Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti nem unjátok mindig ugyanazo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem unjátok mindig ugyanazokat a kérdéseket feltenni?

Figyelt kérdés

Vagy a pasi külsejére irányul. (ronda/kigyúrt)

Vagy a pasi pénzére.

Vagy arra, hogy a nők milyen lelketlenek.

Vagy arra, hogy a pasik miért sírnak.

Vagy arra, hogy mindenkinek minden képzelt baja van, élén ugye a rondasággal, alacsonysággal meg kevés fizuval és hogy lesz így nője/pasija.

Sokszor tényleg úgy érzem, hogy vagyunk 5-en kérdezők, akik közül egy személye mindig változik, a másik négy meg félóránként rágja hónapok óta ugyanazt a csontot.

Mindig az a kérdés lassan, hogy rondán/szegényen kit lehet találni, mindig ezen megy a pörgés, meg a golddiggereken, meg a bunkó BMW-sen. Aki meg kérdez valami olyat, amire van normális válasz is és nem kérdezték hetvenszer, annak meg elveszik a kérdése a sok szar közt.

Teljesen kisajátították a bolondok ezt az oldalt, esküszöm.

2017. jún. 19. 01:28
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
Sok a lúzer. De amúgy nem értem ezeket a hülyéket. Tudjátok milyen olcsó egy régi BMW? Külföldön 1 hónap munkájából hozzád vágnak egyet. Persze azok már kint a kisebbségnek sem kellenek, amik itthon még menő-nek is számítanak. Nem tudom miért kell elájulni tőle, de ha szerintetek ez kell a csajoknak, nem megér 1 hónap külföldi munkát? Inkább siránkoztok itt életetek végig?
2017. jún. 19. 01:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Máshol is ez van csak másképp.

Itt a mér nincs b nőm meg mér vagyok szüz 20-on X évesen.

Mit tegyek c kérdések vannak.

Máshol meg milyen konzolt vegyek, konzol vs pc érvek ellen érvek. Mér nem nyert a Jobbik majd nyerni fog 18-ban 22-ben meg persze 10.296-ban is.

Persze senkit ne érdekeljen h ezeket a kérdéseket kiírták mér minden túlzás nélkül 10 ezerszer minimum.

De kérdezd meg még te is.

2017. jún. 19. 01:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát, az én cipőm is kezd tele lenni az olyanokkal, akik praktice nem válaszra várnak, hanem kizárólag a nekik tetsző válaszra. Amit ha nem kapnak meg, akkor újra felteszik a kérdést.

Ajánlani kell a moderátorok figyelmébe a kérdést, nincs mese. Van rá opció.

2017. jún. 19. 01:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ezekre a használt bmw-re gondolnak. Egyszer feltettem egy kérdést régen, hogy miért nem tudnak akkor csajozni, ha szalonból vesz szuzukit a bm2 használtan meg volt 5-700 egész jó állapotban. Valakit sérthetett, mert levették :/

30/f

2017. jún. 19. 01:59
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van. Ha meg rendesen válaszolsz, lepontoznak. Pár kérdés/tapasztalat/félreértés alapján általánosítanak, vonnak le helytelen következtetéseket. Régebben volt pár jó kérdés is, most viszont: "Teljesen kisajátították a bolondok ezt az oldalt, esküszöm.".
2017. jún. 19. 08:31
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Baromi egyszerű a megoldás: ne válaszolj!!

Ezek a kretén kérdések pörgetik az oldalt, mert sok idióta ugrik rá, és írja a választ. Egy normális kérdésre jön 4-5 válasz. Egy olyanra, hogy "Csóró hájas disznó vagyok, hogy legyen szupermodell barátnőm", meg megy 20-30 válasz.

Egyszerű marketing.

Azon se csodálkoznék, ha az oldal üzemeltetője írná a kérdéseket. Őt ugyanis csak a látogatottság érdekli. Bolond lenne törölni az ilyen kérdéseket.

Ellenben ha egyáltalán nem érkezik válasz, akkor a kérdezők is beleunnak egyszer, meg töröltetni is lehet.

Kamu kérdéseket szintén.

2017. jún. 19. 09:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Én egy ilyen kérdést se tettem fel, de válaszolni válaszolok azokra a kérdésekre, amiben tudok segíteni a Kérdezőnek. Erre találták ki elvileg az oldalt. Akinek ennyire nem "gyere-be", hogy párkapcsolati fronton ilyen pocsék a helyzet, írjon más kategóriába, van még egy pár.
2017. jún. 19. 21:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Legalább itt kiengedik a fáradt gőzt és nem gépfegyverrel rendeznek ámokfutást, mint az USÁ-ban szokott néha egy-egy frusztrált szűz, ez is valami.
2017. jún. 19. 21:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Unjuk Kérdező, de amíg a helyzet nem változik, addig mást nem tudunk tenni. Mi lennénk a legboldogabbak, ha nem kéne ilyen kérdéseket kiírni. Rá kellene már jönnötök, hogy senki nem jókedvéből panaszkodik, és ebben vastagon benne van a kezetek.

Szánalmas ez a "tüneti kezelés" is...lúzerezés, meg moderátornál sipákolás hogy töröljék a kérdést,mert nem bírja a gyomruk az igazat...egyszerűen szánalmas.

2018. szept. 28. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!