Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért durrant ennyire ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért durrant ennyire ki a PUA lufi?

Figyelt kérdés

Idén nyáron 1 PUA tábort sem tudott megszervezni telt házasra ugyanaz a szervező banda, akik pár évvel ezelőtt 2-3at is meg tudott egy nyár alatt, és tolongtak a jegyért. Többek között én is ott voltam, de nem volt sikerem, sőt senkinek. Kb. 20 férfi volt, 1 hét alatt Siófokon annyi eredmény született, hogy a 20-ból 1 valaki meg tudott csókolni egy leitatott full részeg csajt, azt is 1-2 másodpercig, aztán elhúzta a fejét a csaj.

Most nézem, és már azt az egy tábort amit idén akartak szervezni sem tudtál megcsinálni, úgy hogy elég jelentkező legyen a nőcsábász táborba, pedig agyon marketingezték, és hirdették facebook-on is, youtube-on is meg mindenhol.

Miért durrant ki ez a PUA lufi? Rájöttek a kiéhezett férfiak, hogy rohadtul nem lesznek sikeresek a nőknél attól még, hogy fizetnek egy másik férfinak?

2017. jún. 22. 20:06
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
előző, aki fizet, nem azért teszi, amit leírtál.
2017. jún. 22. 22:31
 12/39 Diavolino44 ***** válasza:

Hat akkor mi a francert?

Senki nem garantalja, hogy befog csajozni, nem igy van meghirdetve sem!! Ertem en, hogy ha valaki befizet egy x osszeget. Azert var valami eredmenyt, (de ez nem az oktatok hibaja, bar lehet, hogy az is,) hanem az, hogy honnan indul, amiket leirtam realis eredemenyek. Amit a "csajozasrol" tudni kell teljesen ingyen fennt van a neten, csak ird be youtubeon RSD vagy Mark Mansonnak a Model konyve ingyen elkuldom barkinek.

Azert vedem a tabort mert ez az egyetlen olyan Pua dolog amiert erdemes fizetni, mert ez egy egyedi lehetoseg, hogy olyanokkal logj egyutt akiknek szinten az a celja, hogy jobbak legyenek a csajoknal. Errol majd fogsz tudni meselni ha oreg leszel, a haveroknak, mennyi csajjal dumaltal a taborban, vagy milyen hulyesegeket csinaltatok kozosen.

De azert orulok, hogy megint le lettem pontozva, mert aki a Pua mellett erveket hoz fel, azt lepontozzak, aki meg csak szidja, mert kb nem is ismeri, s plusszban erveket nem tud felhozni, hogy miert.

A kedvenc PUA-om mondta, hogy ez a mozgalom azert nem lesz soha az eletben mainstream, mert az embereket olyannal szembesiti, amit egyszeruen nem akarnak eszrevenni. Konnyebb itt sirni, hogy a noket csak a penz es a kulso erdekli..

2017. jún. 23. 00:55
 13/39 anonim ***** válasza:
Ingyen is lehet olyanokkal lógni, akikkel tudsz csajozni, akár nyaralni menni is, nem kell ezért százezreket kifizetni. Amúgy a Budapesten tanfolyamokat tartó külföldi PUA-oktatóknak elég jól pörög a biznisz, szóval nem temetném még ezt a jelenséget.
2017. jún. 23. 11:10
 14/39 anonim ***** válasza:

Persze, hogy pörög, amíg az emberi hiszékenység ilyen jól forintosítható.

Az MLM-átverés is pörög, hiába ül Tribuszerné negyedszerre is börtönben, még mindig akad bepalizható balek.

2017. jún. 23. 20:40
 15/39 anonim ***** válasza:

Szóval emberi hiszékenység = sok gyakorlással, növekvő önismerettel és kellő alázattal változtathatsz az életeden, férfi-nő kapcsolatok terén is

Okééé...

2017. jún. 23. 20:46
 16/39 anonim ***** válasza:
Csakhogy a PUA az önfejlesztés Justin Biebere... Nem értem, mit nyaljátok, ha amúgy milliószor okosabb megoldások is vannak.
2017. jún. 24. 01:34
 17/39 anonim ***** válasza:
Pl.?
2017. jún. 24. 11:01
 18/39 anonim ***** válasza:
Amit valódi szakemberek végeznek, b*szki. :D Nem díszmajmok, akik jóformán dugni tanítanak. Önismereti és kapcsolatépítő táborok vannak továbbra is, felnőtteknek is, de könyvek is. Google a barátod, könnyű ráakadni nagy nevekre a témában. Az olvasói értékelések alapján meg hazai és külföldi fórumokon/oldalakon is el lehet dönteni, hogy akarsz-e költeni rá, vagy sem, megéri-e az adott anyag, vagy sem. Csak mondjuk nem a sz*ros kovácsjózsi kommentjét kellene figyelni, aki egy másik fórumon meg úgy hőbörög a politikáról is, hogy kifordul a számból a kaja, hanem azokét, akikbe több agyat teremtett az isten.
2017. jún. 24. 12:48
 19/39 anonim ***** válasza:
14-esnek igaza van. bár a balek szó helyett én naiv reménykedőt használnék.
2017. jún. 24. 14:51
 20/39 anonim ***** válasza:
A PUÁ-n kívül nem ismerek olyan önfejlesztő közösséget, ahol megtanulnak nőkkel kommunikálni és mindezt nem egy tanteremben ülve, hanem kinn a való életben, élőben is demonstrálva a dolgokat. Ha érdekel a valódi PUA, ajánlom a Natural Lifestyles Youtube-csatorna videóit (a Real Social Dynamics sem rossz, csak ők első ránézésre sokaknak ellenszenvesek lehetnek, mert van egy sajátos stílusuk).
2017. jún. 24. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!