Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamuprofillal levelezek vajon vagy megfogtam Isten lábát?
18: A kövérség teljesen más dolog, az nem adottság. Akkor kövér valaki ha zabál folyamatosan és lusta felemelni a seggét. És ne gyere nekem a született betegséggel, meg született kövérséggel!!!! A kövérség undorító férfin és nőn egyaránt.
De az hogy sok ösztönlény elveszti az eszét ha meglát 2 db legalább C-D s méretű csöcsöt, na az nagyon gáz!!! Sajnos a legtöbb pasi ennyire ösztönös beállítottságú, hogy amint meglát egy nagy csöcsöt onnantól kezdve f@..sz feláll ész megáll. És ez nagyon gáz. Nem vall igazi férfira ez a viselkedés. Egy igazi férfit nem csak a nő teste érdekel, hanem a lelke is ;) Maradjunk ennyiben.
Jöhettek a feminácival, de ezek alapvető dolgok, amik egy intelligens, ismétlem INTELLIGENS FÉRFIT jellemeznek.
A többi csak ösztönlény kisfiú...........
Módosítom, mivel nem arra a kövérségre gondolok, amire Te gondoltál. Inkább nevezném alkatnak. Nem a hájas kövérség, hanem az alkatra tömzsibb, behemótabb vagy kerekebb (nem kövér, de mégis kerek az egész ember) férfiakat szokták jópáran hátrasorolni, szemben azokkal akik nyurgábbak, csontosabbak. És ez ugyanúgy irányíthatatlan, mint a mellméret és alkat a nőknél. Ott is megvan ugyanez, nem kell aggódni...
Vagy ott van a klasszikus gyk fiúk rémálma, az alacsonyság. Én ezt nem ismerem, mivel magas vagyok, de ismerősökön látom, hogy bizony, tud hátrány lenni. Nem mindenkinél, de a kérdező női megfelelőinél igen.
A felszínesség mindkét nemet átjárja, nem valamelyik kiváltsága.
Ez emberfüggő, nem pedig nemfüggő.
Ne is álmodj róla apukám, hogy a te csúnya pofád kell neki mégha igazi is a profilja! :D
Ne légy már nevetséges.
Saját példám: Én is kövér voltam és még vagyok is, de járok edzeni heti háromszor vagy négyszer és nem alibizés az ezzel töltött idő. Fogytam is, erősödtem is, a karomon edzés közben már látszik a változás, és a hasam is lassan, de csökken. De a végére akkor is szélesebb leszek, mint az edzőpartnerem (egy edzőhöz járunk), aki alapból vékonyabb, nyurgább (egymagasak vagyunk). És az ilyesmi tud hátrány lenni, igaz nem csinálok belőle élethalálkérdést, mert biztos van akinke tetszeni fog, de a kérdező női megfelelői 100%, hogy fikáznák, hiába fog addigra több 100 (?) edzéssel töltött óra állni.
Illetve a mellméret akkor még olyan lehet, mint a péniszméret férfiaknál (igaz itt sem tudok őrjöngeni, mivel az összes mérce szerinti "átlagosban" benne vagyok), de ismerek olyat aki emiatt lett a környék szemétládája és piszkál másokat rendszeresen.
Ööö, egy D-s mell ritkán feszes.
Amúgy rólam se hitte el a legtöbb férfi, hogy én vagyok, és hogy párt keresek neten, hiszen biztos akad hódolóm száz naponta (pedig ez csak néhány jobban sikerült fotó miatt volt), úgyhogy akár igaz is lehet a nőd.
De paraszt vagy!
Tőlem megkérdezné a pasi, akivel ismerkedem, hogy igazi-e a csöcsöm tuti letiltanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!