Külsőre nincs kifejezett ideálom,a szemüveget szeretem egy lányon,valamiért még bájosabbá teszi őket :)
2017. júl. 7. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Bármenyik sarkon. Én szinte csak ilyen csajokat ismerek. De mondocon, geek helyek, facebook, kávézók, iskola
2017. júl. 7. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:

A szerény kivételével stimmel. Én azért kicsit talpraesettebb és magabiztosabb vagyok annál, hogy csöndeskedjek. Ettől függetlenül nem vagyok egoista és beképzelt és ugyanúgy szeretek és tudok szeretni, meg szeretve lenni is. Meg a többi is stimmel, még a szemüveg is.:D

Amúgy sok ilyen lányt ismerek, tőlem "nyuszibbat" is, szóval elég gyakori.

2017. júl. 8. 00:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, de pár éve válaszoltam egy hasonló témájú kérdésre és elég gáz volt a srác stílusa miután beszéltünk szóval nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban, hogy itt kéne keresned őket:D

Egyébként discon kívül valszeg bárhol megtalálhatod őket, suliban/egyetemen, könyvtárban, könyvesboltban, vagy most nyáron a saját szobájukban:'D

2017. júl. 8. 00:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos kinőttem abból a korból, hogy iskolában és kapcsolódó helyeken ismerkedjek, az ilyen nők meg később tipikusan vagy gyorsan megházasodnak, vagy sokat csalódnak és jól begubóznak a szoba-munkahely tengelyen.

Pedig én is szeretem ezt a típust, így ha még lehetőséged van egyetemen megismerni őket, akkor igyekezz

2017. júl. 8. 05:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!