Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti komolyan vennétek egy olyan csajt aki eléggé "kikapós" típus? Tehát sok pasija volt már?
Nem úgy, hogy mindenkinek aláfeküdt hanem inkább csak mindig volt barátja/pasija keveset volt szingli de párkapcsolatban sem volt túl sokáig. Egyébként nagyon szép csaj meg aranyos, normális, humoros. De elég népszerű is szóval terjengenek róla pletykák de én az ilyeneknek nem szoktam hinni, tudom, hogy működik az ilyesmi.
Csak az talán picit aggasztó, hogy ennyi pasija volt már vagy csak én gondolom így? Nem vagyok szende szűz én sem meg nem is féltékeny vagyok (bár nyilván zavar a dolog valamilyen szinten, semmiképp nem pozitívum de mivel nagyon bejön meg szimpi ezért elnézem ezt a dolgot).Csak akkor ezekszerint valami csak nem stimmel vele. Bár állítása szerint keresi az igazit meg elég romantikus típus, ki tudja.
"keveset volt szingli de párkapcsolatban sem volt túl sokáig"
Nem ezt hívják úgy hogy a város krvája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!