Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, ti is felfigyeltetek már a Tényekben Bagoly Bettinára, a Fővárosi Főügyészség szóvívőjére?
Figyelt kérdés
Szerintem gyönyörű ez a lány, mindig azért nézem a Tényeket, hogy láthassam. Nem tudok betelni vele. Ma is benne volt, örültem is rendesen. Olyan szexi, ahogy beszél...
Nektek is tetszik? Ti is szoktátok várni, hogy feltűnjön a Tényekben? :D
2017. júl. 5. 18:37
11/15 anonim válasza:
Nem nézek TVt, de tényleg jól néz ki
12/15 anonim válasza:
Nem mozgat meg bennem semmit. Még a farkam sem. 10/4-5
13/15 anonim válasza:
Nekem is tetszik, mondjuk nekem pont az ilyen külsejű lányok az eseteim.. a Margaery Tyrell-t játszó színésznő is pont ezért jön be :)
14/15 anonim válasza:
Pont ma láttam :)
De akkor sem és most a képek alapján sem tudtam eldönteni hogy bejön e vagy sem...
Van benne valami fura...
Nem csúnya, sőtt szép az arca, viszont valami miatt olyan hideg, rideg a tekintete.
15/15 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik még a mai napig is, emlékszem anno megállítottam a TV-t mikor ő volt benne és teloval fotózgattam mikor nyilatkozott :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!