Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit takar az, ha egy szingli nő azt mondja, hogy "olyan férfit akarok, akit nem eszek meg reggelire"?
Nekem hagyta már el ilyen mondat a számat.
Egyszerűen annyi anyámasszony katonája van a fiatal generációban, hogy én kibuktam tőlük, amikor ilyet mondtam. Egy férfi igenis legyen férfi. Én is tudok villanykörtét cserélni, kitudok tessékelni egy bogarat, vagy lyukat fúrni a falba, ha kell simán lerakom a laminált lapot, DE... az a véleményem, hogy ezek férfi munkák, én is apukám mellett lestem el a fortélyokat gyerekként. Egy férfi legyen képes ilyenekre, legyen határozott elképzelése, fellépése és személyisége. Nagyjából részemről ez ennyit jelent. Meg is találtam a társamat, akivel simán felújítottuk közösen a lakásunkat hiszti nélkül, egymást segítve.
Valószínű egy félrenyalt fejű, pipaszár lábú, csőnacis gyerekkel ez nem ment volna, aki fél megszólalni egy nő jelenlétében, akinek nincs véleménye. Én az ilyeneket tudnám felzabálni reggelire és abszolút nem tudnék elképzelni egy ilyen személyt páromként. Sajnálatos módon veszem észre, hogy ebből már csak egyre több lesz. Azért volt a katonaságnak előnye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!