Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kb 3 nő irt rám netes társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 3 nő irt rám netes társkeresőn kb 7 év alatt, hogy hogy nem ir rám több?

Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 20:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Akár hiszed akér nem, az a baj, hogy most ezt amit kiírtál önsajnálatnak veszik, és ezt nagyon de nagyon nem szeretik. Nem sugároz ez magabiztosságot. Nehéz tanítani, hogy legyél magabiztos, de annak kelll lenned. Felejtsd el hogy hogy nézel ki. Ha te szerinted nem nézel ki jól, akkor szerintük se fogsz. Ne törődj hogy hogy nézel ki, azon nem tudsz változtatni, csak ne legyél elhízott disznó, mert akkor meg az lesz a baj. Ha kell a lány, akkor abból indulj ki, hogy mindegy hogy nézel ki. (Ez amúgy nem teljesen igaz, de sokszor igen). Szóval ha túl tudsz ezen lépni, és elfogadod a külsődet, képes leszel megfeledkezni arról, hogy mások vajon mit is gondolnak rólad, akkor készen állsz arra, hogy csajozz. Amúgy a társkeresőn sokszor tlnyleg nen úrnak vissza. Egyesek azért mert nem tetszel(ez esetben nem tudsz mit tenni), vagy béna a szöveged, vagy nem gondolják komolyan, esetleg szimplán inaktívak. Pl sose azt írd a lénynak, hogy szia, úgyse ír vissza senki de azért megpróbálom nálad is... ez instant önmegsemmisítés. Ebből nem a magabiztosság ered.
2017. jún. 21. 20:47
 12/20 A kérdező kommentje:
aki rám irt nő azis csak annyit irt szia mizu,és fügetlenül attól hogy nekem nemjött be,másnak igen,1 hét alatt lett fickoja onan,arról az oldalrol,pedig nyilván annak is csak szia mizut irt,szal a nőknek könnyű
2017. jún. 21. 20:50
 13/20 anonim ***** válasza:
41%

#2 és a nők hányszor változtattak magukon, mennyi időt szántak sportra, önismeretre, önmaguk fejlesztésére?

miért csak egyoldalú ez az egész?!

2017. jún. 21. 21:06
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

nem kell kisarkítani a dolgot. a kérdés egy pasiról szólt, aki még mindig nem talált párt és nem a csajokról.

de most te miért akarsz kötekedni? látszik, hogy mennyire szánalmas és üres az életed, mert csak úgy tudsz "igazat" szerezni saját magadnak, hogy egy olyan dolgot kaparsz ide, aminek semmi köze a kérdéshez.

de ha nem vesszük figyelembe azt, hogy amit írtál, annak a kérdéshez semmi köze, csak legyen egy különálló megállapítás, akkor igaz, mind a kettő nem tegyen magáért.

csak általában a gyakorin több a rinyálós pasi, mint a csaj. biztos nem véletlen! :D

2017. jún. 21. 21:10
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Fektess energiát inkább a kinézetedbe és élőben ismerkedj,mert ez a helyesírás valami borzalom.Valószínűleg pár chatelésen felül köztünk több nem lett volna.Volt,akinek hasonló kaliberű helyesírás miatt írtam,hogy bocs,de ne erőltessük tovább.
2017. jún. 21. 23:22
 16/20 anonim ***** válasza:
83%
Akik csak annyit irnak szia mizu azok 99%-a hamis akkont, az oldal fenntartójának az alkalmazottja hamis képekkel. Azért irnak be hogy szia mizu hogy legyen forgalom.
2017. jún. 24. 06:54
 17/20 anonim válasza:
Keresned kell egy jó fotóshoppost. Egy felsőalakos képet jól kiigazíthat. Lehet, hogy az alsóalakost is.
2017. jún. 24. 14:22
 18/20 Csabx válasza:

WAZZUB Power of We!

Teljesen igazad van! Például van olyan társkereső oldal, ahová sohasem regisztráltam be. Mégis napi szinten jönnek az értesítések, hogy ez vagy az akar velem csevegni! Kérdem én, mégis honnan a fenéből tudják az e-mail címem? Valamelyik nap is rám írt egy hölgy, hogy ne írogassak neki. Pedig nem is írtam senkinek. Akkor hogy is van ez? Ráadásul le sem lehet iratkozni róluk, pedig már egy párszor megpróbáltam.

2017. jún. 25. 12:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Azok botok voltak...
2017. jún. 28. 15:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Neten az ismerkedjen, akinek van némi fogalma a helyesírásról. Igénytelenségről árulkodik egy hányaveti módon, fájdalmas helyesírással összedobott üzenet.

De ami a legfőbb ok az okfejtéseddel, az az, hogy évmilliók óta a férfi dolga az ismerkedés. Neki kell kezdeményeznie, neki kell tudni "eladni" magát a nőnek. Aki rád írt, hogy szia, mizu, az csak jelezte, hogy "hé, itt vagyok, vegyél észre! Írj rám!"

2017. jún. 28. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!