Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az embereknek miért van ilyen megfelelési kényszerük egy párkapcsolatban?
Erről a kérdésről jutott eszembe: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Nem tudom, én ha valaha eljutok oda (még szűz vagyok, de azért mert ronda és alacsony vagyok), hogy egy csajjal olyan közeli kapcsolatba kerüljek, hogy elmenjek vele nyaralni és 8 hónapja legyek vele együtt az számomra azt jelenti, hogy teljes mértékben szeret engem A-tól Z-ig minden hibámmal együtt. És most nemcsak ezen a kérdésen van a hangsúly. Itt a gyk-n rengeteg hasonló gátlásosságtól túlfűtött kérdés van, amit nap mint nap lehet olvasni. Miért van az, hogy manapság a párkapcsolatok az elképesztő "sterilitásról", tökéletes színben való megjelenésről és a külsőségekről szól, nem pedig a feltétlen nélküli szerelemről és belső értékekről? Van köztetek olyan, aki a saját párkapcsolatában is hasonlóan szorong hosszú ideje óta, mint a linkben szereplő kérdés feltevője? Az emberek miért nem képesek levetkőztetni a gátlásaikat egy komolyabb párkapcsolatban?
Mondja meg, aki érti.
Az a vicces, hogy ezeknek az embereknek vannak szülei, akik szintén szerelembe estek, megházasodtak majd gyereket vállaltak. Én pedig nem hiszem, hogy a szüleik nem látták egymást még betegen. Az anyjuk sem megy át a szomszédba üríteni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!