Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetséges ez, ha kiegyensúlyozott a nemek aránya?

Figyelt kérdés

Sorra vettem a közel 2000 ismerősöm akik 25 év körüliek +/- 5 év. És az a helyzet, hogy a férfi ismerőseim több mint a fele echte egyedülálló, viszont női ismerőseim közül szinte alig lehet olyat találni akire rá lehetne fogni, hogy nincs semmilyen kapcsolata. Totál egyedülálló szinte nincsen, olyan van hogy nem stabil a kapcsolata vagy nem tesznek fel sok képet a pasijával, esetleg bonyolult a kapcsolata és/vagy párkapcsolati problémával küzd. De echte egyedülálló nőt nem is tudok mondani ebben a korosztályban.

Ez hogy lehet? Pedig elég nagy a minta.. 2000 ember nem kevés.

2017. jún. 21. 18:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%
Normális férfiak az eseteim. De ezen az oldalon olyanokba akadok, hogy elkap a hányinger és úgy megverném a fiamat, ha ilyen lenne, hogy nem bírna lábra állni. Szerencse, hogy nincs még gyerekem és normális lesz az apja, aki nem hagyja gyenge taknyos kölökként felnőni, hanem megtanítja megküzdeni azért, amit akar és letenni valamit az asztalra hiszti helyett.
2017. jún. 21. 19:45
 12/20 anonim ***** válasza:
De k urvára hiányzik a kötelező katonai szolgálat, az biztos...
2017. jún. 21. 19:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Aha, majd 2000 ismerősöd kapcsolatába látsz bele biztosan. 1000 csajból meg egy sincs, aki kapcsolatban lenne.... érdekes. Nekem az ÖSSZES lány haverom közül 2-nek van kapcsolata, mindenki más szingli. Most akkor mi van ilyenkor? :D
2017. jún. 21. 20:02
 14/20 anonim ***** válasza:
76%

Kezdődik a napi rinya.

Persze, ismered alaposan mind a 2 ezer embert.

Úgy forgattad a dolgokat, hogy azt hozd ki, amit látni akarsz.

2017. jún. 21. 20:24
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon el vagy tévedve vagy rémesen felszínes vagy.

Tudod épp aktuális a válaszod mert PONT ezen gondolkodtam ma a villamoson amikor hazafelé jöttem. 6-os villamos tehát bőven volt mit megfigyelnem.

Volt ott egy lány, igazából semmi extra nem volt benne, volt rajta egy normális, divatosabb (bár kissé öreges stílusú) magassarkú műbőr papucs, egy hosszú, fekete-kék mintás nyáriruha és egy fekete short. Arca nem volt sminkelt, szépen csendesen állt az egyik beugró résznél.

Jött a többi lány. Szinte az összes ilyen 12 egy tucat kategória, észre sem veszem már őket igazából. Szokásos vékony testalkat, kék színű rövid short, haspóló, telefonnyomogatás... Valójában feltűnt, hogy semmit nem tesznek azért, hogy ők olyan marha jól nézzenek ki, fiatal lányok, nem zabálják tele magukat állandóan, jelenleg még természetes úton vékony a testalkatuk persze, hogy normális, ha első sorban a szépségükkel hódítanak.

Erre elkezdtem nézni a férfiakat és azt kellett észre vennem férfi szemmel, hogy valójában semmi gond nincs velük. Volt egy pasi előttem, kb. 26-28 lehetett, egy sima ingben volt, volt egy kisebb hasa (szóval nem kockás), arcra nem volt egy csillagszemű juhász kaliber, de teljesen vállalható volt. Volt ott még olyan férfi aki a feje tetején kopaszodott, de szépek voltak a szemei, nem volt torz arca sem semmi. Alacsonyabb férfit is láttam, normális öltözék, nem a tökéletes pasi, de pont arra gondoltam, hogy igazából SEMMI komoly baj nincs velük, simán el tudnék képzelni egy lányt mellettük. Aztán persze nem tudom, hogy van-e barátnőjük vagy nincs.

Szóval olyan fura, hogy ezen az oldalon a lányok úgy írják le a férfiakat, hogy szinte az összes selejt, utcán sem látnak egy jó pasit sem. Hát... nem tudom. Én a lányok úgynevezett fantasztikus kinézetétől nem vagyok elalélva. Szinte az összes lány tele van varrva tetoválással vagy van valami hülye idézet a nyakánál, piercing itt-ott-amott, rövid short meg kivágott felső. Túl nagy szinten ők sem állnak, objektíven nézve sem mint azok a férfiakat akiket ilyen-olyan indokkal kiszórnak a rostán merthogy nem elég jó.

Plusszpoén, A Corvin negyednél már egy olyan lány ment előttem akire ránézve komolyan vágtam a pofákat. Rózsaszín magassarkú, olyan szűkre szabott farmer, hogy levegőt nem tudom hogyan kap benne, ide-oda riszálta magát miközben ment, jobb kezén csomó márkás szatyor úgy tartotta vele az Iphone-t a műkörmös kezével és a fenekéig lelógó póthajával.

Érdekes, hogy annyi mindenki (főleg lányok...) rájuk mondják, hogy nekünk csak olyanok kellenek. Hát én rosszul voltam és csak mosolyogtam magamban, hogy milyen nevetséges. Biztosan jó sokan akarják megdugni, de kb. ennyi.

Az a lány akit néztem tényleg olyan volt, hogy nem sok kirívó dolog volt rajta, de az mégis több. Ja és az orra elég fura volt, picit be lehetett látni mindkét orrlyukába, de erről nem tehet, ezzel együtt tetszett.

Azt még érdemes hozzátennem 1-2 mondatodra reagálva, hogy így látatlanban, az a műkörmös, riszáló szörnyedvény sem hiszem, hogy olyan sok mindenért küzdött volna vagy amikor hazaér első dolga a mosogatás vagy mosás lenne, mégsincs hiánya férfiak terén. Hogy ez kinek a hibája az más kérdés.

2017. jún. 21. 20:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Lol, won't read, tuti bullshit lesz, ami ilyen hosszú
2017. jún. 21. 20:46
 17/20 anonim ***** válasza:
88%

Azért néhány mondatot kiemelnék az eddig, általad elhangzottakból.

"Meg egyébként a belső érték is nulla"

-

"inkább a semmi, mint a szar. :D"

"Kényesek vagytok, gyengék, nevetségesek"

" Lol, won't read, tuti bullshit lesz, ami ilyen hosszú"

Kíváncsi vagyok, a te belső értékeid vajon hol vannak ezek után. De igazad van, inkább hallgatok, úgyis csak egy selejt pasi vagyok.. :D

2017. jún. 21. 20:50
 18/20 Sunshinedoll ***** válasza:
65%

A nők inkább randiznak egymással, minthogy ilyen rinyáló kis puncikkal összejöjjenek. Inkább keresnek egy igazi puncit :D

Vagy milyen választ szeretnél? Kérlek fejtsd má ki, mi az a válasz, amit erre a kérdésre vársz? Hogy a npket elrabolják a külföldi férfiak? lmaooo

Ha ennyire zavar, akkor próbálj meg felérni a külföldi férfiakhoz vagy f-szomtudja.

De fejezd már be ezt a hisztit.

2017. jún. 21. 22:22
 19/20 anonim ***** válasza:

Jó sok időd van, ha 2000 embert végig tudsz nézni.

Nekem 515 ismerősöm van FB-n, és kb. 10-ről tudom BIZTOSAN, hogy van-e kapcsolata vagy nem.

Veled is az a baj, hogy az akadály jobban érdekel, mint a cél.

21/L

2017. jún. 21. 23:26
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem kiegyensúlyozott a nemek aránya, Kérdező, a 2015-ös gazdaságföldrajzi adatok szerint 35 éves korig masszív férfitöbblet van. Nők a 70 éves kor után vannak többségben, amikor már a lőtéri kutyának nem kellenek.

#1 ostoba vagy. De nagyon. Remélem tudod. Akkor jó. Szép napot.

Kaptad a mínuszt, hülyegyerek.

#8 még szerencse, hogy te olyan tökéletes, hibátlan vagy, és mindenért a gaz gonosz csúnyarossz férfiak a hibásak!

Csak úgy megsúgom, szépségem: férfiak nélkül te még mindig a barlangban ücsörögnél és túrnád az orrod, mert ha hiszed, ha nem, a fejlődést többnyire az általad lenézett, megvetett férfiak hozták össze, merthogy ti ugyan egy keresztbe-szalmát nem fogtok tenni, az a férfiak dolga...

Ne aggódj kisanyám, az érzés kölcsönös; ilyen látens férfigyűlölő kivagyi ostoba perszóna még akkor se kellene párkapcsolatra, ha fizetne érte. De kb. semelyik értelmes férfinak se. Felőlem maradhatsz egyedül százesztendős vén banya korodig, pesztrálhatod majd Cirmit és Nyávit, és szép lassan beledögölhetsz, hogy nem lesz kivel és miért élned. És természetesen még akkor is az összes férfi lesz a hibás, véletlenül sem te...

Neked is ment a mínusz.

#14 ha nem tetszik, ne olvasd. A fogyatékos trollkodásodra senki nem kíváncsi.

Mínusz.

2018. okt. 29. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!