Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nehéz társkeresés hasonlítható a mostani nehéz albérletkereséshez?
#9, #10
Szobáról van szó, nem lakásról.
Lakótársat keresnek. Nőként én sem kerülgetnék egy vadidegen csávót a lakásban, ahol lakom, érthető okokból, szerintem ez nem bűn...
#11: Rengetegszer a nem ott lakó tulaj köti ki, hogy kiket vár. Amikor albérletet kerestem egyetem miatt, kb. 10 helyről küldtek el a tulajdonosok, akik nem laktak ott, mert ők elsősorban egyetemista diáklányokat kerestek. 2 helyen kerestek direkt srácokat, mert szerintük a mai lányok rendetlenebbek.
Persze, voltak olyan helyek is, ahol a női tulaj ott lakott vagy a már ott lévő albérlő nő volt. Ilyenkor is 1 kivételtől eltekintve, csak nőt kerestek. Ha valaki szerint ezzel így nincs semmi gond, az meg ne szólaljon akkor, amikor azért nem veszik fel pár munkahelyre, mert nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!