Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ajánljatok nekem pls egy...

Ajánljatok nekem pls egy olyan ingyenes videószerkesztő programot, amit abszolút könnyű kezelni és 99%-ban csak arra kellene, hogy kipixelezzek egyes részeket?

Figyelt kérdés

fontos tehát h

- ingyenes legyen

- olyan is tudja kezelni, aki csak kb felhasználói szinten ismeri a gépet

- h nem ingyenes, akkor ncore-ről letölthető legyen (de ez csak a végső opció, mivel általában sosem sikerül aktiválnom az onnan letöltötteket)

köszi

2016. dec. 6. 09:35
 1/5 anonim ***** válasza:

A kipixelezéssel hadilábon állnak még a drágább fizetős vágóprogramok is. Sokat kell tökölni vele amíg elkészül.

Sokan amatőrebbek inkább nem is pixeleznek hanem egy képpel fedik el az elrejtendő részt.

Ingyenesnek az egyik legegyszerűbb a Microsoftnak a Movie Makere de abban sincs ilyen funkció.

2016. dec. 6. 12:40
 2/5 A kérdező kommentje:

hát ez tök jó :(

csak hihetetlen h látok 15 éves kisgyerekeket h eszméletlen videókat szerkesztenek, tele olyan effektekkel h hihetetlen, és nekik aztán nem gond egy kis pixelezés. úgy látszik, ez is generációs kérdés, és ők már így születnek?

2016. dec. 6. 17:02
 3/5 A kérdező kommentje:

és azt se tudják ezek az egyszerűbbek h a video aljából levágjon egy 2 cm-es csíkot végig?

vagy pl X része legyen csak a videóban, úgy értem h kijelölöm h pl csak a középső 16:9-es arányú közepe (kb az egész fele) legyen nagyítva és a széle körbe "leesik" ? ezek is bonyolult dolgok? csak mert látok olyat is h belenagyítanak X részletbe, és azt is olyan könnyedén csinálják (na persze akik értenek hozzá)

2016. dec. 6. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem 15 éves kisgyerek vagyok és tudom a módját hogy kell pl pixelesíteni vagy homályosítani részleteket. Olyan bizgere funkció nincs ami ezt okosan megtenné. Ezért marad a pepecs munka. A 15 éveskék a hogyan kell csinálni videók alapján oldják meg és kicsit több idő kell nekik ehhez a munkához mint a profibbaknak.

De mindent meg lehet csinálni. A képlevágást is. Csak a legtöbb munka nem két kattintásból áll.

A videovágás se. Hiába kenik a 15 évesek vagy a youtuberek a videovágást azért kell oda tehetség és született érzék is. Láthatod hogy nincs olyan hogy beleszülettek. Mindegy mikor született valaki ha ő csak megtanulta de stílusa és érzéke nincs hozzá.

Amiket akarsz azok megoldhatók a Movie Makerben is csak nézz meg róla a youtbeon oktató videókat. Azok alapján már menni fog.

2016. dec. 6. 21:36
 5/5 A kérdező kommentje:

oké tudom h pokoli nagy munka, na de lényeg h megy.

Most éppen egy állítólag nagyon egyszerűen kezelhető FILMORA nevű program a divat a youtuberek körében, csak nekem még az is kemény lecke volt, fel is adtam, és pedig egy 17 éves srác olyanokat művelt vele h csak lestem.

persze tanulás stb, de sztemigenis bele kell születni ebbe, kell az érzék, sztemezt hiába tanulja egy olyan,akinek semmi fogalma az egészről.

meg persze az is igaz h az egyik menőbb külföldi youtuber nyilatkozta h több embert is foglalkoztat, aki editál neki, a másik meg azt mondja minimum 3 napnyi szerkesztés egy 10-12 perces videóanyag. szal tényleg durva ez így ....

na oké meglesem mit tud a movie maker

2016. dec. 6. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!