Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szűkszavú ha azt modta, hogy akar ismerkedni?
Tinderen kölcsönösen "betetszikeltük" egymást (én fiú, Ő lány). Rá is írtam és megkérdeztem, hogy akar-e ismerkedni. Válaszolt is, hogy igen, erre minden kérdésemre egy-két rövidke mondattal válaszol.
Főleg lányok válaszát várom, hogy mondják el mi jár ilyenkor egy lány fejében? Csak vesztegetni akarja az időmet?
Agyilag éretlen vagy. A nem túl bőbeszédű az nem azt jelenti, hogy akkor játszmázni kell vele, hogy akkor majd ha nem írsz rá, akkor máris csak úgy áradni fog belőle a duma.
Nem vagy jó emberismerő, sőt, még a tulajdonságok értelmét se tudod.
Van, aki olyan ember, aki keveset beszél, de annak sokkal több mondanivalója van, mint annak, akinek be nem áll a szája, de mind csak üres szöveg.
Van, akinek idő szükséges arra, hogy megnyíljon a másiknak. Ehhez türelem és idő szükséges. De látom neked egyik sincs, csak olcsó játszmákba bocsátkozol.
És mi lenne ha skype-on videóchatelnétek? Van aki pl. rühel km-es szövegeket írni chat-en.
Te: Szeretnél ismerkedni?
Ő: Igen... (Magában: Csak nem veled!")
Most miért személyeskedtek? Egy rossz szót nem mondtam a lányról.
Attól, hogy nem bőbeszédű még érdeklődhet dolgok iránt. Én sem vagyok egy nagydumás de azért igyekszek, hogy ne legyen egyoldalú a beszélgetés. Nameg nem mindenkinek van akkora nagy önbizalma, hogy pozitív visszajelzés nélkül csak lökje a dumát a csajoknak...én szeretem látni, hogy ő is szeretne ismerkedni. Nem azt kérem, hogy egy-egy mondatban írja le az élete értelmét, csak annyit, hogy amikor élmondom pl. a hobbim akkor annyit mondjon, hogy "jah, az nekem is tetszik", hogy legyen mivel folytatni a beszéltegést és ne legyen kérdez-felelek jellege az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!