Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért durrant ennyire ki a PUA lufi?
Idén nyáron 1 PUA tábort sem tudott megszervezni telt házasra ugyanaz a szervező banda, akik pár évvel ezelőtt 2-3at is meg tudott egy nyár alatt, és tolongtak a jegyért. Többek között én is ott voltam, de nem volt sikerem, sőt senkinek. Kb. 20 férfi volt, 1 hét alatt Siófokon annyi eredmény született, hogy a 20-ból 1 valaki meg tudott csókolni egy leitatott full részeg csajt, azt is 1-2 másodpercig, aztán elhúzta a fejét a csaj.
Most nézem, és már azt az egy tábort amit idén akartak szervezni sem tudtál megcsinálni, úgy hogy elég jelentkező legyen a nőcsábász táborba, pedig agyon marketingezték, és hirdették facebook-on is, youtube-on is meg mindenhol.
Miért durrant ki ez a PUA lufi? Rájöttek a kiéhezett férfiak, hogy rohadtul nem lesznek sikeresek a nőknél attól még, hogy fizetnek egy másik férfinak?
Hat akkor mi a francert?
Senki nem garantalja, hogy befog csajozni, nem igy van meghirdetve sem!! Ertem en, hogy ha valaki befizet egy x osszeget. Azert var valami eredmenyt, (de ez nem az oktatok hibaja, bar lehet, hogy az is,) hanem az, hogy honnan indul, amiket leirtam realis eredemenyek. Amit a "csajozasrol" tudni kell teljesen ingyen fennt van a neten, csak ird be youtubeon RSD vagy Mark Mansonnak a Model konyve ingyen elkuldom barkinek.
Azert vedem a tabort mert ez az egyetlen olyan Pua dolog amiert erdemes fizetni, mert ez egy egyedi lehetoseg, hogy olyanokkal logj egyutt akiknek szinten az a celja, hogy jobbak legyenek a csajoknal. Errol majd fogsz tudni meselni ha oreg leszel, a haveroknak, mennyi csajjal dumaltal a taborban, vagy milyen hulyesegeket csinaltatok kozosen.
De azert orulok, hogy megint le lettem pontozva, mert aki a Pua mellett erveket hoz fel, azt lepontozzak, aki meg csak szidja, mert kb nem is ismeri, s plusszban erveket nem tud felhozni, hogy miert.
A kedvenc PUA-om mondta, hogy ez a mozgalom azert nem lesz soha az eletben mainstream, mert az embereket olyannal szembesiti, amit egyszeruen nem akarnak eszrevenni. Konnyebb itt sirni, hogy a noket csak a penz es a kulso erdekli..
Persze, hogy pörög, amíg az emberi hiszékenység ilyen jól forintosítható.
Az MLM-átverés is pörög, hiába ül Tribuszerné negyedszerre is börtönben, még mindig akad bepalizható balek.
Szóval emberi hiszékenység = sok gyakorlással, növekvő önismerettel és kellő alázattal változtathatsz az életeden, férfi-nő kapcsolatok terén is
Okééé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!