Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valóban olyan sok alacsony,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valóban olyan sok alacsony, lúzer, tutyi mutyi, kövér, bunkó férfi van ami a nők 90 százalékának nem kell, akkor így nagyon sok magányos nő lesz?

Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 07:46
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
77%

"Persze érthető, ha egyszer ömlenek rájuk a férfiak, valahol törvényszerű is, hogy kialakul bennük a hozzám-senki-sem-elég-jó mentalitás"

Ez szerintem részigazság. Ömlenek a férfiak, de egy részük csak és kizárólag dugni akar, egy másik részük meg lehet, hogy úgy néz ki a fotókon, mint egy topmodell, de az értelmi képességei, a jövőképe egy nagy nulla.

Viszont ha valaki mondjuk az elmúlt 10 évben két-három pár hónapos kapcsolat kivételével nem volt képes semmi hosszabbat kialakítani, annak szerintem végig kellene, gondolnia, hogy jó e a párválasztási stratégiája (az, hogy egyszer megdugják még nem kapcsolat, nem is komoly eredmény, szóval ezzel nem is számolnék).

Innentől nem hiszem, hogy az online felületek azok, amik felborították az egyensúlyt. Ha azt kérdezzük, hogy talál e egy éjszakás kapcsolatot egy átlag nő egy jóképű férfivel, a válasz egyértelműen igen. Ha viszont azt kérdezzük, hogy kapcsolatot talál e, akkor nagyon nem.

2017. júl. 3. 17:52
 32/38 anonim ***** válasza:
52%

Nem lesz túl sok magányos nő, legalábbis emiatt nem, Kérdező. Egy részük vadászik magának sugar daddyt, más részük sorbaáll a kigyúrt gazdag helyimenőcsávóknál, és nagylelkűen elnézi, ha a pasija minden nap más nőt tömöget, és háremet tart, egy részük leszbó vagy aszex lesz stb.

"Ha valóban annyi agyatlan, frusztrációtól és komplexusoktól duzzadó, lusta fsz van, mint ahogy az oldalon sugallják a kérdések, akkor így nagyon sok magányos férfi lesz?"

Őszintén...ha ilyenek az alternatíva, mint te, nem is csodálom, hogy egyre több a magányos férfi...

"Nincsenek a nőknek nagy igényei, csak aki egy szalmaszálat nem tett életében keresztbe és várja, hogy a sültgalamb berepüljön, annak lehet, hogy elérhetetlen luxusnak tűnik átlagosan normálisnak vagy igényesnek lenni is."

Tényleg nincsenek, csak legyen a pasas jóképű, kigyúrt, gazdag, kedves, rámenős, vonzó, intelligens, talpraesett, kezdeményező, szexisten, állhatatos, figyelmes, önzetlen.....a lista vége valahol az Androméda-köd környékén található.

"Most meg hirtelen a magányos 20-30 közötti nők hordákban járnak."

Sehol senki nem írta, hogy 20-30 szingi nő hordák lepnék el az utcákat. A Kérdező megkérdezte, LESZ-E sok magányos nő. Nyilván ha ott lennének, nem tette volna fel a kérdést.

"Egyébként igen, biztosan baromira fogják bánni a magányos 30-as bombázók tízezrei, hogy most nem jöttek össze 22 évesen egy alacsony, lúzer, tutyi mutyi, kövér, bunkó férfival! Vonyítva fogja telebőgni a párnáját, hogy elszalasztotta ezt a remek lehetőséget!"

Erre majd visszatérhetünk úgy 10 év múlva, amikor az ötödik sportkocsis helyimenőcsávó is jól kikormolta az adott nőt, és kihajította két zabigyerekkel az utcára. Akkor érdekesmód már megtenné egy kedves balek is, aki kenyeret ad a pulyáinak a kezébe...

Ezeknek adtam a piros kezeket.

2017. júl. 4. 00:54
 33/38 anonim ***** válasza:
44%

""Egyébként igen, biztosan baromira fogják bánni a magányos 30-as bombázók tízezrei, hogy most nem jöttek össze 22 évesen egy alacsony, lúzer, tutyi mutyi, kövér, bunkó férfival! Vonyítva fogja telebőgni a párnáját, hogy elszalasztotta ezt a remek lehetőséget!"

Erre majd visszatérhetünk úgy 10 év múlva, amikor az ötödik sportkocsis helyimenőcsávó is jól kikormolta az adott nőt, és kihajította két zabigyerekkel az utcára. Akkor érdekesmód már megtenné egy kedves balek is, aki kenyeret ad a pulyáinak a kezébe... "

Mérnök vagyok, jó fizetéssel, 35 felett is sportos testalkattal. Nem jött össze a saját család, nem úgy ért véget a nagy szerelem.

Érdekes módon az 1-2 gyerekkel rendelkező szépasszonyok körében nagyon népszerű lennék (és tényleg valaha nagyon csinos nők voltak, sok még mindig az).

Csak jóképű pasi közben lelépett a titkárnővel, maradt 2 gyerek meg az (egykor volt) szépasszony, most persze már nem olyan nagy gáz, hogy én annyira nem vagyok jóképű.

Hát... mit mondjak, a belső értékeimet felismerhették volna kicsit korábban. Vagy most már csak a stabilitás lenne a fontos, abban meg jó vagyok?

2017. júl. 4. 06:30
 34/38 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó, én esélyt adtam az alacsony, csóró srácnak, engem ő hagyott ott kisgyerekkel. Tudod mit? Nagyon sértőnek találnám ha ismerkednék valakivel és azzal utasítana vissza hogy fiatalon a macsó kellett, most meg már a rendes pasival megelégszem, mert nagyon nem. A rendes pasinál jött a kapuzárási pánik és szülés után már nem tekintett rám úgy, mint előtte. Ez van. Nem (csak) a macsófeleségek válnak el hanem átlagos párok is ahol valami miatt nem működött a dolog. Én már megégettem magam a "rendes" pasival, akkor kit keressek?

Ja, amúgy meg nem csak a nőket degradáljátok ezeknél a kérdéseknél hanem azokat a férfiakat is akiknek van barátnőjük vagy akik jobban néznek ki nálatok. Az már csak bunkó macsó lehet, igaz? Csak végletekben tudtok gondolkodni, miközben az átlagos többség átlagos kapcsolatokban él amelyek vagy jól alakulnak vagy nem. Szét kéne nézni a való világban.

2017. júl. 4. 11:20
 35/38 anonim ***** válasza:
25%
#34 azt senki nem mondta, hogy a jófiú(nak látszó) pasasok közt nincs legalja szemétláda. Az viszont tény, hogy náluk jóval ritkább ez a dolog, olyan luxus lenne, amit nem engedhetnének meg maguknak. Aki valóban nőgyűlölő, az meg alapból nem is keres kapcsolatot.
2017. júl. 4. 18:42
 36/38 anonim ***** válasza:

Sok nő azt hiszi, ő mindörökké csinos és vonzó marad, és eszében sincs lejjebb adni az elvárásaiból. Őt olyannak kell elfogadni, amilyen, kompromisszumokra nem hajlandó, minden a férfi dolga, és szentül meg van győződve róla, hogy ennek így kell mennie.

Na ők szoktak aztán 70 éves banyaként a karosszékben Cirmit és Nyávit simogatni, közben meg azon filóznak, hol rontották el a dolgot.

Az #1 és a #12 fröcsögő trollnokok kapták is helyből a mínuszt.

2018. szept. 2. 00:38
 37/38 anonim ***** válasza:

Nokben es ferfiban is vannal selejtek, ennyi az egesz.

A ferfiak jobb vezetok, ez igaz, mivel kevesbe gondolkodnak erzelmekkel, igy jobban tudnak iranyitani.

Viszont sokkal jobban iranyitja oket a farkuk, a nok meg inkabb anyagi es erzelmi tamogatast akarnak.

Ez a nagy kulonbseg es sok helyen ez kiutkozik.

Ki ne akarna amugy egy milliomos, helyes pasit, aki a tenyeren hordoz egy olyan helyett, akinek nyocelemije van es lezulott, emelett elonytelen a kulsoje.

A ferfiak meg egy bombatestu csajt, aki foz most takarit es mkndezt onhetlenul orommel, mikozben tipl-topl, ezert villogni is lehet vele, ahelyett, hogy egy leharcolt, negyvennek kinezo, kielt feju, deszka csajt akarna?

Mindenkinek megvannak az egyeni preferenciai.

Amugy ertelmesnek es normalisnak mondott fiukkal ismerkedtem es haaat, ha ok a normalisak, akkor maradok en is a fullos csavoknal inkabb.

2018. szept. 2. 11:19
 38/38 anonim ***** válasza:

Ez igaz, de pl. miből gondolják, hogy a csiliomos pasi az rendes és a tenyerén hordozza majd őket?

Egy átlagsrác sokkal ritkábban jut barátnőhöz, sokkal jobban becsüli őket, mint egy sportkocsis menőmanó.

A férfiak való igaz megmásznák a szupermodell cicimacákat, de a legtöbbjével soha nem lépnének házasságra. Nézd meg, mondjuk Shakirával hányan bújnának ágyba...aztán hogy hányan akarnák feleségnek...

2018. szept. 2. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!