Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, az imponál nektek ha egy 30-as férfi, aki vagy 6 évvel többnek néz ki a koránál (napfény-kamionsofőr, de no pia és cigi), az felvarratja az arcát, hogy korhű legyen és bejöjjön nektek jobban? Nagy áldozat az a pár száz ezer ft értetek?
Én konkrétan nem csípem, ha egy férfi ilyesmit csinál (hajat fest, arcot varrat fel, stb- bár nőnél is gáz..)
Mardjon meg a sárm... Van akinek jól áll az őszülés is..
Arra azért figyelj, hogy ne járj úgy, mint Mickey Rourke.
Szerintem ő nagyon jóképű fickó volt, de kissé elszabták.
32N
Volt kamionos párom, többé soha nem lesz akárhogy is néz ki és akármennyi pénze is van.
Egyrészt, szeretem a páromat magam mellett tudni és nemcsak heti két nap, vagy még ritkábban látni.
Tök jó, hogy te "világot látsz", vagy legalábbis a világ autópályáit, de ettől még az asszony otthon fog ülni egyedül.
Egy arcfelvarrástól nem lesz kapósabb szerintem senki. A párom 32. Nekem mindenki sziát köszön (27 vagyok), neki jó napotot, mert simán kinéz 36-7-nek, de így szeretem és olyannak fogadom el, amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!