Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit takar az, ha egy szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit takar az, ha egy szingli nő azt mondja, hogy "olyan férfit akarok, akit nem eszek meg reggelire"?

Figyelt kérdés

2017. jún. 24. 11:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
Olyat, aki lelkileg is megfarkalja, testileg is jól. Nem egy mulya, anyámasszonykatonája.
2017. jún. 24. 11:53
 12/26 anonim ***** válasza:
62%
Olyan férfit akar, akivel egyformán erős személyiségek, van önálló véleménye.
2017. jún. 24. 12:26
 13/26 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam olyan kapcsolatot hosszútávon jól működni ahol mindkét fél dominálni akar. Dehát ő tudja, hogy mit szeretne.
2017. jún. 24. 13:26
 14/26 anonim ***** válasza:
20%

Nekem hagyta már el ilyen mondat a számat.

Egyszerűen annyi anyámasszony katonája van a fiatal generációban, hogy én kibuktam tőlük, amikor ilyet mondtam. Egy férfi igenis legyen férfi. Én is tudok villanykörtét cserélni, kitudok tessékelni egy bogarat, vagy lyukat fúrni a falba, ha kell simán lerakom a laminált lapot, DE... az a véleményem, hogy ezek férfi munkák, én is apukám mellett lestem el a fortélyokat gyerekként. Egy férfi legyen képes ilyenekre, legyen határozott elképzelése, fellépése és személyisége. Nagyjából részemről ez ennyit jelent. Meg is találtam a társamat, akivel simán felújítottuk közösen a lakásunkat hiszti nélkül, egymást segítve.

Valószínű egy félrenyalt fejű, pipaszár lábú, csőnacis gyerekkel ez nem ment volna, aki fél megszólalni egy nő jelenlétében, akinek nincs véleménye. Én az ilyeneket tudnám felzabálni reggelire és abszolút nem tudnék elképzelni egy ilyen személyt páromként. Sajnálatos módon veszem észre, hogy ebből már csak egyre több lesz. Azért volt a katonaságnak előnye...

2017. jún. 24. 13:34
 15/26 anonim ***** válasza:
49%
Jaja, a katonaságban minden passee megtanulta letenni azt az átkozott laminált padlót. Ezen kívül rengeteg tapasztalatot szerezhetett az értelmetlen álldogálásból, ha pedig nagyon nagy szerencséje volt, akkor sikerült ellőnie a saját vagy valamelyik másik szerencsés heréjét. De a lényeg a laminált padló volt, na. Nem hiába katonai nagyhatalom Magyarország.
2017. jún. 24. 13:43
 16/26 Sunshinedoll ***** válasza:
76%
Azt, hogy határozott, erős személyiség, és nem akar maga mellé mimóza lelkű balf-sz pasit.
2017. jún. 24. 14:02
 17/26 anonim ***** válasza:
33%
Aki ilyet mond az egyáltalán nem nőies, nem intelligens, erkölcstelen és nagyképű. Kerülni kell az ilyet!
2017. jún. 24. 15:01
 18/26 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy nem hihetetlenül nőies? Miért lenne erkölcstelen, csak mert tudja, mire vágyik? Nagyképű....talán igen. De megint csak azt mondom, miért jellemhiba, ha tudja mit akar?
2017. jún. 24. 18:05
 19/26 anonim ***** válasza:
8%
18-as, képzeld el a szituációt, hogy ott áll előtted egy nő és teljes komolysággal kimondja ezt a mondatot. Csak képzeld el. Elröhögnéd magad? Persze, hogy el.
2017. jún. 24. 18:09
 20/26 anonim ***** válasza:
#19 Ott a pont. Nem az a gond, hogy tudja mit akar, hanem ez az állítás végtelenül nagyképű és primitív. 18-as szerinted rendes erkölcsi skillekkel rendelkezik egy olyan nő aki ilyet mond? Egy ilyen nő csak a saját önző vágyai miatt akar magának kapcsolatot és nem azért, hogy támaszt nyújtsanak egymásnak. Egy normális intelligens nő ilyet nem mond!
2017. jún. 24. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.