Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szajkózza olyan sok férfi, hogy manapság már borzasztó könnyű becsajozni, mikor ez abszolút nincs így?
Hirdetik, mint az igét, hogy ma már nagyon könnyű a lányok bugyijába bejutni, egy férfinak szinte meg sem kell erőltetnie magát ehhez. A nők felszabadultak, gátlástalanok lettek, könnyen kaphatóak, sok közöttük az ún. szeretetqrva, aki néhány kedves szóért bármire hajlandó. Ha bárki ezeknek a pasiknak azt mondja, hogy ez az egész nem igaz, mert soha nem volt még ilyen nehéz nőhöz jutni, akkor vagy hangos nevetésben törnek ki, vagy lesajnálják az illetőt, esetleg értetlenkedésüknek adnak hangot.
Ehhez képest azért ott van a másik oldal, akiket folyamatos kudarcok érnek a csajozás terén, sokan még egy randevúig sem jutnak el, sikerélménynek élik meg még azt is, ha az eladólány kedvesen rájuk mosolyog a boltban(akinek ez ugyebár munkaköri kötelessége).
Mi lehet az igazság? Mindössze annyi lehet, hogy a nagyon jóvágású pasik lubickolnak, nekik minden összejön, a kevésbé jóképűeknek meg a kudarc jut? Vagy ennél azért többről van szó? Mit gondoltok erről?
Férfitársaim, volt már, hogy egy nagymenő azzal vagánykodott nektek, hogy manapság milyen könnyű csajozni? Hogy reagáltatok a mondandójára?
Jajaja, olyanok mondják ezt, akiknek sosem volt ezzel gondjuk, és nem azért, mert dolgoztak volna magukon, hanem egyszerűen csak szépnek és/vagy szociálisnak születtek, és ennyi. Nem kellett tenniük érte semmit, csak úgy jött magától, és hát persze hogy nem fogják fel, hogy ha másnak nem jön magától, akkor az mit okoz.
Emellett növekednek a különbségek is, akinek könnyű, annak egyre könnyebb lesz, akinek meg nehéz, annak meg egyre nehezebb. Groteszk hasonlattal élve olyasmi, mint ha egy férfi bepróbálkozna egy nőnél, amit a többi nő lát: minden az első reakción múlik. Ha az első nő elhajtja, a többi nő azt fogja gondolni, hogy "neki nem kellett, akkor nekem se kell", és sorban mind elhajtja, ha viszont az első elfogadja, akkor a többi meg azt gondolja "neki kellett, akkor nekem is". És ez amúgy sokféle témában létező mechanizmus, nincs köze ahhoz, hogy megvizsgálják, milyen is az adott valaki/valami, hanem szimplán csak a másik véleményét másolják le. Tehát az előzmények nagyobb hatással vannak a végeredményre, mint maga az ember.
Van, akinek könnyebb (és éppen ezért elkényelmesedik), valakinek nehezebb (és ezért jobban odateszi magát és idővel nagyobb eredményeket ér el), ez az élet minden területén így van.
Amúgy nem "bepróbálkozni" kell, hanem normálisan odamenni, és ha el is küldenek, senki nem fogja látni kívülről, fogalmuk sincs, ismertétek-e egymást korábbról vagy sem. Annyi látnak majd, hogy jókedvűen odamentél egy nőhöz, beszéltetek 1-2 mondatot, aztán jókedvűen eljöttél és utána beszélgettél mással. De ha még látják is, a legtöbb nő értékeli, hogy tökös vagy és emelt fővel tudsz távozni, ha nem jött össze valami.
Aki jóképű,annak könnyű a dolga.
Aki nem jóképű,annak manapság semmi nem jut a legtöbb esetben...
176 centi vagyok, kedves utolsó, és sohasem voltam egy pénzes ürge. Ennek ellenére is közel 50 kapcsolatom volt, mielőtt összejöttem a második feleségemmel. Akkoriban a válás után épp egy megveszekedett kanyim sem volt, a munkám se predesztinált erre, míg feleségem meglehetősen pénzes családból származott. Kitagadták miattam, de akkor is velem tartott. Korábban neki is számos kapcsolata volt, mert csakúgy, mint én, az igazit kereste.
A csajozásnak az a "titka", hogy tanulnunk kell a kudarcokból. Járni is úgy tanultunk meg, hogy eggyel többször álltunk fel, mint ahányszor seggre estünk. Itt sincs más dolgunk. Ha pofára estünk, meg kell vizsgálni, mit csináltunk rosszul, és másképp megpróbálni. Az élet MINDEN területén igaz: az egyiknek sikerül, a másik feladja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!