Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kamuprofillal levelezek vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamuprofillal levelezek vajon vagy megfogtam Isten lábát?

Figyelt kérdés
Írok társkeresőn egy bomba nővel: szép arc, hosszú haj, minimum D-s feszes mellek, tökéletes test... Mikor ráírtam nem számítottam semmi jóra, de nagyon meglepett, tegnap óta folyamatosan levelezünk, gyönyörű már-már filozófikus és értelmes gondolatai vannak. Vajon kamuprofil vagy megfogtam az Isten lábát? Kértem, menjünk át Viberre, de azt írta, hogy még korainak tartja, mert kicsit bizalmatlan.
2017. jún. 23. 13:00
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Én pedig sosem beszélgetnék egy olyan nővel, aki a melleit csöcsnek nevezi :D
2017. jún. 23. 14:15
 32/48 anonim ***** válasza:
76%

Te valami mániákus elmebeteg vagy? Nem mindegy, hogy hogyan nevezi? (Észrevételem szerint, szinte minden megnevezés izgató egy nő szájából)

2017. jún. 23. 14:23
 33/48 anonim ***** válasza:
93%

Úgy nevezem ahogy akarom mivel az ENYÉM!

Ne játszd a szentet! Idióta.

2017. jún. 23. 14:24
 34/48 anonim ***** válasza:
87%

32#

Hiába magyarázod neki. Szűz kisfiú ő még.

2017. jún. 23. 14:25
 35/48 A kérdező kommentje:
Nem szeretem azokat a nőket, akik nem választékosabb, többek között ezért is hihetetlen, hogy találtam egy olyat, mint akiről a kérdés szól. Ő pl. abszolút választékosan fogalmaz.
2017. jún. 23. 14:33
 36/48 anonim ***** válasza:
Nekem is taszító ha egy nő csöcs és pna szavakat használ.
2017. jún. 23. 14:39
 37/48 A kérdező kommentje:
Mindegy is tulajdonképpen, ez a 68%-os válaszoló vergődése. Sértve érzi magát, amiért egy nagyobb mellű nőt neveztem bombanőnek. Egy szóval sem írtam, hogy egy kisebb méret nem lehet szép, mutatós, de most 1 konkrét nőről esett szó, akinek nagy van, illetve személyesen ezt preferálom jobban. Kár ezen durrogni - főleg, hogy ez sem vág témába.
2017. jún. 23. 14:44
 38/48 anonim ***** válasza:

#33-as :D Kiégek :D

Aszongya: "De paraszt vagy! "... aztán meg " hogy igazi-e a csöcsöm tuti letiltanám."

De még hallom is a parasztos tájszólást, ahogy mondja " hogy igazi-e a csöcsöm tuti letiltanám." :D

:D

ÉS később még ő mondja, hogy "Úgy nevezem ahogy akarom mivel az ENYÉM!

Ne játszd a szentet! Idióta."

De előtte még ő volt kiakadva, hogy valaki megkérdezi egy másik embertől, hogy igazi-e a melle... Az is elég nagy szenteskedés szerintem. :)

Persze nem mindegy, hogy hogyan kérdezik meg az ilyet, de szerintem ha láthatóan műmell és elég gyanús a dolog, akkor meg lehet kérdezni.

Ez kb olyan hülyeségnek tartom, mintha nem lehetne megkérdezni valakitől, hogy hány éves... mert illetlenség. Könyörgöm... Annyira alapvető kérdés, hogy hány évet élt le ezen a világon, és nem lehet megkérdezni... komolyan?

Látszólag volt egy műtétje a nőnek, hogy beraktak neki implantokat a mellébe, és nem lehet megkérdezni?

De azon sírok főleg, hogy De paraszt vagy! Ne kérdezgesd, hogy milyen a CSÖCSÖM. :D

:D

2017. jún. 23. 14:53
 39/48 anonim ***** válasza:
91%

"akinek nagy van"

Ami azért így nem igaz, mivel most írtad, hogy nem igazi. És ez nem számít igazinak, nálam legalábbis. A szilikon nem emberi hús/izom/zsír.

2017. jún. 23. 14:54
 40/48 A kérdező kommentje:
Mindegy, nekem tetszik. Azt hiszem, a személyes ízlésvilágomon ezennel túl is léphetünk, még mindig nem vág témába.
2017. jún. 23. 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!