Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamuprofillal levelezek vajon vagy megfogtam Isten lábát?
Te valami mániákus elmebeteg vagy? Nem mindegy, hogy hogyan nevezi? (Észrevételem szerint, szinte minden megnevezés izgató egy nő szájából)
Úgy nevezem ahogy akarom mivel az ENYÉM!
Ne játszd a szentet! Idióta.
32#
Hiába magyarázod neki. Szűz kisfiú ő még.
#33-as :D Kiégek :D
Aszongya: "De paraszt vagy! "... aztán meg " hogy igazi-e a csöcsöm tuti letiltanám."
De még hallom is a parasztos tájszólást, ahogy mondja " hogy igazi-e a csöcsöm tuti letiltanám." :D
:D
ÉS később még ő mondja, hogy "Úgy nevezem ahogy akarom mivel az ENYÉM!
Ne játszd a szentet! Idióta."
De előtte még ő volt kiakadva, hogy valaki megkérdezi egy másik embertől, hogy igazi-e a melle... Az is elég nagy szenteskedés szerintem. :)
Persze nem mindegy, hogy hogyan kérdezik meg az ilyet, de szerintem ha láthatóan műmell és elég gyanús a dolog, akkor meg lehet kérdezni.
Ez kb olyan hülyeségnek tartom, mintha nem lehetne megkérdezni valakitől, hogy hány éves... mert illetlenség. Könyörgöm... Annyira alapvető kérdés, hogy hány évet élt le ezen a világon, és nem lehet megkérdezni... komolyan?
Látszólag volt egy műtétje a nőnek, hogy beraktak neki implantokat a mellébe, és nem lehet megkérdezni?
De azon sírok főleg, hogy De paraszt vagy! Ne kérdezgesd, hogy milyen a CSÖCSÖM. :D
:D
"akinek nagy van"
Ami azért így nem igaz, mivel most írtad, hogy nem igazi. És ez nem számít igazinak, nálam legalábbis. A szilikon nem emberi hús/izom/zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!