Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem unjátok mindig ugyanazokat a kérdéseket feltenni?
Vagy a pasi külsejére irányul. (ronda/kigyúrt)
Vagy a pasi pénzére.
Vagy arra, hogy a nők milyen lelketlenek.
Vagy arra, hogy a pasik miért sírnak.
Vagy arra, hogy mindenkinek minden képzelt baja van, élén ugye a rondasággal, alacsonysággal meg kevés fizuval és hogy lesz így nője/pasija.
Sokszor tényleg úgy érzem, hogy vagyunk 5-en kérdezők, akik közül egy személye mindig változik, a másik négy meg félóránként rágja hónapok óta ugyanazt a csontot.
Mindig az a kérdés lassan, hogy rondán/szegényen kit lehet találni, mindig ezen megy a pörgés, meg a golddiggereken, meg a bunkó BMW-sen. Aki meg kérdez valami olyat, amire van normális válasz is és nem kérdezték hetvenszer, annak meg elveszik a kérdése a sok szar közt.
Teljesen kisajátították a bolondok ezt az oldalt, esküszöm.
Máshol is ez van csak másképp.
Itt a mér nincs b nőm meg mér vagyok szüz 20-on X évesen.
Mit tegyek c kérdések vannak.
Máshol meg milyen konzolt vegyek, konzol vs pc érvek ellen érvek. Mér nem nyert a Jobbik majd nyerni fog 18-ban 22-ben meg persze 10.296-ban is.
Persze senkit ne érdekeljen h ezeket a kérdéseket kiírták mér minden túlzás nélkül 10 ezerszer minimum.
De kérdezd meg még te is.
Hát, az én cipőm is kezd tele lenni az olyanokkal, akik praktice nem válaszra várnak, hanem kizárólag a nekik tetsző válaszra. Amit ha nem kapnak meg, akkor újra felteszik a kérdést.
Ajánlani kell a moderátorok figyelmébe a kérdést, nincs mese. Van rá opció.
Nem hiszem, hogy ezekre a használt bmw-re gondolnak. Egyszer feltettem egy kérdést régen, hogy miért nem tudnak akkor csajozni, ha szalonból vesz szuzukit a bm2 használtan meg volt 5-700 egész jó állapotban. Valakit sérthetett, mert levették :/
30/f
Baromi egyszerű a megoldás: ne válaszolj!!
Ezek a kretén kérdések pörgetik az oldalt, mert sok idióta ugrik rá, és írja a választ. Egy normális kérdésre jön 4-5 válasz. Egy olyanra, hogy "Csóró hájas disznó vagyok, hogy legyen szupermodell barátnőm", meg megy 20-30 válasz.
Egyszerű marketing.
Azon se csodálkoznék, ha az oldal üzemeltetője írná a kérdéseket. Őt ugyanis csak a látogatottság érdekli. Bolond lenne törölni az ilyen kérdéseket.
Ellenben ha egyáltalán nem érkezik válasz, akkor a kérdezők is beleunnak egyszer, meg töröltetni is lehet.
Kamu kérdéseket szintén.
Unjuk Kérdező, de amíg a helyzet nem változik, addig mást nem tudunk tenni. Mi lennénk a legboldogabbak, ha nem kéne ilyen kérdéseket kiírni. Rá kellene már jönnötök, hogy senki nem jókedvéből panaszkodik, és ebben vastagon benne van a kezetek.
Szánalmas ez a "tüneti kezelés" is...lúzerezés, meg moderátornál sipákolás hogy töröljék a kérdést,mert nem bírja a gyomruk az igazat...egyszerűen szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!