Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy férfi nem keres annyit, hogy minden hétvégén le tudjatok ruccanni a Balcsira, Ausztriába, Szlovéniába, a Tátrába, vagy Horvátországba, az nagyon szívfájdító és fájó búcsút vesztek tőle?
Szeretek elmenni ide-oda hétvégén, de ez pl olyasmi, hogy elugrunk Esztergomba sétálni a városban, vagy Tatára a tóhoz, stb (Esztergom és Tata között lakunk)
Mondjuk azt szeretem, ha évi 1-2 nagyobb utazás belefér, de kizárólag közösen fizetve, úgy meg nem húzós, mindketten 140k körül keresünk és simán megoldjuk.
Viszont a minden hétvégén nagyutazástól agyvérzést kapnék. Mikor punnyadnánk otthon nyugiban? Mikor olvasnánk? Mikor néznénk valami jó filmet? Mikor főzőcskéznénk közösen? Úgy alapból mikor lenne megcsinálva a házimunka?
Egy kapcsolat nem lesz hosszú távú és boldog, ha csak akkor érzed jól magad vele, ha minden hétvégén pénzzel teli pénztárcával bejárjátok a világot.
Kell utazni néha, szükség van a kimozdulásra, de a pénz nem minden. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbben egy évben egyszer alig engedhetnek meg egy utazást, nemhogy minden hétvégén...
Szerintem teljesen mindegy, hogy otthon, a kertben vagy egy parkban vagytok együtt, ha szeretitek egymást. Ha egy lány főként azért van együtt egy sráccal, mert mindent a lába elé tesz, ahogy kinyitja a száját és ezt el is várja, már rég el van temetve a kapcsolat.
Én fél mill fölött keresek, és minden nap kirándulok!
Kamionos... :D
Ausztria, Horvátország, meg Szlovénia? Pf....
Én minden nap Skóciába utazok.
Na jó, most őszintén. Miért hiszi itt mindenki, hogy minden de minden nő pénéhes szuk@? Jó lenne már a változatosság kedvéért nem k*?!@nak nézve lenni. Egyébként elárulom, hogy a 10 millió csóró országában külföldi hétvégi kiruccanások helyett a többség arról álmodik, hogy hónap végén legyen még mit enni. Ez tény.
Egyébként én még sosem voltam sehol nyaralni, pedig már 30 éves vagyok. Az volt a nyaralás, mikor erasmus-os voltam külföldön, meg kórházban egy másik városban. gyerekkoromban meg iszonyat szegények voltunk, most pedig épp hogy eltartom magam. Nem ismerem, hogy milyen nyaralni, nem is hiányzik. Meg mondjuk jobb helyre is lehet tenni a pénzt.
Szóval nem, nem vennék fájdalmas búcsút tőled. Vagy de, igen, azért mert pénzéhes r!b@ncnak nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!