Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, ti is felfigyelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, ti is felfigyeltetek már a Tényekben Bagoly Bettinára, a Fővárosi Főügyészség szóvívőjére?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem gyönyörű ez a lány, mindig azért nézem a Tényeket, hogy láthassam. Nem tudok betelni vele. Ma is benne volt, örültem is rendesen. Olyan szexi, ahogy beszél...

Nektek is tetszik? Ti is szoktátok várni, hogy feltűnjön a Tényekben? :D

2017. júl. 5. 18:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
Nem nézek TVt, de tényleg jól néz ki
2017. júl. 5. 19:10
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Nem mozgat meg bennem semmit. Még a farkam sem. 10/4-5
2017. júl. 5. 19:32
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is tetszik, mondjuk nekem pont az ilyen külsejű lányok az eseteim.. a Margaery Tyrell-t játszó színésznő is pont ezért jön be :)
2017. júl. 5. 19:35
 14/15 anonim ***** válasza:
80%

Pont ma láttam :)

De akkor sem és most a képek alapján sem tudtam eldönteni hogy bejön e vagy sem...

Van benne valami fura...

Nem csúnya, sőtt szép az arca, viszont valami miatt olyan hideg, rideg a tekintete.

2017. júl. 6. 22:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik még a mai napig is, emlékszem anno megállítottam a TV-t mikor ő volt benne és teloval fotózgattam mikor nyilatkozott :P
2021. okt. 6. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!