Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt igazán ronda emberek?
Figyelt kérdés
Most nem olyanokra gondolok, akiknek van egy-két kisebb szépséghibájuk, hanem akik tényleg bűnrondák, undorítóak, fájdalom rájuk nézni?
Nem ismerkedési szándékból írom ezt ki, csak érdekel, van-e itt ilyen sorstársam.
2017. jún. 24. 17:32
1/27 anonim válasza:
Eddig néhány felhasználóról láttam képet, de még egy rondát sem láttam. Inkább átlagosakat.
Biztos te sem vagy olyan ronda.
2/27 anonim válasza:
Van, van. Én sem vagy egy férfiszépség, de humorral kompenzálom. Képzelheted, milyen jól működik. Brühühü.
3/27 anonim válasza:
Van bizony. Üdv az Elkárhozottak Ladikján.
4/27 anonim válasza:
Nincsenek. Épp csak olyanok, hogy az oroszlán sírva enné meg őket. 😂
5/27 anonim válasza:
Egyszer lementem a szénbányába, utána megszüntették a bányászatot, mert az összes szén feljött.
6/27 anonim válasza:
Én is láttam már pár srácról képet, de egyik sem volt ronda csak átlagos. Az önértékelési problémáik viszont elég súlyosak.
7/27 anonim válasza:
Alacsony, ocsmány, fogatlan, púpos vagyok.
8/27 anonim válasza:
Csatlakozom. Ugyan nem akarom magam annak gondolni, de a visszajelzések alapján ilyen lehetek. A vicc az egészben, hogy voltam objektíve csúnyább is, akkor volt barátnőm, most meg totál nihill.
25/F
9/27 anonim válasza:
Igen, én bűn ronda vagyok. Azért nem gond, mert ezt még nem árultam el a nőknek, így, ők még ezt nem is tudják.
10/27 anonim válasza:
Én szép vagyok. Csak valami miatt a többi ember gondolja másként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!