Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Határozott, erős nőnek (40+) nézek ki. Mit tegyek, hogy ne azt közvetítsem, hogy bevehetetlen vagyok?
Kedves Kérdező!
1. kezdeményezz Te! A gyávája hadd fusson mihamarabb el
2. kommunikálj asszertívan. Ha Te kezdeményezed a kommunikációt, azonnal érződni fog rajtad, h nem vagy elutasító/kemény/hideg
3. ha nem állandóan munkahelyi dress code szerint, 100% tüchtig kinézetben, hanem igényesen, de lazábban öltözködsz (értelemszerűen ha a szituáció elbírja), az is segít
4. járj olyan helyekre, ahol határozott, erős férfiak vannak, ott Te leszel a legnőiesebb.
Természetesen a fentiek javaslatok. Amely megoldás a belátásodhoz/személyiségedhez legközelebb áll, azt válaszd.
Sok sikert! Remélem, iniciálom a fejlődésedet.
R
ha a kisugárzásod kedvességet éreztet, akkor nincs semmi gond.
viszont ha rideg és szigorú alapból a természeted, akkor ezen kellene változtatni.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Kedves 4-es!
Könnyű azt mondani, hogy bontsam le a falakat. Kéne valaki, aki hoz egy nagy kalapácsot és segít. :-)
Kedves 3-as!
A kisugárzásommal nincs gond. Egy kedves, mosolygós, "széplélek" vagyok azok szerint, akik ismernek. Az idegeneknek és főleg a férfiaknak azonban egy pillalntással kinyírom az önbizalmát. Ezért inkább feladják, mielőtt kezdeményezni mernének.
Kedves R.!
Kezdeményezzek? Az nem megy. Igazából egy óvatos, félénk, önmagában nem bízó ember vagyok. A határozott, erős nő csak látszat (szükséges volt a túléléshez, hogy megtanuljam, és jól megtanultam).
A munkahelyem az otthonom. Egyedül dolgozom. Ritkán találkozom új emberekkel. Ha kimegyek otthonról, akkor szeretek alkalomhoz illően, inkább csinosan, nőiesen, színesen öltözni. A szigorú szürke kosztüm nem az én világom.
Melyek azok a helyek szerinted, ahol határozott férfiakkal találkozhatok. Tudsz példát mondani? Munkámmal kapcsolatban nincs ilyen hely.
Mivel otthon, egyedül dolgozol, eleve kevesebb lehetőség marad ismerkedésre. Járj emberek közé, elvileg bárhol lehet ismerkedni, főleg egy csinos nőnek;)
Ahogyan írtad, egyetlen pillantással kinyírod az ismerkedés esélyét.
Férfiként én akkor kezdenék ismerkedésbe, ha látok valami pozitív válaszreakciót, mosoly, szemkontaktus.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!