Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan férfiakról, akiknek 35 évesen is csak a sport és csak a sport a mindenük, egész du konditerem és futás, nőkről hallani nem akarnak?
Figyelt kérdés
2017. jún. 26. 22:05
11/20 anonim válasza:
#9 ha nem tetszik, ne olvasd, isten veled. A piros kezedet viszonoztam.
12/20 anonim válasza:
A túlzásba vitt tevékenységek mindig taszítanak. Bár zsák a foltját... Kényszeres mellé kényszerest. Én nem vagyok ennek a híve, nem is szívesen kultiválnám.
13/20 anonim válasza:
Nőkről hallani sem akar? Oké, akkor az, hogy jó haverok lehetnénk. Én is sporttal töltök egész sok időt, de tudnék mellette szánni arra, aki fontos, randizgatok, rajta vagyok a párkeresés témán, de nem minden áron. És rengetegszer megkaptam, hogy egy ilyen elfoglalt életbe nem való párkapcsolat, holott csak azért tűnik annak, mert nem nézem a falat és ugatom a holdat, hogy nincs párom, hanem kitöltöm valami hasznossal a rendelkezésre álló időt. Teszem hozzá, ha lenne párom, maradna ugyanúgy a sport, legfeljebb másképp szervezném az életem és mással kevesebbet vacakolnék, vagy betenném hajnalra délután helyett.
14/20 anonim válasza:
Nekem van férjem, gyerekem, munkám, mégis rendszeresen sportolok. Gyerekkorom óta aktívan sportolok, mégis mindig volt párkapcsolatom, tehát a kettő nem zárja ki egymást. Ha meg nőgyűlölő, akkor nem mindegy?
15/20 anonim válasza:
Én megengedem magamnak azt, hogy bizonyos dolgokról ne legyen véleményem. Egy időben én sem akartam férfiakról hallani, és nem kértem ehhez másoktól véleménynyilvánítást. Az én dolgom, én tudom, mik történtek velem.
16/20 anonim válasza:
Jaj, cica. Úgyis tudjuk, mi az igazság.
32 éves faszi, aki más férfiakról ír, akik egyedül maradnak (hüpp), de nekik így jó. És ő maga is erre készül... ebben az a legszomorúbb, hogy a veled egyetértőket is hülyének nézed.
17/20 anonim válasza:
Azt h magánügye kinek mit csinál. Senkinek nem árt vele.
Komolyan nem értem mért hiszik azt egyesek h a kapcsolat / csajozás- pasizás. Az KÖTELEZŐ.
Ez csak 1 lehetőség nem kényszer.
18/20 anonim válasza:
Nagyszerű dolognak tartom, legalább ennyivel is csökkenni fog a sokak által emlegetett "férfitöbblet".
19/20 anonim válasza:
Ha neki így jó, hajrá, szíve joga.
20/20 anonim válasza:
Az hogy jól teszi. A sport és a hobbi legalább visszahozza a belefektetett energiát. A nő meg csak viszi, viszi.
Ahogy írták előttem nagyon jól, a nők feleannyit nem érnek mint amennyit kínlódni kell velük. Hagyni kell őket a 3,14csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!