Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért durrant ennyire ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért durrant ennyire ki a PUA lufi?

Figyelt kérdés

Idén nyáron 1 PUA tábort sem tudott megszervezni telt házasra ugyanaz a szervező banda, akik pár évvel ezelőtt 2-3at is meg tudott egy nyár alatt, és tolongtak a jegyért. Többek között én is ott voltam, de nem volt sikerem, sőt senkinek. Kb. 20 férfi volt, 1 hét alatt Siófokon annyi eredmény született, hogy a 20-ból 1 valaki meg tudott csókolni egy leitatott full részeg csajt, azt is 1-2 másodpercig, aztán elhúzta a fejét a csaj.

Most nézem, és már azt az egy tábort amit idén akartak szervezni sem tudtál megcsinálni, úgy hogy elég jelentkező legyen a nőcsábász táborba, pedig agyon marketingezték, és hirdették facebook-on is, youtube-on is meg mindenhol.

Miért durrant ki ez a PUA lufi? Rájöttek a kiéhezett férfiak, hogy rohadtul nem lesznek sikeresek a nőknél attól még, hogy fizetnek egy másik férfinak?

2017. jún. 22. 20:06
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Én kb. ugyanúgy nézek ki, mint pár éve, milliomos sem lettem azóta, ugyanannyiszor kezdeményezek, mégis sokkal több sikerem van nőknél, mint régen.
2017. jún. 28. 12:26
 32/39 anonim ***** válasza:
0%
mocskos dolog a PUA
2017. jún. 28. 19:22
 33/39 anonim ***** válasza:

"Szerintem te meg szuz vagy."

Már 15 éve nem vagyok az, köszi az érdeklődést.

"S szinte 100% biztos vagyok benne, hogy fogalmad sincs a PUA-rol. De meg a nokrol ugy altalaban sem. Ezt abbol tok konnyu leszurni, hogy szerinted a lanyokkal olyan dolgokrol kell beszlni, mint ruzs, narancsbor, cosmo, noi orgazmus. Nezz egy-ket PUA videot, s ott elmondják."

Itt melléfogtál, ugyanis átnéztem az összes hozzáférhető anyagot, és konkrétan egy olyan dolog nincs benne, amit egy átlag tini vagy huszonéves srác ne tudna magától is, és akkora pluszt adna, hogy erre megérné pénzt kidobni. És 10+ barátnőm volt eddig, egyiket se nyűgözte le a PUA ökörség még távolról se. Persze lehet, hogy azok ott mind hülyék, és ti valami meg nem értett zsenik vagytok, de az ellenérdekelt fél véleményét számos itteni kérdésnél is olvastam, és egyik sem volt pozitív. Bizonyára csak véletlen egybeesés.

" Ő altalaban osszeszedett valami csajt akit, a nepligetben, vagy a dunaparton dugott meg, mivel haza nem vihette."

Merevrészeg meg elszállt nőt nem művészet felszedni, ehhez teljesen szükségtelen a PUA.

"Sok gazdag es jokepu sraccal lehet talalkozni PUA tanfolyamon. Szoval ez sem igaz. "

Soha nem is állítottam, hogy csak szegény és ronda srácok járnak PUA tanfolyamra. Olyanok is járnak, akik amúgy nem szenvednek hiányt nőkben, de ez nekik nem elég, mert még többet akarnak megfektetni, és hasznos csajozási technikákat tanulni, amikkel aztán jól le is járatják magukat. Hogy átlagosan a jóképű és gazdag srácok sikeresebbek mégis a PUÁ-val, az még mindig nem a PUÁ-nak köszönhető, hanem annak, hogy jóképűek és gazdagok.

"Elso a szemelyiseg ( leegyszerusitve neked) utana a kulso, utana a penz. Nem mondja senki, hogy a penz, es a kulso nem fontos, de a normalis PUA vonalakban az alap, hogy az ember, edzoterembe jar, odafigyel az oltozkodesere, illetve arra, hogy ne legyel csoro."

Ezt a nőknek is magyarázd el, légyszi, hogy első a személyiség, és minden más csak utána jő. Ha sikerül, és megváltoznak, akkor bszod, örökké hálás leszek neked, de szerintem a pasasok jó 70%-a szintén.

Az edzőterem, divatos öltözködés pedig mind-mind pénzbe kerül. El tudom képzelni, ezek mennyire hasznos tanácsok egy másodéves egyetemistának, aki max. nyári munkát tud bevállalni, vagy egy pályakezdőnek, akit alapból fel se vesznek sehova, mert a munkáltatók görények. Az a pénz, amit erre szórnának el, valahonnét hiányozni fog. És megmondom neked: épeszű ember NEM fogja egy homályos, valószínűtlen dologra elhányni a pénzét, csak azért, mert nagy sikereket ígér neki a marketingszöveg. Aki meg ostoba és elhányja, az magára vessen. Az olyanokból él a PUA.

"Nagy szamok torvenyes részt, meg csak nem akarod elhinni, mert senki nincs a kornyezetedben aki vegig csinalta volna, s latnad honnan hova lehet fejlodni."

Nem azt írtam, hogy nem hiszem el a Nagy Számok Törvényét. Azt elhiszem, mert igaz. Azt írtam, hogy konkrétan így a legrosszabb és a legkevésbé hatékony a csajozás. Szólíts le X embert, amíg az egyik igent nem mond. Kinek jó ez? Aki időmilliomos, esetleg, és annyira nincs élete, hogy ráér szemenként számolni a borsót is a konyhában, mikor levest főz.

"Vagy noi dolgokrol kezdesz el beszelgetni. Egybol lejon a csajnak, hogy nincs szemelyiseged, s ezert alarendeled magad neki, mert olyan dolgokrol beszelsz, amivel szimpatiat akarsz erovel kicsikarni."

Ellentmondásba keveredtél magaddal. Két válasszal korábban azt állítottad, hogy ne "fiús" dolgokról beszéljünk, mert akkor nem lesz csaj (a videójátékokat említetted). Akkor most ezekszerint a női dolgokról nem szabad beszélni, a Tyrianról meg lehet? Esetleg az időjárásról, politikáról, vagy az Érmelléki Kuglófemberről beszéljek neki?

"Jelen pillanatban, jobb es celratorobb megoldas nincs, mint tobb ezer not megszolitani, beszelni veluk, randira hivni stb."

Annak tényleg nincs, akinek ilyen rengeteg szabadideje van. A gond csak az, hogy az átlagember szeretné másra is fordítani az idejét meg az energiáját is az életben, minthogy futószallagon szólítja le a nőket. És mellesleg ebből mit látnak a nők? "Ez a szerencsétlen balek mindenkihez odamegy, ki tudja, én hanyadik lehetek neki ma..." Ha szerinted ez a non plusz ultra módszere a csajozásnak, akkor nó komment. Én egyik volt barátnőmmel se így jöttem össze,de bizonyára én csinálok valamit rosszul.

"Ha tudsz mas modszert, akkor itt vagyok hajra."

Ennél nem nehéz.Ha mindenáron tudni akarod, anno chaten ismerkedtem. Fényévekkel jobb, mint a társkereső, a PUÁ-nál meg főleg jobb, és ott nincs idióta "kémia" kamuduma se. De a Nagy Számok Törvénye kiaknázásánál még az is jobb, ha pénzzel csajozol.

"Akkor miert nem dolgozol 0-24 oraban azon, hogy gazdag legyel? S akkor irhatnad itt, hogy bar nem ertesz a nokhoz, de rengeteg penzed van s ragadnak rad azota mint legy a legypapirra."

- Ha ez ilyen egyszerű volna, tele lenne az ország csiliomosokkal.

- A Nemzeti Viktátor és a kormánya tett róla, hogy itt rajtuk meg a pártkatonákon kívül senki se lehessen gazdag. Nem véletlen, hogy mindenki esze nélkül menekül külföldre munkát vállalni. Nekem jobb idehaza.

- Mi a francot kezdjek olyan nővel, akinek a pénzem kell, nem én? Eredjen, keressen magának sugar daddyt. Ha ilyenre vágyok, akkor már inkább elmegyek egy prostival, az legalább bevallottan a pénzért csinálja azt, amit, és csak feleannyiba kerül. Nem véletlen van ennyi szingli anyagias csaj - ezek nem kellenek a normális férfiaknak.

"Szoval a reszeg lanyokat mindenki feltudja szedni. Neked, hany reszeg csaj volt?"

Soha nem jártam/nem járok bulizni, úgyhogy erre a kérdésre nem tudok válaszolni. A Balaton Soundon viszont elég sok ilyennek voltam a szemtanúja.

"szoval, ha valaki itt sir, hogy nem volt soha csaja, akkor az a valasz, hogy menjen oda buliba akarmelyik reszeg csajhoz, es tuti a siker."

Ha egyéjszakást keres, akkor szoktam ezt írni, igen. Ha komoly kapcsolatot, akkor meg nem.

Igazán sajnálom, hogy nem győzött meg téged ez az érv :'((((((( Eeeeeeeee, de nem számít. Van, amit te hiszel, és vannak a tények. A kettőnek meg semmi köze egymáshoz.

"Itt a kerdes a PUA tabor volt. Arra erdemes penzt kiadni, mert hangsulyozom, nincs mas kezdemenyezes, hogy par ember osszeverodik, es folyamatosan csak ismerkednek. De meg mindig varom a valaszt, ha te tudsz mas megoldast ingyen."

A PUA tábor mégis mitől más, mint egy olyan átlag nyári tábor, ahol az emberek ismerkednek? :DDD

Jaaaa tudom! PUA táborban egyetlen nő sincs, maximum fizetett statiszták.

"Ha valamibe sikeres akarsz lenni, legyen az munka, parkapcsolat, hobbi, az rengeteg idot emeszt fel. Miert lenne ez maskeppen a csajozassal? "

Szép, szép, csak egyvalamit felejtesz el. A munkának, hobbinak mindig van látható, kézzelfogható eredménye. Az eredmény csak tőled függ, olyan lesz, amennyi energiát belefektetsz. Ha dolgozol, fizetést kapsz érte. Ha a hobbidnak élsz, hasznos és eredményes dolgok születnek belőle. A csajozásnál, párkeresésnél viszont SEHOL, SENKI nem fogja neked garantálni a sikert, a barátnőt. Ugyanis ez KÉT embertől függ, nem csak egyedül tőled. Beleölhetsz te 500 évet is az egészbe, ha nincsenek olyan adottságaid, amivel vonzod a nőket, akkor ugrálhatsz egész nap a fejed tetején, akkor se fog összejönni. Ugyanis a nőnek van saját szabad akarata, míg mondjuk egy felépítendő háznak, vagy egy digitális 3D-modellnek nincs.

Tehát itt konkrétan bazi nagyot csúsztattál.

"Ha te nem elvezed azt, hogy folyamatosan csinos csajokkal beszelgetsz, akikkel, amugy soha nem hozna ossze a sors, akkor veled komoly bajok vannak."

Nem szoktam élvezni. Alapból nem bízok az idegenekben. Másfelől volt alkalmam már kiismerni a nőket jó alaposan, és tudatosan választottam azt, hogy inkább maradok szingli, és megspórolom ezt a rengeteg időpocsékolást, ami a párkereséssel jár.

"Elfogadja azt amit dobott a gep, s itt sir a gyakorin, a noket a penz, erdekli"

Ettől vagy úgy odáig? Nem tetszik, hogy igazat mondanak? Figyu, nem kell válaszolnod az ilyen kérdésekhez, ha nem tudsz segíteni. Ha kiírnak egy hídépítő tendert, akkor konkrét megoldásokat, terveket várnak, nem pedig azt, hogy "tanujjá' meg úszni, baze".

" s azert nincs penz, mert Orban tonkre tette ezt az orszagot"

Biztos az EU csinálta, meg a Soros, meg az ellenzék, meg a "zemútnyócév" meg az Érmelléki Kuglófember, meg a Jóisten! Megszoktuk már, hogy rajtuk kívül mindenki más hibás.

" Meg amugyis az emberek szinte kivetel nelkul, hulyek."

Még szerencse, hogy te helikopter vagy...

2017. jún. 28. 23:58
 34/39 anonim ***** válasza:

Néhány apró észrevétel:

"átnéztem az összes hozzáférhető anyagot, és konkrétan egy olyan dolog nincs benne, amit egy átlag tini vagy huszonéves srác ne tudna magától is"

Azért pl. egy "Blueprint Decoded" esetében ebben erősen kételkednék. :D A legátfogóbb PUA anyag, amit valaha láttam, mély és alaposan kifejtett, néhol már pszichológiai, filozófiai témákkal (semmi betanult szöveg, önmagad megjátszása és hasonlók).

"Merevrészeg meg elszállt nőt nem művészet felszedni, ehhez teljesen szükségtelen a PUA."

Azért nyavalyog itt egy csomó 30 éves szűz srác és kérdezgeti, hogyan dobjon ki 10-20 ezret prostira, mert olyan könnyű részeg csajokat felszedni.

Öltözködés és edzés: "Az a pénz, amit erre szórnának el, valahonnét hiányozni fog."

Ha fontos, akkor megoldod. Edzeni lehet edzőtermen kívül is, ruhákat outletben vagy turkálóban venni, illetve lemondani pl. a hétvégi beb.szásokról és értelmesebb dolgokra költeni azt a pénzt.

Nagy számok törvénye:

"Én kb. ugyanúgy nézek ki, mint pár éve, milliomos sem lettem azóta, ugyanannyiszor kezdeményezek, mégis sokkal több sikerem van nőknél, mint régen."

Fentebb írtam ezt, te mivel magyaráznád meg? (azon kívül, hogy biztos hazudok :D)

"És mellesleg ebből mit látnak a nők? Ez a szerencsétlen balek mindenkihez odamegy, ki tudja, én hanyadik lehetek neki ma..."

Vagy azt, hogy egy közvetlen srác, aki mindenkit ismer (ők nem tudják, hogy te akkor találkoztál az adott nővel először, csak annyit látnak, hogy határozottan, mosolyogva odamész).

Ha el akarsz valamit érni, ahhoz rengeteget kell gyakorolni, lásd zenélés, sport, nyilvános beszéd, tárgyalástechnika stb. Ez is ilyen, persze nem kötelező, de akkor a lehetőségeid is beszűkülnek.

Pénz téma: "Ha ez ilyen egyszerű volna, tele lenne az ország csiliomosokkal."

Legrosszabb esetben (ha vállalkozás vagy jól fizető meló nem jön össze) még mindig kimehetsz külföldre szállodákhoz mosogatni, kaját és szállást fizetik, pár év múlva milliomosként jöhetsz vissza. Sokan azért boldogulnak Orbán ellenére is, mármint nem csókosként. :D

De ha nem akarsz anyagias nőkkel kezdeni, akkor miért zavar, ha (szerinted) minden nő a pénzre hajt?

PUA tábor: PUA táborban sincsenek "fizetett statiszták", ennek ellenére szerintem jobban megéri keresni pár havert (aki nyitott a PUA dolgokra) és lemenni közösen nyaralni szállásköltségért (nem pedig több százezret kifizetni PUA táborért, ami vagy megéri vagy nem).

"A munkának, hobbinak mindig van látható, kézzelfogható eredménye."

A csajozásnak is van, ha jól csinálod, pl. a személyiségfejlődés - egyre kevésbé érdekel mások véleménye, könnyebben kommunikálsz (nem csak csajokkal, hanem munkahelyen vagy családban is), jobban kifejezed az érzéseidet, jobb emberismerővé válsz, önismeret, magabiztosabb leszel (mert tudod, hogy sok nehézségen keresztül mentél már és bármit kibírsz), új ismerősök és haverok, illetve a legrosszabb esetben is néhány kaland (olyan nincs, hogy valakinek semmi ne jöjjön össze előbb-utóbb).

Amúgy az összes férfi ősöd képes volt szaporodni (több száz vagy ezer évre visszamenőleg), szóval mi az, hogy az ő génjeikkel neked nincsenek alapvető adottságaid vonzalmat kelteni nőkben? Nonszensz. :D

2017. jún. 29. 00:25
 35/39 anonim ***** válasza:

"Azért pl. egy "Blueprint Decoded" esetében ebben erősen kételkednék. :D A legátfogóbb PUA anyag, amit valaha láttam, mély és alaposan kifejtett, néhol már pszichológiai, filozófiai témákkal (semmi betanult szöveg, önmagad megjátszása és hasonlók)."

A fizetős anyagokat természetesen nem néztem át, azért emeltem ki a "hozzáférhető" szót. Annyira nem ment el az eszem, hogy pénzt adjak ki ilyenért.

"Azért nyavalyog itt egy csomó 30 éves szűz srác és kérdezgeti, hogyan dobjon ki 10-20 ezret prostira, mert olyan könnyű részeg csajokat felszedni."

Azért nyavalyog itt csomó 30 éves szűz srác, mert NEM prosti meg diszkó rötyijén cucliztatás kellene nekik, hanem komoly kapcsolat! Bár mit magyarázom ezt egy PUÁ-snak pont...

"Ha fontos, akkor megoldod. Edzeni lehet edzőtermen kívül is, ruhákat outletben vagy turkálóban venni, illetve lemondani pl. a hétvégi beb.szásokról és értelmesebb dolgokra költeni azt a pénzt."

Ez a legegyszerűbb, "oldja meg". Ez is jóféle fizetős PUA tanács akar lenni? :DDD

"Fentebb írtam ezt, te mivel magyaráznád meg? (azon kívül, hogy biztos hazudok :D)"

Nyilván a PUA tanfolyamon kaptál pár hasznos tanácsot. Ez oké. És mikor jóval utána rájöttél, hogy mindezeket a nagy okosságokat mindennemű fizetség nélkül is megtudtad, megtanultad volna magadtól, vagy csak úgy á lá natúr az életből, akkor gondolom ott is vakaróztál ahol nem viszketett...

És ez a legnagyobb baj a PUÁ-val. Olyannak állítja be magát, mintha valami csajozós szuperpávört adna mindenkinek, valójában meg közhelyeket, alapdolgokat és átlagtanácsokat osztogat pénzért, fizetett statisztákkal és ripacskodással körítve. Ez kérlekszépen vastagon MLM-tempó.

"Vagy azt, hogy egy közvetlen srác, aki mindenkit ismer (ők nem tudják, hogy te akkor találkoztál az adott nővel először, csak annyit látnak, hogy határozottan, mosolyogva odamész)."

Uhhh...ezt ugye te se gondolod komolyan, hogy egy bizonyos idő után SENKINEK nem tűnik fel, hogy minden szemhatáron belül eső csajhoz odamész "ismerkedni". Ha csak úgy random leszólítod a nőket, egy jó részükben fel fog merülni azonnal a kérdést, hogy ha ez a pasas így kezdeményez, és még nincs senkije, akkor nem lehet valami sikeres a nőknél. Nem kell bemutatni szerintem a női logikát, tudod jól, mit össze tudnak kombinálni...

"Legrosszabb esetben (ha vállalkozás vagy jól fizető meló nem jön össze) még mindig kimehetsz külföldre szállodákhoz mosogatni, kaját és szállást fizetik, pár év múlva milliomosként jöhetsz vissza. Sokan azért boldogulnak Orbán ellenére is, mármint nem csókosként."

Na ezt például miért nem oktatja a PUA? Pedig (sajnos) ez még működne is rövidtávon.

(hosszútávon meg többet árt, mint amennyit használ, mert ezzel csak az anyagias nők száma növekedne)

"De ha nem akarsz anyagias nőkkel kezdeni, akkor miért zavar, ha (szerinted) minden nő a pénzre hajt?"

Engem személy szerint nem zavar, én már végeztem a párkapcsolati cirkusszal. Egyszerűen sajnálom azokat, akik még benne vannak, és nyugodt magány helyett tovább harcolnak úgy, hogy semmi esélyük a sikerre. Látod, mennyi ilyen kérdést írnak ki naponta. Anyagias nők mindig is voltak, ahogy hozományvadász férfiak is. A gond az, hogy az arányok baromira felborultak: 2 normális értékrendű nőre jut 8 másik, aki anyagias, és ezek miatt azt a 2 normálisat is elítélik, mert az előző 8 anyagiassal már alaposan megjárták előtte. Gyakorlatilag semennyi normális nő nem marad lassan, mert az ilyen kificamodott értékrendűek kiszorítják őket.

A férfi ősökkel meg azért nem példálóznék, mert anno ők még tudtak normális párt találni intelligencia, erkölcs és belső értékek alapján, nem voltak belekényszerítve egy vadkapitalista pénzközpontú mosléktársadalomba, ahol mindent forintosítani lehet. Anno az anyagias nőket, hozományvadász férfiakat lenézték, kiközösítették, és ha tehették, seggbe is rúgták. Manapság meg ezt tartják követendő példának.

Na!!! De akkor jöjjön most a Nagy Kérdés, amire az MLM-huszárok se tudnak soha válaszolni. Tőlük azt szoktam megkérdezni, hogyha az MLM ilyen überkirály csúcsszuper üzletmodell, miért nem oldja meg a munkanélküliség problémáját, hisz mindenki jól járna vele.

Jöjjön ennek a PUA változata! Ha a PUA ekkora übermájer csúcskirály ismerkedési módszer, hogyhogy mégis napról napra több a szingli, 30 évesen is szűz, mellőzött, kikosarazott pasas? Csak mert, ha a PUA működne, és olyan jó lenne, mint ahogy előadja magáról, akkor szűz szingli pasast max. rezervátumban lehetne találni. És ezt látjuk? Nem, nem ezt. Tehát - szeretnék hallani egy logikus magyarázatot. A kínos mellébeszélés és az anyázás nem az.

2017. jún. 29. 00:59
 36/39 anonim ***** válasza:

Torrenten hozzáférhető. :D (amúgy még a készítője is viccelődött ezzel, hogy sokan letöltik, de nem zavarja, a lényeg, hogy eljusson minél több emberhez).

Egy nyavalygó szűznek egy kiadós dugás kéne, hogy lenyugodjon, utána jöhet a kapcsolat és egyebek.

Mivel minden embernek más az élethelyzete és nem lehet konkrétumokat mondani, igen, "oldja meg". Szinte mindenki elpazarol havi szinten több ezer Ft-ot hülyeségekre.

Sosem voltam PUA tanfolyamokon, haveroktól és letöltött cuccokból, illetve fórumokon szedtem magamra tudást, de ezt sem úgy használom, hogy "na, akkor a tankönyv 57. oldalán ezt írták, ezért most ezt és ezt fogom mondani ennek a csajnak...". Sok dologra nem jöttem volna rá magamtól vagy csak évtizedek alatt, lásd az említett Blueprintet. Mások tapasztalatából sokkal gyorsabban tanulhatsz, mint csak magadtól.

Tőlem nem egyszer megkérdezték, hogy te honnan ismered ezt a lányt? Miközben nem ismertem, de mivel jó kisugárzással mentem oda hozzá, ezért jól érezte magát a társaságomban és mosolygott és az jött le mindenkinek a környezetemben, hogy évek óta ismerjük egymást. Egyébként a lányok is jobban tisztelni fognak, ha azt látják, hogy tökös vagy és ismerkedsz, nem a sarokban búsulsz sörrel a kezedben.

"Ha a PUA ekkora übermájer csúcskirály ismerkedési módszer, hogyhogy mégis napról napra több a szingli, 30 évesen is szűz, mellőzött, kikosarazott pasas?"

Erre szoktam visszakérdezni, hogy ha mozgással és helyes étrenddel le lehet fogyni (amiben szerintem szinte mindenki egyetért), akkor miért van egyre több kövér ember? Egy dolog az eszköz (PUA vagy sport/diéta) és egy másik dolog, hogy hasznosítják-e azt vagy sem. Illetve érdekes párhuzam, hogy mindkét területen vannak kóklerek, akik gyors eredményeket ígérnek sok pénzért cserébe, aztán nem adnak semmit, csak alaposan lehúznak.

2017. jún. 29. 09:53
 37/39 Diavolino44 ***** válasza:
Bocs, en abba hagytam, tudod mit igazad van. ;)
2017. jún. 29. 13:19
 38/39 anonim ***** válasza:
Ne már, ugyanezt akartam írni én is. :D
2017. jún. 29. 14:04
 39/39 anonim ***** válasza:
A PUA konkrétan ezt ígéri, hogy fizess be náluk, ők majd megmondják, hogy mit kell csinálni, és lesz nőd. A baj az vele, hogy a nőket meg az ő véleményüket a dologról úgy amblokk kihagyják. Olyan, mintha egy tábornoknak azt mondanák, hogy menj, foglald el Oroszországot, az ellenséggel meg ne törődj, az nincs...
2017. jún. 29. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!