Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, hogy álltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, hogy álltok egy olyan férfihoz, aki rendszeresen elkésik mindenhonnan ("notórius késő")?

Figyelt kérdés

Pl. randikról is mindig elkésik, de mindig valahogy megpróbálja kimagyarázni, miért történt a dolog. Olyan is többször volt már, hogy huzamosabb ideig kellett rá várnotok egy találkozó helyszínén. A forgatókönyv mindig ugyanaz: mikor megérkezik, hosszú magyarázkodásba kezd, hogy most éppen miért nem tudott időben odaérni.

Mennyire tolerálható ez nektek? Az ilyen férfiakat egy idő után elkönyvelitek megbízhatatlannak? Komolyan sem lehet őket emiatt venni?

2017. jún. 22. 17:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Anyám 35 éve tűri.

Apám mindig mindenhonann elkésett a saját gyerekeinek a ballagásától kezdve saját apja temetéséig. És nem érdekli ha emberek tőle függnek ő elba ssza az időt akkor is ha tudja hogy 5 ember(3báttyám anyu én) rá van utalva volt olyan hogy megpróbáltuk hogy besokaltunk beöltözve félórája mindenki őt várja hogy külön jocsival mentünk persze úgy megsértődött hogy két napig senkihez nem szólt.

Egyszóval kibirhatatlan az ilyen ember. Tényleg megbízhatatlan. De ez olyan tulajdonság ami ha szeretsz valakit elnézed neki,mondom anyunak megy.

2017. jún. 22. 21:21
 12/14 Fish1 ***** válasza:
58%

Max. 2 alkalommal nézném el. De akkor se többet negyed óránál.

Ha állandóan ezt csinálná, nekem az jönne le, hogy nem tisztel eléggé.

A magyarázkodása meg annyit jelent, hogy nem vállalja a felelősséget a tetteiért, meg azért, hogy ő a hibás a késésért, ez elég nagy rossz pont a szememben.

2017. jún. 23. 02:31
 13/14 anonim ***** válasza:
67%

Egyáltalán nem.

Én úgy vagyok vele, hogyha egymásnál találkozunk (pár randi után), akkor nem baj a késés, de ha "nem hazai pályán", akkor hadd ne kelljen egyik félnek se 10+ percet várnia a másikra. Kínos is, megalázó is.

Plusz az a MINIMUM, hogyha késik, akkor időben szól, mert azért azt lehet sejteni... nem hiszem, hogy ne lenne telefonja. Ha tényleg a busz robban le stb., akkor az érthető, de akkor se akkor nyögje be, amikor 20 perc késéssel befut, hanem amikor már tudja, hogy nem ér oda.

És igen, a 2-3. ilyen alkalom után már elkönyvelem egy szavahihetetlen, megbízhatatlan tuskónak, aki játszik az időmmeé-

2017. jún. 23. 08:35
 14/14 anonim ***** válasza:
47%
Ki nem bírom állni, ha valaki elkésik. Én az az ember vagyok, aki inkább 10 perccel hamarabb ott van valahol. Mégis minek beszélnénk meg valamit 8 órára ha nem azért, hogy 8 órakor "nekikezdjünk"? Mindig közbejöhet valami, de a rendszeresen késő kapcsolataimat mind leépítem, nekem már nincsenek olyan barátaim sem, akik elkésnek, amióta egyszer egyik barátnőmre 6 órát vártam, egy idegen városban, akkor mondtam, hogy én ezt befejeztem.
2017. jún. 23. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!