Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan nőket, akiket a gimiben szekáltak, kerültek a fiuk, és a lányok is, csúfolták. Majd 20on éves korára teljsen megváltozott és egy sikeres, nagyon szexi és bomba nő lett?
Engem egész általánosban és a gimi első évében csúfoltak. A fő gond, hogy szerintük túl okos voltam (a matek tényleg nagyon ment), ezért úgy érezték gondoskodniuk kell róla, hogy még véletlenül se legyen normális önbizalmam, így elkezdtek csúfolni, hogy kövér vagyok (nagyobb fenék, tipikusan ami most menő), plussz általánosságban mennyire undorító.
Nem mondom, hogy bomba nő lettem, de rengeteg pozitív visszajelzést kapok, olyan férfiak álltak nálam sorban, hogy alig akartam elhinni (intelligens, sportos, extrém jóképű, minden téren sikeres), mellette a munkámat is szeretem, csak talán túl visszahúzódó vagyok.
Néhány éve az egyik srác, aki talán a legjobban csúfolt elhívott randizni. Ha nem lettem volna jólnevelt képenröhögöm, így csak visszautasítottam.
Azt nem tudom, hogy mennyire vagyok sikeres, nagyon szexi vagy bombanő, de sok pozitív visszajelzést kapok.
Általánosban sokat csúfoltak a fiúk és a lányok is. Nem jártam menő cuccokban, pattanásos voltam és eléggé visszahúzódó. A sok csúfolástól meg már olyan gátlásos, hogy alig-alig mertem megszólalni.
Emlékszem, hogy egyszer egyik fiú osztálytársam mondta: Te jó nő lennél, kár hogy ekkora a feneked, ilyen arcod van és ilyen semmi kinézeted. Fordítás: Ha azt akarod, hogy valaha is valaki észrevegyen, minimum át kell szabatnod minden testrészedet... Nagyon jól esett...
A szeplőim miatt is sokat csúfoltak, és egy fiú elhíresztelte, hogy fertőző betegség. Soha senki nem akart onnantól mellettem ülni, nem szóltak hozzám.
Középsuliban is csak akkor találtak meg, ha valakit közröhej tárgyának akartak, egyébként meg láthatatlan voltam.
Amiatt, hogy gyorsan nőttek a melleim, eléggé amorf lettem, kicsit az Agymenőkből a szőke, magas hangú nőre emlékeztettem. Ez az alkat a mai napig megmaradt.
Vannak bizonyos emberek, akiknek soha nem fogok bejönni, mert épp nem ilyen az ízlésük, de a legtöbb palinak aki megismer, szoktam tetszeni. Ennek ellenére még mindig nyuszi vagyok, nagyon félénk, nagyon visszahúzódó.
Most épp egy nekem igen bejövős emberrel randizom, szerintem sok nőnek ő bejönne eléggé, és nem értem, mit eszik rajtam. Pont tegnap mondta, hogy mennyire lepattintják a nők, meg mennyire válaszra sem méltatják. Pedig szerintem tényleg ó pasi. Hihetetlen volt, hogy neki nincs önbizalma, és engem meg -valamilyen szinten- jó nőnek tart, hiszen velem randizik.
Engem általánosban és középsuliban is szekáltak a kinézete miatt, bár én még mindig ronda vagyok.
19/F
Igen, többet is. Mármint olyat, aki hű, de szexi bombanő lett, nem, de igényes, csinos, szép nőket igen.
Pl. volt olyan, akinek érdekes arca volt (nem ronda)... ugye a gyerekek, tinik mindent szekálnak, ami fura... felnőttkorára meg tipikusan ez az érdekes arcú, egzotikus szépség lett. Hozzá előnyös frizura, nőiesebb cuccok, és sokat dicsérik.
Volt olyan is, akinek a szülei nem engedték meg, hogy olyan haja legyen, úgy öltözzön, mint ahogy szeretne. Gimi első évében egy überronda szemüvegkeret "boldog" tulajdonosa volt, nem engedték, hogy gyantázza a bajuszkáját, ilyen 6-10 éves kislányokon még oké szerelésben járatták 14-15 évesen is (kisvirágos szoknya, minimaxos póló, fodros szívecskés virágos magasnyakú babarózsaszín meg világoskék szar anyagú blúzok, ortopéd szandál), etették minden szarral, szóval duci is volt, a haja mint vmi 40éves matektanárnőnek a '80-as évekből. Aztán később pár kilót leadott, levágatta csinosra a haját, szőrtelenített, beújított pár csinosabb ruhadarabot, minimálisan szolidan sminkelt, és 1000x jobban nézett ki.
És akik cikizték? Azokból mindenféle lett... volt olyan, aki nem volt vészes még tiniként, de később ilyen beképzelt Instagram modell lett, folyamatosan a bikinis képeiről töltött fel képeket, de olyat, amin nyilvánvalóan a mellének a mutogatása volt a fő szempont, feltöltötte az ajkát... a pasik még mindig rohannak érte, ha nem még jobban, mint tiniként.
De volt olyan is, aki tiszta koravén volt, és azért csorgatta rá mindenki a nyálát gimiben, mert 15-18 évesen 20-25 évesnek nézett ki, mint egy "hmmmm... érett nő". Aztán pont emiatt pár év múlva mint a saját anyja... ráncosodott, petyhüdt lett a bőre, fakó lett az arca. Mondjuk ebbe nemcsak a genetika játszott bele, hanem az, hogy 18-20 éves korára tökre kiégett, mert 12 éves kora óta ivott, cigizett, benne volt az éjszakában, drogot is próbált. És ezen nem nagyon segített az sem, hogy befestette a haját sufni fodrásznál ilyen szőke ombréra, ami tönkretette a haját (tiszta sprőd lett) és csibesárga színű is lett ráadásul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!