Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ha megláttok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha megláttok az utcán egy top kategóriás nőt egy nálatok jóval rosszabb képű pasival, mire gondoltok?

Figyelt kérdés

Ilyenkor nem fut át az agyatokon, hogy az a nő lehet, hogy nektek is meglehetne? Ha annak a fószernak sikerült vele összejönni, akkor nektek is lazán meglehetne egy bombázó? Ez olyan egotuning egy kicsit, nem? Felturbózza az önbizalmat. Azért ilyen esetekben nyilván bevillan az embernek, hogy ilyen nője akkor valószínűleg neki is simán lehetne, és kihúzva magát, emelt fővel sétál tovább.

Vagy nem így van? Titeket milyen érzés fog el, ha megláttok egy ilyen párt?

2017. jún. 19. 10:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Arra, hogy biztos tud valamit a srác. :D
2017. jún. 20. 07:53
 22/23 anonim ***** válasza:

Gondolom erre is gondolsz, gondoltál .... pénz??!!

Nem mindig a pénzt kell nézni, tobb ok is lehet, pl ....sok más olyat is nyújthat amit eddig meg más partner meg sem közelítette ezt.

Szeretet, törődést és nem anyagiakra gondolok, jól teljesít stb....

Nekem volt egy gyönyörű barátnőm és nem a pénz volt a fő szempont az életében, én voltam az egyetlen ki megértette öt, közösen vásárolni férfival ki megérti és segít neki akármi legyen is az. :) egy nohoz nem csak pénz kell..... szerintem.

2017. jún. 20. 10:32
 23/23 anonim ***** válasza:

Hogy a fószernak jó sok pénze van, így lehet jó csaja is, Andy Vajna tökéletes példa erre. A jó külsőn kívül a pénz az egyetlen, amit a mai nők nagyrésze értéknek tekint. És manapság tényleg csak azt tekintik értéknek, amit aprópénzre lehet váltani. Okádék egy társadalom ez.

Teljesen igazuk van azoknak akik a pénzre "fogják", mert ha egy gazdag pasasra tucatjával tapadnak a nők, akkor bizony a pénzről van szó. És a pénzes pasasokat maximum a klotyón lehet egyedül látni.

Egy szolis plázacicát se biztos a belső értékeiért szeret a pasija, hanem a külseje miatt, mert amúgy más értéke nincs. Na, a pénz is ugyanígy működik, csak megfordítva.

2018. szept. 28. 03:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!