Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekben a témákban miért teszik fel ugyanazokat a kérdéseket "88x"?
Figyelt kérdés
miért nem tudják az emberek használni a keresőt?!?!?
am bocsi hogy én is ismételtem a kérdést de most már nagyon felhúzott h pl. a fogamzásgátlótól nőhet e a mellem kérdést minden áldott nap megkérdezik...
2009. ápr. 28. 21:44
1/15 anonim válasza:
nemtom milyen válaszokat vársz a kérdésedre... együttérzést :)??? az emberek birkák , nézd el nekik ;)
3/15 A kérdező kommentje:
nem t'om, csak úgy jött :D
2009. ápr. 28. 22:32
4/15 anonim válasza:
Nem kapnak kielégítő választ:D
Van olyan kérdés(én egyet sem írtam még) amit feltettek már 88x, de egy normális válasz sem jött rá.Neten meg nem találom a választ.Mondjuk engem annyira nem érdekel, hogy kérdést írjak ide, de tényleg sok olyan kérdés van amire érdemi válasz nem jött.
5/15 anonim válasza:
Szerintem ez egyértelmű...és nem értem miért problémázik ezen bárki is, nem kötelező sem elolvasni, sem válaszolni rá. Ha felhúz, ne nézd meg, ennyi. Az oldal neve GYAKORIKERDESEK.hu
6/15 anonim válasza:
És téged ez zavar?Foglalja a helyet,vagy mi a problémád?
7/15 anonim válasza:
Ehhez hasonló kérdés is volt már úgyhogy én a helyedbe(csak nem ebben a témában) nem okoskodnék :)
8/15 anonim válasza:
Amúúúgy ha ez gond neked mit keresel ezen az oldalon? :D a honlap nevében benne van, és te is itt csüngsz úgyveszem észre.Okosnak szeretnéd érezni magad? azért teszik fel, mert unatkoznak ennyi.De ezen mért kell felháborodni? XD
9/15 anonim válasza:
Azért azt vegyük észre, hogy a gyakori kérdések aka. "gyakran ismételt kérdések (értsd: GYIK), nem arról szól, hogy 1 dolgot 60szor megkérdezünk, hanem pont arról, hogy egyszer válaszolnak rá a többi meg utánanézhet és nem kell újra feltennie. Azért van a legtöbb weblapon GYIK opció, hogy ha kérdésed van megnézed ott és nem másokat zaklatsz vele napi 20szor, ha nem találsz rá választ felteheted a kérdést.
10/15 anonim válasza:
miért, a fogamzásgátlótól nőhet? mindegy majd holnap kiírom kérdésnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!