Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges ez, ha kiegyensúlyozott a nemek aránya?
Sorra vettem a közel 2000 ismerősöm akik 25 év körüliek +/- 5 év. És az a helyzet, hogy a férfi ismerőseim több mint a fele echte egyedülálló, viszont női ismerőseim közül szinte alig lehet olyat találni akire rá lehetne fogni, hogy nincs semmilyen kapcsolata. Totál egyedülálló szinte nincsen, olyan van hogy nem stabil a kapcsolata vagy nem tesznek fel sok képet a pasijával, esetleg bonyolult a kapcsolata és/vagy párkapcsolati problémával küzd. De echte egyedülálló nőt nem is tudok mondani ebben a korosztályban.
Ez hogy lehet? Pedig elég nagy a minta.. 2000 ember nem kevés.
Aha, persze...
Van 2000!!!! közeli ismerősöd, akik megosztják veled az intim szerelmi életük minden részletét. Ó, hát hogyne!
Milyen kár, hogy kb. 1000 nőismerős között nincs egy se, aki legalább szóbaállna veled!
Hagyjuk.
Tényleg nincs olyan nő, akire azt lehetne mondani, hogy nincs semmilyen kapcsolata, és tisztán egyedülálló az ismerőseim közül. Viszont férfiból meg minden második olyan, hogy évek óta nem volt kapcsolata, esetleg még sosem volt.
Mert nézzetek már magatokra! Hetero vagyok, de előbb jönnék össze néha nőkkel, mert minden 2. csinos, aki szembejön velem, ellenben a pasik meg tokásak, zsíros a hajuk, egyszerűen ha jól is tudnának kinézni, akkor is olyanok, hogy bottal sem. Meg egyébként a belső érték is nulla, el életművészkednek, elproliskodnak, dolgozni meg valamiért küzdeni meg küzdjek én, mert ugye az a nő dolga, ahogy a mosogatás meg a gyerekek is.
És tudod, én is és csomó nő úgy van vele, hogy inkább a semmi, mint a szar. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!