Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy szép arcú vékony barátnője egy olyan férfinak akinek nagyon csúnyák a fogai de egészségesek de nincs igénye arra hogy megcsináltassa?
Van az a pénz, amiért szépnek látja a csaj fogaidat:)))
Amúgy meg, ha a büdös-bagós szájúaknak lehet párja, akkor neked is.
A fog fogszínű, nem fehér. :-)
Kérdező, fogorvossal konzultáltál ezekről a problémákról? A csáléság nem biztos, hogy helyrepofozható, nálam legalábbis nem lett tartós eredménye a szabályzásnak, úgyhogy azt másnak is elnézem. A fogzománc és sárgulás terén nem tudom, abban nem vagyok érintett, de nincs valami szer, amivel az kezelhető? Azért a zománcra jobb vigyázni, ha az roncsolódik, előbb-utóbb fájni is fog (ha eddig nem jelentkezett ilyen probléma), az meg neked lesz a legkellemetlenebb. Nekem kb. a fél életem fogfájással telt, mert elcseszték a fogszabályzást, és roncsolták a fogzománcomat, és az orvosok hosszú évekig csak a vállukat rángatták erre a problémámra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!