Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy pasi sokáig szűz és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi sokáig szűz és végül becsajozik, akkor mi a jellemző: azt a nőt megbecsüli és kitart mellette, vagy ráérez a nőzés ízére és masszív csajozásba kezd?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről, ill. ha találkoztatok már ezzel a jelenséggel egy ilyen pasi esetében, nála ez hogy történt? A kettő közül melyik eset lehet a gyakoribb?

2017. júl. 1. 10:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%
Szóval azt üzenem minden szűz férfi testvéremnek, hogy, ha találnak egy csajt, aki b.s.z.n.a velük, akkor becsüljék, tiszteljék, szeressék azt a csajt és vigyázzanak rá, mert, ha azt az egy csajt nem sikerül megtartaniuk, akkor úgy járnak, mint a nácik 1945-ben. Szóval meg kell becsülni azt a nőt, aki végre szétteszi nekünk a lábait és kinyílik előttünk a Mennyországnak kapuja. Szóval egy férfi se nézzen többet más nőre, felejtsétek el a nőket örökre és azt a nőt szeressétek, akivel nagy nehezen sikerül elveszteni a szüzességeteket és becsüljétek meg őt, mert másik nőtök lehet nem lesz, soha többet ebbe a k.u.r.v.a életbe.
2017. júl. 1. 11:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Szóval, ha 30 éves vagy és még szűz vagy és találsz sok kínlódás után egy nőt magadnak, akkor becsüld meg, küzdjél érte, mint egy fanatikus náci és ne kacsingass más nők után. Az is jó, ha csak egy puncit tudsz dugni az életed során, de arra a puncira jobban kell vigyáznod, mint a szemed fényére.
2017. júl. 1. 11:58
 13/20 anonim ***** válasza:
94%

Huh előző, te nagyon ott vagy a szeren:D Egyébként én pont olyan vagyok kérdező amit leírtál. Nem járok bulizni, nem vagyok nagyon eljárós, viszont amikor suliba jártam, akkor zsongtak körülöttem a lányok, viszont nem jöttem össze eggyel sem.(ennek mondjuk elég sok oka volt) Keresték a társaságom, volt egy pletyis csaj, aki kikotyogta mindig, hogy kinek jövök be, de rengeteget szemeztek is, meg mosolyogtak körülöttem a lányok. És még mindig szűz vagyok 21 évesen.

Viszont nekem ilyen területen olyan terveim vannak, hogy először összehozok pár egy éjszakás kalandot, és utána megyek bele komolyabb kapcsolatba, mert nem tudnám úgy leélni az életemet szerintem, hogy csak egyetlen csajjal sikerült a dolog, illetve úgy párkapcsolatban nem bírnék létezni, hogy megcsalom, ezért élném ki előbb ezeket az élményeket, hogy párkapcsolatba ne legyen már ilyen vágyaim.

2017. júl. 1. 12:04
 14/20 anonim ***** válasza:
ah, előző vagyok az első mondatomat a 11-esre értettem.;D
2017. júl. 1. 12:05
 15/20 anonim ***** válasza:
12-es is te vagy, mindegy akkor nem tévesztettem célt.xd
2017. júl. 1. 12:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Nincs összefűggés, nem általánosítható.
2017. júl. 1. 12:37
 17/20 anonim ***** válasza:

Ez szerintem sem általánosítható.

A barátom 23 éves volt, amikor elveszítette velem. Az az igazság, hogy féltem, hogy csak erre fog felhasználni, és ahogy megjön az önbizalma, más lányoknak is elkezdi csapni a szelet. (Furcsa, de amikor előtte voltam olyannal, akinek már több csajszi is jutott, nem féltem ettől ennyire.)

Szerencsére nem így lett, az ő esetében az jött be, hogy kitart mellettem. Már lassan két éve együtt vagyunk.

Abban nem vagyok biztos, hogy melyik a gyakoribb, de embere válogatja. Nem is mindig tudod megállapítani előre, hogy a te szűz pasid mely kategóriába fog tartozni, mert az első szexuális élmény azért sokat változtat az emberen. A nőkre is igaz, hogy általában magabiztosabbá válnak utána, és van akinek az önértékelésén ez azért nagyon sokat lök. :)

21/L

2017. júl. 1. 13:27
 18/20 anonim ***** válasza:

Én nem tudom mi a jellemző, de elmondom, hogy én hogyan gondolom jelenleg.

Régóta szűz vagyok, ill. az maradtam.

Ha végre valahára találnék egy lányt, és túlesnénk rajta, biztos nem azon gondolkodnék, hogy hogyan dughatnák meg mindent, ami mozog. Magyarán; ha ilyen sokáig kellett várnom, biztos megbecsülném azt a bizonyos hölgyet.

Kitartanék mellette, és tennék érte, hogy neki is ez legyen a célja.

(Ha meg kiderül idővel, hogy nem működik kettőnk között, akkor meg úgy is szétválnánk - bár értelemszerűen nem ez a cél. De én már annak is örülnék, ha végre összejönne.)

2017. júl. 4. 20:06
 19/20 anonim ***** válasza:

"Ha egy férfi sokáig szűz, az soha a büdös életben nem lesz nagy csajozó mester."

Ez egy baromság... egyszerűen én egy kis későnérő gyökér voltam.. 23 évesen szűz voltam, lett egy barátnőm, aki szakított velem és nem sikerült vele elvesztenem anno... Bumm... annyira összetört lelkileg, hogy több évig csak a tanulásra és a munkára koncentráltam, aztán elmentem egy prostihoz elveszteni.

Nekem utána állt össze a kép, végre nem voltam vénszűz, beindult a karrierem (hála annak, hogy évekig nem húztak le a csajok érzelmileg, és befejeztem egy hardcore szakot az egyetemen :D) szóval amint lett pénzem, lett életcélom,elkezdtek jönni a sikerek is a nőknél, pedig rengeteg megalázás ért a szüzességem miatt.

Persze a prostit titkolom azóta is :)

Szóval a recept, még ha nem is vagy túl jó pasi:

1. Legyen életcélod, motivációd

2. Legyen ez a munkád, imádd és keress vele jól

3. Ez már ad akkora önbizalmat, hogy megtanuld leszarni a dolgokat, és a kudarcot is... a csajozás 90%-ban kudarc, szóval kell nyomatni nagy elemszámmal. ..de ha bejön akkor bejön :D

2017. júl. 5. 00:10
 20/20 anonim ***** válasza:

#18-as javaslom neked is a prostit... ne várj az igazira, nagy marhaság az egész. Ezzel cseszed el, hogy vársz és vársz az örökkévalóságig. Emeld fel a kagylót, tárcsázz és ott egy élő hús vér nő előtted akivel szeretkezhetsz. Vannak normális BP-i lányok az fix, nekem is olyan volt mintha csak a fodrászcsajomhoz mentem volna.

Amint elvesztettem, végre megnyugodtam, kit érdekel az erkölcs. Dugtam egy jót, életemben először, csak ez volt a lényeg. Utána már levetkőzve a pszicho-béklyót, a lányokkal is egész másképp beszéltem. Már mertem belemenni a játékba, nem attól rettegni, hogy úristen mit fogok mondani és tenni szűzként.

2017. júl. 5. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!