Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki rajtam kívül aki egykori hétvégi házban él egyedülállóként egy szőlőhegyen? 30/f
Pl olyan nőkbe belefutni akinek ez bejön, de foglalt ? :D
30/f
Kedves Kérdező!
A negatív hozzászólásokat egytől egyig cáfolni lehet. ("ha a gyereknek lázgörcse van, nem mindegy, mikor ér ki az orvos" ez a hozzászólás csak azt jelenti, h a válaszoló nem tudja csillapítani a gyerek lázát, pedig az tanulható. Aki nem hisz Neked, h kis területről is elfogadható hasznot lehet elérni, az nem ért eléggé a gazdálkodáshoz, pedig az is tanulható stb) De én inkább a Te döntésed erősíteném.
1. szívből örülök, h megtaláltad az utadat
2. igen, jól csinálod, h magas hozzáadott értékű dolgokat termelsz, így elképzelhető, h viszonylag kicsi terület hozamából megélj. Mindig van előre: a falusi turizmus, a vendéglátás stb irányában végezz piackutatást
3. igen, rontja az esélyed a nőknél, h ilyen különc vagy, h remete stb vagy. Sorolhatnám a címkéket. De itt is van az eb elhantolva: Te nem "a nőkkel" akarsz összeházasodni, nem "a nők" pozitív véleménye tesz Téged boldoggá. Neked egyetlenegy társ kell, igaz? Úgyhogy ne itt, hanem a parom.hu-n, az elittarson, és vidékiek által olvasott újságok segítségével keress társat. Ha arcból arcba megmondod a nőknek (v a tárkereső profilodon rögtön egyértelművé teszed) h mik a céljaid és a motivációid, tuti megérint valakit az önállóságod, a tettrekészséged és a természetközelibb életmód. Egyvalakire van szükséged, nem követőkre, akik lájkolnak muhaha
Nyugi, megtalálod a Hozzád illőt.
Ez a lázgörcs téma bármelyik vidéki kisvárosban vagy faluban is meglehet, ahol nincs rendes kórház vagy orvosi ügyelet.
Aszfaltozott útról, buszról beszélt a kérdező, így feltételezem, hogy közel van a városhoz, így ugyanolyan biztonságban van. Nem kell a tanyának 100 km-re lenni minden lakott területtől.
A komfort, a városi élet az, amiről kevesen hajlandóak lemondani. Több férfitól hallottam már, hogy az asszony a fővárosba akar menni, vagy már ott is élnek mint pár, a férfinak meg minden porcikája ellenkezik, mert rühelli azt az életet. Nem hinném, hogy a nők ezt számolgatják párválasztásnál, hogy milyen hamar érik el a kórházat, ha majd lesz pulya.
Amúgy nem reménytelen az eset, az én lány unokatestvérem egy tanyán él a párjával. Egyébként nagyon szép és értelmes lány, szóval lehet azért ilyet találni.
Úgy látom a nőket leginkább az riasztja, hogy kevésbé mobil ez az életmód. Ha valami stabil az nem lehet mobi és ugyan ez igaz visszafele.
30/f
Valószínűleg nincs ezzel baj és fogsz is párt találni, olyat aki hasonló gondolkozású. Szerintem erre a legtöbb esélyed neten van, mert nagy a merítés és jól lehet szűrni, az életben sok szerencse is kellene ehhez, vagy több.
Mentő meg előbb kiér a városok melletti zártkerti övezetbe, mint a falvak 90 százalékába, nem pont ezen fog múlni a siker.
Ez az én véleményem.
Nőként nekem tetszik, hogy így gondolkodsz és élsz. Az egész életforma is szimpatikus, az egyetlen, aminél aggódnék az a gyermekvállalás. Ha azonban az utak rendben vannak és minden fontosabb intézmény megtalálható ésszerű közelségben (10-15 km), akkor semmi problémám nem lenne a dologgal, sőt még élvezném is.
Ami neked nehézség lehet, hogy hol találod meg azt a nőt, aki hozzád való. Elvonultan élsz, lefoglalnak a teendőid, így nehéz belebotlani abba a nőbe, aki ugyanígy gondolkodik. De én drukkolok neked, remélem, egyszer megtalálod.
Mivel tankötelezettség van, majdhogynem lehetetlen volna a gyereket izolálni az alap rendszertől. Nagyon Isten háta mögött kéne lakni és kb titokban szülni.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!