Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nehéz társkeresés hasonlítha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nehéz társkeresés hasonlítható a mostani nehéz albérletkereséshez?

Figyelt kérdés
A kiadók szobák kb 70%-ánál csak lány lakótársat keresnek, nagy a kereslet, kicsi a kínálat, minden drága, nagy elvárások, kikötések stb.
2017. júl. 2. 16:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#9, #10

Szobáról van szó, nem lakásról.

Lakótársat keresnek. Nőként én sem kerülgetnék egy vadidegen csávót a lakásban, ahol lakom, érthető okokból, szerintem ez nem bűn...

2017. júl. 9. 19:50
 12/12 anonim ***** válasza:

#11: Rengetegszer a nem ott lakó tulaj köti ki, hogy kiket vár. Amikor albérletet kerestem egyetem miatt, kb. 10 helyről küldtek el a tulajdonosok, akik nem laktak ott, mert ők elsősorban egyetemista diáklányokat kerestek. 2 helyen kerestek direkt srácokat, mert szerintük a mai lányok rendetlenebbek.

Persze, voltak olyan helyek is, ahol a női tulaj ott lakott vagy a már ott lévő albérlő nő volt. Ilyenkor is 1 kivételtől eltekintve, csak nőt kerestek. Ha valaki szerint ezzel így nincs semmi gond, az meg ne szólaljon akkor, amikor azért nem veszik fel pár munkahelyre, mert nő.

2017. júl. 9. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!