Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valóban olyan sok alacsony, lúzer, tutyi mutyi, kövér, bunkó férfi van ami a nők 90 százalékának nem kell, akkor így nagyon sok magányos nő lesz?
#8: Köszi! :)
Igen. Rengeteg nőnek senki sem jó, miközben minimális önismerettel és önkritikával sem rendelkeznek. Egy instant tökéletességet várnak el, általában elsősorban felszínes igényekkel. 1-2 hónapos kapcsolatban ez még működik, de komolyabb érzelmi kötödésre alkalmatlanok, mert előjön az, hogy a másik félnek vannak hibái és nem egy lányregényből lépett ki.
#9: Akkor miért létezik az a jelenség, amiről beszélünk?
Én úgy látom, hogy a valós életben közel sincsen ennyi sikertelen, tutyimutyi férfi, csak ez az oldal valótlan lépet ad az arányukról, mivel amolyan gyűjtőhelyként viselkedik és itt vergődnek közösen.
22/L
El foglak keseríteni!
- Nem csak az a két véglet van, hogy bunkó, buta, kövér, alacsony, lúzer, meg 100 milliós havi bevétel, izmos 190 centis test, vonzó arc. A férfiak 99%-a egyik kategóriába sem esik bele. Bár nyomorék lúzerekből még így is sokkal több van, mint milliárdos adoniszból. ;)
- Eddig az volt baj gyakorin, hogy alig van nő, pláne szingli nő. Most meg hirtelen a magányos 20-30 közötti nők hordákban járnak. Itt valaki hazudik, mert mindkettő nem lehet igaz!
- Különleges helyen dolgozok! Itt a férfiak és a nők is szinte mind házasok, gyerek(ek)kel, vagy évek óta komoly párkapcsolatban vannak. Majdnem 1000 ember között csak elvétve akad szingli. Viszont iskolakezdési támogatás 750 dolgozónak jár. Ebben ugye nincs benne az, akinek még nincs gyereke, vagy még nem iskolás. De jól mutatja, hogy milyen arányban vannak a családosok!
Egyébként igen, biztosan baromira fogják bánni a magányos 30-as bombázók tízezrei, hogy most nem jöttek össze 22 évesen egy alacsony, lúzer, tutyi mutyi, kövér, bunkó férfival! Vonyítva fogja telebőgni a párnáját, hogy elszalasztotta ezt a remek lehetőséget!
Ezt akartad hallani, ugye? :)
Az az igazság, hogy nem kell ilyen, mondjuk úgy, ennyire halmozottan hátrányos külsejű férfinek lenned, hogy gyakorlatilag esélytelen legyél a nőknél. A teljesen jóravaló, normális férfiakat a nők tömegesen utasítják el, csak ezért mert egyszerűen átlagos adottságokkal rendelkeznek, a nők viszont minden áron egy igazán különleges férfit akarnak maguknak.
Amikor itt (is) olvasni, hogy nincs egy szem normális férfi, szó nincs arról, hogy a hétköznapi értelemben vett, normális értékrendű férfiből lenne hiány, hanem ezt mindig úgy kell érteni, hogy a nők _valójában_ arról panaszkodnak, hogy a férfiak 99%-át méltatlannak tartják magukhoz, az 'elég jó' kategóriás férfiakhoz viszont, az értük folyó kemény verseny miatt, nem férnek hozzá. Csak ezt így nem akarják kimondani.
Nem is igazán értem ezeket a kérdéseket. Biztos én élek egy másik világban de miért lenne jó bárkinek egy számára nem megfelelő férfi/nő mellett lenni egy kapcsolatban? Most attól Julcsi nem lenne magányos ha Pistivel "járna" aki se fizikailag se lelkileg nem mozgatja meg?
Amúgy én még egyetemista vagyok így innen tudok példát hozni. Az egyik csoporttársamat épp most jegyezték el (és nem egy adonisz 100+ millás férfiállat) de nem ő az egyetlen aki jegyben jár van akinek már 6 éve tart a kapcsolata van akik már együtt élnek közösen vettek autót van akinek mostanra gyereke van a párjától akit közösen nevelnek külön költözve a szülőktől. Ezek közül nem mind évfolyam társam de mind 20-30 közötti és amennyire tudom egyik pasi sem milliomos. De nem is gyökér vagy tutyimutyi. A nagyrészük még csak nem is sportos. Ha csak a csoportomat nézem a 30 főből kb 20 van állandó több éves kapcsolatban. Valamiért én csak itt Gyk-n futok bele a 80-20as szabàlyba és a hasonló hisztikbe. Az én ismerősi körömben alig vannak szinglik pedig viszonylag tágnak mondható. És kevés benne a multimilliomos.
Ettől még nem állítom hogy máshol nincs máshogy csupán fura számomra hogy itt szentírás ként vannak előadva dolgok amikbe én (és a hozzászolásokat olvasgatva sokan mások sem) nem futok bele a való életben. A másik fura dolog amit már fentebb is kérdeztem hogy miért lenne jó ha a nők és a férfiak minden feltételtől mentesen random szerűen össze állnának? Attól kevesebb lenne a magányos ember? Vagy inkább több lenne a kapcsolatban élő magányos ember?
Sosem kellene modell pasi, mert én is csak egy átlagos nő vagyok. Sosem kellene full gazdag pasi, mert nem várok el többet mint amit én is nyújtani tudok. (lakás, normális, átlagos kereset) Sosem kellene egy kigyúrt macsó, mert bár heti 2-3 alkalommal mozgok, a testem távol áll a tökéletestől.
Mégsem találok "normális" férfit, mert nekem meg a belső elvárásaim magasak és azon bukik el mindenki. (Persze voltam házas, a volt férjem simán megfelelt, nem részletezném a válás okát, de nem volt megcsalás egyik oldalról sem. )
Itt az egyik hozzászóló azt írja, diplomás nők nem tudják ki a miniszterelnök és magazinokat olvasnak. Én színházba járok, több száz könyvem van itthon és szinte mindig olvasok valamit, érdekel a politika, a művészet stb. Nos, még nem találkoztam olyan férfivel aki tartani tudta volna a tempót, pedig a külsővel kapcsolatban nem eget rengetőek az elvárásaim. Lehet a nőket szidni, de az a helyzet, hogy a legtöbb sikertelen pasinak nem csak a külsejével van a baj.
#17: Több ismerősöm is mondott hasonlókat, hogy az ő ismerősi körében alig van magányos ember. Mindnél lazán mondtam egy csomót, akiket ők simán kihagytak, mert el is felejtettek. Hirtelen az arányok durván megváltoztak a beszélgetés során.
Az egész világon pszichológusok és szociológusok részletezik, hogy tényleg egyre több ember képtelen ismerkedni és társat találni. Ez nem egy itt kitalált dolog, hanem egy létező jelenség. Az emberek többsége eléldegél a saját kis burkában és azt veszi csak észre, amit ő maga is átél. Pl. az egyik gazdag haverom nem akarta elhinni, hogy nincs mindenkinek pénze új házra.
Annyira unalmas, mar ez a sztori a nok igenyeirol...igen, az elkenyesztetett plaza p*csa(aki babaarcu, jo testu, az igazi top 10-es fullos csaj, a ferfiak szemeben, de belul persze rohad) valoszinu magahoz hasonlot fog, akar majd keresni, aki 360 fokban kinyalja a segget.
De az atlagos nonek semmi nem kell azon kivul, hogy egy atlagos ferfi legyen igenyes es apolt, valamint rendes munkahellyel rendelkezen, amibol fent lehet tartani egy kis sz*r alberletet, heti 1x ossze lehet ulni a baratokkal egyet inni es egy evben lehessen menni nyaralni, a kozos felretett penzbol.
A luxushoz mar hozzatartozik a huseg,celtudatossag es nemi intellegencia. Kesz, ennyi kell a normalis halando nonek.
Legalabbis nalam es az ismerettsegi koromben igy volt, mindig azt vartam el amit en magam is nyujtani tudtam es nem logott bilibe a kezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!