Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ha megláttok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha megláttok az utcán egy top kategóriás nőt egy nálatok jóval rosszabb képű pasival, mire gondoltok?

Figyelt kérdés

Ilyenkor nem fut át az agyatokon, hogy az a nő lehet, hogy nektek is meglehetne? Ha annak a fószernak sikerült vele összejönni, akkor nektek is lazán meglehetne egy bombázó? Ez olyan egotuning egy kicsit, nem? Felturbózza az önbizalmat. Azért ilyen esetekben nyilván bevillan az embernek, hogy ilyen nője akkor valószínűleg neki is simán lehetne, és kihúzva magát, emelt fővel sétál tovább.

Vagy nem így van? Titeket milyen érzés fog el, ha megláttok egy ilyen párt?

2017. jún. 19. 10:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Arra, hogy a pasas tele van zsével.

"Akik szerint csak a pénz lehet az oka, hogy együtt vannak, azokat csak sajnálni tudom. Ezek szerint nekik sok belsőértékük nincs."

Ezt Andy Vajnának is magyarázd meg.

VANNAK belső értékeink, csak épp telibeszrjátok.

2017. jún. 19. 21:43
 12/23 anonim ***** válasza:
41%
vannak... Nyilván ezért gondolkodtok ilyen kicsinyesen:D
2017. jún. 19. 22:14
 13/23 anonim ***** válasza:
32%

Ahhh, ez az, legyen már a mi hibánk pls hogy csak azt tartjátok értéknek, amit forintosítani lehet!

De ezzel sincs semmi gond, nye problemá, de akkor azon se tessék megsértődni, ha mi meg a testeteket tekintjük egyedüli értéknek. Amilyen a mosdó...

2017. jún. 19. 22:19
 14/23 anonim ***** válasza:
41%

"hogy csak azt tartjátok értéknek, amit forintosítani lehet"

Tudtommal még be sem mutatkoztam. Megbocsáss, akkor honnan jött rólam ez az infó? Én látom, hogy te is azt papolod, hogy nekünk csak a pénz kell, én mondhatom, hogy olyan kicsinyesen gondolkodsz, mint az atyaisten. Ennek ellenére nem hiszem azt minden pasiról, mert van, amelyiknek több esze van, legalábbis remélem. Neked viszont lövésed sincs arról, hogy nekem mi kell, csak elhiszed, hogy a pénz. Azzal meg nem tudunk és nem is akarunk mit kezdeni, ha egy tirpák pár hülye tapasztalat miatt beskatulyáz. Ismerkedünk meg összejövünk olyannal, aki előfeltételezések nélkül nyit felénk, ti meg forrjatok a saját levetekben egész nyugodtan.

2017. jún. 19. 22:40
 15/23 anonim ***** válasza:
És fogjátok csak a pénzre.
2017. jún. 19. 22:40
 16/23 anonim ***** válasza:

#14, látom, nem akarod megérteni. Itt a százalékos túlsúlyon van a lényeg. Ha a nők 80%-a ilyen, akkor ne csodálkozz azon, ha a férfi előbb-utóbb így áll hozzá mindegyikükhöz, pláne, hogy a média meg a közvélekedés is ezt nyomatja, hogy legyél ilyen-olyan gazdag, mert manapság pénzért mindent megkapsz, vagy az olyan végtelenül bölcs mondások, amiket Lézerjanika kigondol az ő sok okos eszével, hogy "mindenki annyit ér, amennyije van".

Elég szomorú, hogy ti ennyire vevők vagytok erre a felfogásra, de ez a helyzet. És 32 éves vagyok, csókolom, nem tizenéves, akit elhagyott egy anyagias csaj.

Mindazolnáltal, ha ennyire nemszámít nektek a pénz, hogy lehetséges, hogy a gazdag pasasok valahogy sohasem szinglik? Igen nehéz kérdés lehet, mert eddig mindig csak kínos magyarázkodást, anyázást, meg moderáltatást kaptam rá...

Ám meg én semmiféle párkapcsolatot nem keresek, szóval velem a legkevésbé se toltok ki :)

2017. jún. 19. 22:58
 17/23 anonim ***** válasza:

"Ha a nők 80%-a ilyen, akkor ne csodálkozz azon, ha a férfi előbb-utóbb így áll hozzá mindegyikükhöz, pláne, hogy a média meg a közvélekedés is ezt nyomatja, hogy legyél ilyen-olyan gazdag, mert manapság pénzért mindent megkapsz, vagy az olyan végtelenül bölcs mondások, amiket Lézerjanika kigondol az ő sok okos eszével, hogy "mindenki annyit ér, amennyije van".

Elég szomorú, hogy ti ennyire vevők vagytok erre a felfogásra, de ez a helyzet."

Jó, de az nem a mi bajunk, ha így fogjátok fel, csak magatok alatt vágjátok ezzel a fát és űzitek el azt is, aki normális felfogású. Csak akkor nem kellene itt sírni, hogy nincs senkim, mert ha te nem is, nagyon sokan ezért járnak ide és a pénzre fogják.

"Mindazolnáltal, ha ennyire nemszámít nektek a pénz, hogy lehetséges, hogy a gazdag pasasok valahogy sohasem szinglik? Igen nehéz kérdés lehet, mert eddig mindig csak kínos magyarázkodást, anyázást, meg moderáltatást kaptam rá..."

Nem felelek másokért és nem is akarok. De miattuk rám húzni ezt az egészet... Ismét mondom, nekem tiszta a lelkiismeretem és normális az értékrendem. Ha valaki nem látja fától az erdőt és mindenkit mocskol, ez van. Majd aki kicsit nyitottabb lesz és nem csak a rosszat látja, hanem arra figyel, hogy hogyan tudja magát megáldani belső értékekkel és nem pénzzel, azzal talán összehoz a sors a folyamatos megkeseredett rinyagépek helyett, akiknek én is csak egy pénzéhes rngyó vagyok, mert egyszerűbb erre fogni, mint bármi más értékre gyúrni.

2017. jún. 19. 23:12
 18/23 anonim ***** válasza:

Oké, ez korrekt hogy nem kell sírni ha nincs senkim...én nem is szoktam ilyen kérdést kiírni.

És különben is: ha csak pénzéhes nők az alternatíva, mert normális csaj, mint olyan, az sosincs, akkor a párkeresés magának a férfinak a szempontjából válik érdektelenné (pénzért bármikor elmehet hivatásoshoz)

A mai világban azt látni széltében-hosszában, hogyha a férfinak van elég pénze, akkor mindig van csaja is. Tehát érvényes az a felvetés, hogy pénzzel lehet csajozni? Igen, érvényes. Quod erat demonstrandum.

2017. jún. 19. 23:15
 19/23 anonim ***** válasza:
41%
Én meg mást látok. Művelt, jóhumorú, kedves pasikat barátnővel, bunkó gazdagokat futókalandokkal... Innen nézve meg ez az egész csak a ti fejetekben él.
2017. jún. 19. 23:17
 20/23 anonim ***** válasza:

Azért "futókaland", mert ott a pasas kezében van a pénz, azaz ami működteti a kapcsolatot, és ő írhatja a szabályokat is (értsd: bármikor lecserélheti a nőjét másikra,ha ráunt, mert úgyis van még jelentkező bőven).

Az értelmes, intelligens, művelt férfiak meg akkor jöhetnek max. szóba, ha a sportkocsis helyimenőcsávó jól kikormolta a nőt, és otthagyta 2 zabigyerekkel, hogy boldoguljon ahogy tud. Ilyenkor már persze jó lenne a kedves balek pótapukának...

2017. jún. 19. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!