Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit takar az, ha egy szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit takar az, ha egy szingli nő azt mondja, hogy "olyan férfit akarok, akit nem eszek meg reggelire"?

Figyelt kérdés

2017. jún. 24. 11:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ebben a mondatban nincs az benne, hogy ne nyújtanának támaszt egymásnak. Ha én ezt mondtam volna a páromnak, erre csak vigyorgott volna, hogy nyugi bébi, engem nem eszel meg sem reggelire sem vacsorára. Szerintem túldramatizáljátok és a sértett egó beszél belőletek. Mert ugye az ilyen nő em lábtörlő.... na mindegy, akinek egészséges az önbecsülése az erre csak mosolyog, máris egy jó szűrő.
2017. jún. 24. 20:29
 22/26 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem is túlzás ez az egész. Miért mondhatja bárki azt, hogy ő határozott férfit szeretne? Férfias férfit szeretne? Olyan férfit szeretne akinek van véleménye és el is mondja? Aki talpraesett, feltalálja magát? És ezt miért ne lehetne összefoglalni egy mondatban azzal, hogy olyan férfit szeretnék, akit nem eszek meg reggelire?

Ennyi erővel a férfiak se legyenek igényeik. Ne akarjanak egy okos, intelligens, mindezek mellett bomba nőt, 90-60-90-es felépítéssel, blabla... és még véletlenül se jellemezzék ezt egy mondatban összefoglalva. :)

Visszatérve a laminált padlóra (amit egyébként bárki le tud rakni némi akaraterővel és kitartással), nem. Nem tudom miért pont ezt szűrted le a katonaságból, de azon ismerőseim akik még voltak katonák igen is tanultak férfiasságot, kitartást, akaraterőt, önállóságot, határozottságot és nem bújnak el anyuci szoknyája mögött, ha a boltban kell kérni egy kiló kenyeret. Természetesen a mai fiatalok között is vannak jó "nevelések" én nem azt mondom, hogy nem. Ennek ellenére azért sokszor elsírnám magam, ha végignézek ma egy-egy 18-20 éves fiatal haveri társaságon. Az én generációmból is vannak mimóza lelket, egyszerűen ők majd megtalálják a hozzájuk való lelkeket. Nem elítélendő, ha én nem tetszek valakinek a felfogásom miatt, ahogy az sem lehet az, ha nekem nem tetszik valaki egyes tulajdonságai miatt.

2017. jún. 24. 21:47
 23/26 anonim ***** válasza:
#22 mindenkinek vannak igényei. Miért ne lehetnének? Egy férfi is akarhat okos, intelligens és csinos nőt, csak az a kérdés, hogy meg is érdemel-e ilyet. Nyilván ez fordítva is igaz a nemekre. Miért ne akarhatna egy nő határozott férfit? Nálam ez alap elvárás, nem bírom a töketlen, önbizalomhiányos embereket.
2017. jún. 24. 21:57
 24/26 anonim ***** válasza:
A nő kannibál, és egy egészségtelenül elhízott férfit akar, mert őt nem eszi meg reggelire.
2017. jún. 25. 07:35
 25/26 anonim ***** válasza:
43%
Nagypofájú bunkót akar,akinek néha eljár a keze.
2017. jún. 25. 09:06
 26/26 anonim ***** válasza:

2 dolgot:

1) nem egy töketlen mimózát, hanem egy határozott férfit szeretne - ez szuverén joga, ezzel semmi baj sincs

2) kissé primitív, lenne hová fejlesztenie a stílusát

2017. jún. 29. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!