Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valóban olyan sok alacsony, lúzer, tutyi mutyi, kövér, bunkó férfi van ami a nők 90 százalékának nem kell, akkor így nagyon sok magányos nő lesz?
#20: Ha nőként nem éled át, bizonyára unalmas lehet. Nekem a divatkategóriában szereplő összes sminkkérdés annyira unalmas.
Miért van az, hogy itt szinte minden lány olyan igényeket ír le, amit a valóságban alig néhánynál látok? És miért van az, hogy amiket leírtál igények, azok egy csomó haveromnál megvannak, akiknek még sosem volt barátnőjük? Miért gondolja itt rengeteg nő, hogy csak a plázacicákról beszélünk?
Én ezt így látom:
- az, hogy mennnnnyi ilyen van, az erős túlzás. Rengeteg normális férfi van a környezetemben (ezt nőként mondom!)
- vannak olyanok is ebből a halmazból, akikre van igény (ha megelégszik egy "hát... az olyan is" típusú nővel... aki ugyanolyan igénytelen, bunkó stb. ... mert ilyet kijelenteni, hogy senkinek sem kell, túlzás, csak ha nőszámba csak a szuperfitt 20-28 éves nőket vesszük...)
- igen, van pár magányos nő is, ezek közül van olyan, akit az irreális elvárásai tesznek azzá, és vannak olyanok is, akik egyszerűen csak szerencsétlenek vagy jogos elvárásaik vannak, amiknek a legtöbb férfi nem tud vagy nem akar megfelelni (pl. konzervatív keresztény ismerősöm... nyilván hasonló értékrendű párt akar... megy vele sok pasas kihúzott mellkassal randizni, hogy jaj, végre egy igazi rendes keresztény konzervatív nő... aztán iszkol visítva, mint malac disznóvágáskor, ha kiderül, hogy hát igen, nem lesz 2 randi múlva digidugi... mert ők addig konzervatív keresztények, amíg a b..ikat meg az abortuszt kell ócsárolni, amúgy meg baromira nem)
- nem 10+ éves kapcsolatokban kell csak gondolkodni, így lehet, hogy a kérdésben leírt férfiak számának megfelelő női lakosságnak van párkapcsolata, csak épp szünetekkel, mert a férfiak mellett cserélődnek a nők
Mert a vegen mindig kiderul, hogy (egyebkent gyulolom a pontozast es masok kategoriaba helyezeset) a ferfiak nagyresze, mindig jobb csajt akar maganak, meg ha ok maguk az atlag szintet se erik el(ertsd igenytelen, nem ad magara, buta es sekelyes). Az atlagos non, igen lesz egy kis pocak, lehet, hogy nem fog minden nap magassarkut hordani es sminkelni es nem fog utana fordulni minden ferfi, de legalabb elerheto. Aki egyebkent ugyan ugy tarsra vagyik es kozos eletre egy olyan emberrel, aki ott van mellette.
Oszinte leszek, nekem a leghosszabb idoszakon szinglikent 3 honap. Az is csak azert, mert en azt akartam. A tobbseg ismert es tudta, hogy nekem a haz, kocsi vagy 400 ezres netto fizetes nem szamit. Most is egy olyan ferfival vagyok egyutt aki 27 evesen, de a szuleivel el, jogsija nincs, ergo autoja sem, a szamlajat nezve meg inkabb minuszban all. De szeretem, mert barmikor szamithatok ra, megnevetett, a szex isteni vele es biztosra tudom, hogy akkor se csalna meg ha egy meztelen csaj vonaglana elotte(persze tobb dolog is van, de nem sorolnam fel mindent).
"Az atlagos non, igen lesz egy kis pocak, lehet, hogy nem fog minden nap magassarkut hordani es sminkelni es nem fog utana fordulni minden ferfi, de legalabb elerheto."
"Oszinte leszek, nekem a leghosszabb idoszakon szinglikent 3 honap. Az is csak azert, mert en azt akartam."
Hasonló paraméterekkel még egy férfit sem láttam, aki ezt elmondhatta magáról. És nem azért, mert maguknál jobb csajt akartak.
#11 Csak egy ártatlan kérdés, mindennemű támadó jelleg nélkül. Csak azért, mert vérracionális ember vagyok, aki annak hisz, ami szignifikáns. Létezik egyáltalán ez a "jelenség"?
Ha igen, szeretném látni papíron, publikált, hiteles metodológiával. Az ismeretségi köröm ugyanis egészen másról tanúskodik, így nagyjából annyit ér a feltevés, mint arról beszélni, hogy norvégmintás az ég. Lehet, hogy valahol az, nálam egyelőre kéken virít fehér felhőcskékkel és csak manipulált képeken tudok elképzelni norvég mintásat. De lehet, ti nem abbam az univerzumban éltek, mint én.
Szóval a tudomány nevében jelenségek beképzelése helyett ide a számalapú tényekkel.
#25: Törölni szoktam az előzményeket és nem könyvjelzőzőm, de már jó pár tanulmányt láttam. Meg van az a mostanában felkapott pszichómókus is, aki írt erről könyvet és nemrég járt nálunk is.
De gyors google: [link]
Nekem az ismerősi körömben pl. nem nőtt a rákosok száma. Ettől még országosan nőtt.
Pszichológiát tanulok. Hol van ebben lehivatkozva a referencia? Hol vannak a szerzők, akik végezték? Milyen jellegű volt a felmérés és mivel vették fel az adatokat?
Egyáltalán, ebből honnan került elő a 90% és a nők igénye? Kíváncsi vagyok, mert kogpszin végzek és mondjuk úgy, hogy harapok arra, ha valaki elhiszi, hogy pár szám az tudomány és alkalmas levonni ilyen kemény következtetéseket. Ez nem gyerekeknek való vacak, amivel lehet játszani, szóval jó lenne leakadni róla egy érettségi szint alatt.
Továbbá, a minta nem reprezentatív, szó sem esik a nem interneten párt keresőkről, a "kitöltés" megismételhető, torzít, elvégre is Facebookon sem annyi profil van, amennyi valós ember. Ez így minden, csak nem tudományos.
Nem tudom. Talán nem vagyok kövér, nyomi, looser, az elmúlt 12 évet két egyenként 5 éves kapcsolatban töltöttem, szóval nőt nem látott szűz fiú sem vagyok.
Ennek ellenére lassan 2 éve vagyok egyedül így 35 felett, és horror tapasztalataim vannak a randizással kapcsolatban. Sokáig nem hittem, hogy a nők igényei elszálltak, de tényleg. Harmincas nők képtelenek találni egy normális férfit, pedig nem normális férfiből van kevés, hanem a normális férfi definíciója valami mese kategória.
Komolyan, ha egy 16 éves lány még a szőke herceget várja, azt megértem, ha 30 évesen gondolja, hogy nem hús-vér férfit keres az már azért fura (ok, lehet, hogy egy 35+ férfi mondjuk már kopaszodni kezd de az ő keblei sem olyanok, mint 18 évesen...)
De lehet én gondolkozom rosszul, nem vagyok fitnesz modell, de nem is ilyen nőt keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!