Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki rajtam kívül aki egykori hétvégi házban él egyedülállóként egy szőlőhegyen? 30/f
Villany, víz van? Netet miből fizetés?
3000 nm lószaft, már bocsi. Nekem 4000 nm a kert, az terem meg benne, ami egy családnak elég. Abból megélni nem lehet.
Ekkora szőlős se ad annyi bort, hogy palackozni érdemes lenne, ha csak nem palackozásnak hívod, hogy kiöntögeted pet palackba.
Család? OK. Biztos van helyben gyerekorvos, védőnő, óvoda, általános iskola, patika, közért (emberi árakkal), jó tömegközlekedés. Ha nincs, akkor oda gyereket felelősségteljes ember nem vállal.
Egyébként más gond nincs.
Ezt fogom csinálni tanyán 3 hektáron. Az számít ? :D
(A felszámolási szakaszban vagyok éppen.)
30/f
Jó volt olvasni, hogy nem csak én érzek így. Komolyan irigyellek. Az a szomorú, hogy az ilyen meglátású emberekből van kevesebb. Ha lenne ehhez tőkém és szakértelmem, én is meglépném. Arany életed lehet.
Az viszont lehet, hogy reális félelem, hogy nehéz így nőt találni. Sajnos őket sokkal jobban elbűvölte ez a mai, képmutató világ. Egyszerűen nem látnak így a dolgok mögé. Fogalmuk sincs, hogy milyen üres az életük.
Köszi, majd meglátjuk mi lesz. Az nekem is tiszta sor, hogy pártalálás ebből nem nagyon lesz, max ha már kész a tanya. Mindenki hajlamos kőkorszakra asszociálni, pedig lesz napelem, víz, császárfa tüzelőnek meg bevétel kajából/páleszból :D. A 3000M^2 tényleg nem sok, ha már lesz család is. Majd bővíts, neked is minden jót. :)
30/f
Első vagyok.
Érdekes, itt pont a pálinka a biznisz.
Törölypálinkát csinálsz? Praktikus.
A nőket nem megfertőzte a világ meg mittudomém, csak nem mindegy, hogy amikor a gyereknek lázgörcse van, akkor öt perc, vagy ötven perc, amíg kiér az ügyelet.
A legtöbb nőnek van állása. Az sem hátrány, ha továbbra is be tud járni dolgozni. Akkor is, ha este esett, vagy havazott.
Akinek meg hasonló a felfogása, azzal hogy dobjátok össze, ami van? Te adod el a telked? Vagy a csaj a sajátját?
Pl. én erről a telekről semmi pénzért nem mondok le, senki kedvéért.
Van normális infrastruktúra, van élet, össze tudunk járni a szomszédokkal (mivel vannak). Nem vagyunk elzárva.
De nincs forgalom, kosz és szemét, vannak állataink, lát a gyerek nyulat, kecskét, lovat, tehenet, szamarat. Sőt őzeket, szarvasokat, rókát, borzot, stb.
Nem kell átesni egyből a ló túloldalára, hogy amiben van Bluetooth, az az ördög műve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!