Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas igénynek felszínességnek számít, hogy átlagos kis pocakkal rendelkező férfiként a nagyon kövér nők (80-85 kg feletti) nem jönnek be?
Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 09:23
11/21 anonim válasza:
10.: ez még kövérebb, mint amit először linkeltél XD
12/21 anonim válasza:
Nem vagyok 80 kg, csak 70, de mindenki 60-nak tippel, mert sportolok. Amúgy meg képen tudnám röhögni (és köpni is) azt, aki a kilókra megy. Olyan undormány alakja lehet egy embernek x kilóval, amivel a másik gyönyörű, mert az izomnak kisebb a térfogata, meg számít a magasság és a csontozat is, hogy csak na.
Kilókkal majomkodás helyett inkább mutasd, hogy milyen a női határ, mert jelenleg ott tartunk, hogy elvileg kövérkés vagyok, gyakorlatilag imádják az alakom és simán felkaplak. Meg szét is, ha kilóban méred az embert.
13/21 anonim válasza:
Hát azért nem mindegy, hány centihez 80 kiló az adott hölgy... 170 felett pl. a 80 kiló az max. vaskos, de a "nagyon kövér"-től elég messze van. Szóval az, hogy mennyire reális az elvárásod, inkább attól függ, hogy milyen testalkatra fujjogsz, nem a kilók számától. Pl. azt megértem az esetedben, hogy mondjuk egy "Honey Boo Boo anyukája műtét előtt" típusú nőt nem akarsz magad mellé, de ha teszem azt, olyat nem akarsz, akinek a tiednél kisebb a pocija, pláne nagyon kövérnek titulálva, az már hülyén veszi ki magát.
14/21 A kérdező kommentje:
2017. júl. 3. 10:32
15/21 anonim válasza:
Elég érdekes lenne, ha valakinek úgy változna az ízlése, ahogy a saját teste.
Kövér nő vagyok, engem sem vonzanak a kövér férfiak. De azt sem várom el, hogy ezt a testet vonzónak találja bárki is, ezért dolgozom rajta.
16/21 anonim válasza:
Ha az általad linkelt nők 80 kilósak, akkor a magasságuk kb 130 centi:D Ez bőven 100 fölött van, nem azért. És nem duci, hanem elhízott. Nem csúnya, hanem egészségtelen.
17/21 anonim válasza:
Ha mindkét linkelt csaj tegyük fel 170 cm,akkor az első kb. 135+ kg a második 100-110.Tehát nem igazán vagy képben kilók térén :D
18/21 anonim válasza:
Szerintem nem. A linkelt képek egyensúlyban vannak. Sok sikert!
19/21 anonim válasza:
Így azt mondom, az elvárásod teljesen reális magadhoz képest is.
20/21 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs az elvárásaiddal, viszont az elsőnek linkelt pasi tényleg nem egyezik súlyban a másodikkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!